Jump to content

arrowmodels

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Peter Muirhead
  1. arrowmodels

    Dynamic SiteMap

    Hi Tony I got the same errors as you and tried your mod but got errors when I tried to create the sitemap. It didn't like the NONSSL part of the mod. Any ideas? Unfortunately I am not a programmer. Best Regards Peter
  2. arrowmodels

    Dynamic SiteMap

    Hi Dave Many thanks for reply. I'm a newbie to all this but I managed to work out the database entry and inserted tell_a_friend.php and it worked. Best Regards Peter
  3. arrowmodels

    Dynamic SiteMap

    Hi Can anyone advise me on this problem? I inadvertently "included" tell_a_friend.php in "catalog boxes" in site map maintenance. The button appeared on the shop's dynamic sitemap but no description along side it. When I tried to exclude it from the list in catalog boxes I found that the name does not appear but there is a blank entry. It is impossible to exclude this blank entry. Anyone got any ideas as to how to fix? Best Regards Peter
  4. arrowmodels

    Dynamic SiteMap

    Hi Jack Slowly worked my way through the support thread and found the answer to the problem. Best Regards Peter
  5. arrowmodels

    Dynamic SiteMap

    Hi Jack Now that I have successfully got your Header Tags SEO contribution up and running, I then installed your Dynamic Sitemap contribution. At this stage evrything appears to be OK but I have the following error message on my Site Map Maintenance page: Catchable fatal error: Object of class box could not be converted to string in /home/arrowmod/public_html/admin/includes/functions/html_output.php on line 281 Any ideas please? Best Regards Peter P.S. I think I owe you something for all your excellent contributions and the support. Please advise me of your Paypal account.
  6. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Hi Jack Can you advise what value (true or false) the "Prevent Spider Sessions" should be in Configuration/Sessions? Mine is et to "True" which I believe is the default value. Does this mean that the search engine spiders will not operate correctly? Or am I just misunderstanding it use? Best Regards Peter
  7. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Jack i hope you don't mind me adding a comment as another newbie who has been on this "voyage"! Michele I found that I had to have the "manufacturer" box ticked in the "Include" section of "Default Tags" in Page Control for the manufacturer header tags to appear in View Source. Best Regards Peter
  8. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Hi Jack Using the option in Page Control creates keywords OK. However as I thought they are the same keywords for every product page. By the way the keywords will only appear in my header tags if I have the Root option selected in Page Control. If I don't have Root enabled then the keywords do not appear. Even setting the keyword density very low in the Keyword Override in Fill Tags doesnt show any keywords whatsoever. Do you think I may have a coding error. If so where should I look? What is the merit in Fill Tags to using the Description Override feature? Is there any down side in using this feature? Best Regards Peter
  9. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Thanks Jack I will experiment further. Don't you go to bed? Its noon here so it must be early for you. Best Regards Peter
  10. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Good Morning Jack To use the individual option in Page Control would mean that all products in the catalog would have the same keywords I believe. This wouldn't be of much merit. I hit on the idea of just repeatedly selecting Keywords Override and Fill Empty Tags for products only and sure enough the missing items count decrements until eventually it is zero. Thinking that I had solved the problem I then checked View Source for a number of products but there were absolutely no keywords added to the Keyword Header Tag. Any ideas? Of course I could go through each and every product item in the catalog and manually insert keywords but this would be a very time consuming task and not really acceptable. I have already written the product descriptions to incorporate keywords and the ability to automatically fill keywords from the description would be fantastic. On another subject is there any real advantage in having the Display Column Box in the product listings active? It is only repeating what is also in the listing. By the way is this box meant to have a title? Mine doesn't. By the way in which part of the world are you? I am in Scarborough, England. Many Thanks Peter
  11. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Hi Jack Problem solved. Many thanks. I have just met another snag. I've been busy setting everything up and it all seemed to be OK. I used the "Fill all Tags" in Fill Tags and it works OK. "Clear all Tags" also works OK. However. when I try to use the Keywords Override" option in Fill Tags for my products, the update hangs for about 25 seconds and then I get a time out and "Internet Explorer cannot display the web page" error. Is this a server problem or an error I've made in installing your contribution? If after "Clearing all Tags" and then "Filling all Tags" with the Keywords Override option selected and getting the error, I then select Page Control I will get an error reported like: Found Missing Tags: Products table has 175 items with missing meta tag information. Each time I clear and fill tags then the number of items with missing tags will often vary. There are 231 items in total. Any ideas? Many Thanks Peter
  12. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Hi Jack Progressing along OK, getting to understand your contribution and setting up titles, descriptions and keywords. They are working nicely on index.php and product_info.php. However, I have just set up manufacturers titles, descriptions and keywords in admin/catalog/manufacturers but when I view the manufacturers web page source, I am getting exactly the same headers as I have set up in index.php. Can you point me in the right direction please? Is there another file I need to amend? Many Thanks Peter
  13. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Thanks Jack Sorted those problems which were spaces after the ?> on a number of files. Now I just need to get my old 57 year old head around the whole issue of Meta Tags and Keywords. When viewing the source of my home page I see that description, keywords and robots meta tags are now duplicated. Do I now delete these from the code? Also is there anything else in the header that will interfere and should be taken out? <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html dir="LTR" lang="en"> <head> <title>New Home Page Title</title> <meta name="Description" content="new description" /> <meta name="Keywords" content="new keywords1,keywords2" /> <meta name="robots" content="noodp" /> <meta name="slurp" content="noydir" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <!-- EOF: Header Tags SEO Generated Meta Tags --> <meta name="verify-v1" content="rdGTslfy1tjP+TM5p7yjqInlzw3x1ivBqb/h+aTQm18=" /> <META NAME="Author" content="Arrow Models"> <META NAME="Company" content="www.arrowmodels.com"> <META NAME="description" content="Great deals on Nitro,Petrol & Electric Radio Control Cars,Boats,Planes & Helicopters. Collectors Diecast,Bikes,Tanks,Rockets,Kites,Scalextric,Hornby Trains,Steam Engines,Radio Systems,Engines,Dolls Houses,Tools,Plastic Kits,Period Ships,Metal Detectors and much more!"> <META NAME="keywords" content="Arrow Models, rc cars, radio control, boats, planes, helicopters, aircraft, remote control, radio systems, engines, motors, brushless, r/c, diecast, models, flight simulator, Hornby trains, estes rockets, toys, scalextric, petrol, nitro cars, model technics fuel, car kits, model shop yorkshire, batteries, lipo, tanks, steam engines, period ships, slot cars, car spares, monster trucks, buggy, gas powered cars, dolls houses, tools, plastic kits, metal detectors, cen, colt, hpi, ripmax, venom, silverlit, hobby engine, ftx, xtm, fastrax, hobbypro, heng long, mantua, sergal, os, ertl, mattel, hot wheels, mamod, airfix, britains tractors, nikko, tamiya, traxxas, fg modellsport, team associated, ho bao, schumacher, thunder tiger, hitec, futaba, cml, acoms, www.arrowmodels.co.uk"> <META NAME="generator" content="Arrow Models" /> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, FOLLOW"> <base href="http://www.arrowmodels.com/"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"> </head> Part of my problem is that an ex-employee installed all sorts of contributions in my oscommerce package but didn't document the many changes he made. Also the addition of the h1 and h2 tags to the stylesheet.css file. I can't actually see any changes on the website when I amend the font size and color. Or am I looking in the wrong place? What does it change? Many thanks once again. Best Regards Peter
  14. arrowmodels

    Header Tags SEO

    Hi Jack I have just finished installing your HeaderTags_SEO_V_3.0.8 contribution. It looks like the best one out there. I am using a modified version of 2.2-MS2 and the site has been running OK for almost a year. I wanted to move on to the next stage of improving my website SEO (www.arrowmodels.com). The database changes installed OK and when I had finished the changes in the Install_Catalog.txt file I got the "New Home Page Title" on my index page. However, I also got the following warnings at the top of the index web page and every page that I have checked so far: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/arrowmod/public_html/includes/database_tables.php:129) in /home/arrowmod/public_html/includes/functions/general.php on line 1227 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/arrowmod/public_html/includes/database_tables.php:129) in /home/arrowmod/public_html/includes/functions/sessions.php on line 97 I do not know if these files have ever changed from standard but certainly they haven't changed since April 2007. I continued with the Admin part of the installation. Every page of my admin site now has the following warning message at the top: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/arrowmod/public_html/admin/includes/filenames.php:111) in /home/arrowmod/public_html/admin/includes/functions/sessions.php on line 67 I ran the the Header Tags SEO Test function with results: Test Results Option Error: The Search Engine Friendly option is set. This should be disabled since it can cause various problems. Missing Code in File The Header Tags head code for the product_reviews.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_info.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_write.php file cannot be found. The Header Tags head code for the specials.php file cannot be found. I set the "Use Search-Engine Safe URLs (still in development)" option in admin/configuration to false and the option error has gone just leaving the Missing Code errors which are to be expected because as yet I haven't changed the code for these contributions. Any ideas where the problem(s) are? I have just discovered that when I click on "My Account" and "Checkout" on any page on my site that there is no page displayed and just the following warnings on every occasion: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/arrowmod/public_html/includes/database_tables.php:129) in /home/arrowmod/public_html/includes/functions/general.php on line 1227 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/arrowmod/public_html/includes/database_tables.php:129) in /home/arrowmod/public_html/includes/functions/sessions.php on line 97 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/arrowmod/public_html/includes/database_tables.php:129) in /home/arrowmod/public_html/includes/functions/general.php on line 33 I am not a programmer but have been successful in following the code amendments and instructions on all of the contributions I have incorporated so far. In other words I don't neccessarily understand the code. Here's hoping you can help and many thanks in advance. Best Regards Peter
  15. Hi I had broken images disabled in admin but it didn't solve the problem. However the code amendment did sort it out. Best Regards Peter
×