Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

bored2death

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. bored2death

    [Contribution] STS v4

    Thank you so much for all the advice bkellum. All I'm trying to get is STS and and extra pictures for my products, I have looked through the STS Power Pack's but could not figure out which pack to use. This is all I want to do, MoPics 6 v2 and STS, how do I get these to work together starting with a fresh install of osc rc1? I seen the power pack that says it adds next and back buttons to the pop-up but I don't beleive that has instructions on how to get mopics to work with STS in the first place. Thanks for your help in advance. :thumbsup:
  2. bored2death

    [Contribution] STS v4

    is there anyway to get functional additional images with STS? I tried using "Additional Images v2.0.0 with STS" and as long as STS is turned on (true) my images will not pop-up when I click "click to enlarge" example of my problem... http://stilocamp.com/product_info.php?cPat...;products_id=32
  3. bored2death

    [Contribution] STS v4

    make the table width "100%" instead of 780
  4. bored2death

    [Contribution] STS v4

    IS THERE ANYWAY TO GET ADDITIONAL IMAGES v2.0.0 to work with STS. I TRIED IT AND for all my products when I click "click to enlarge" nothing happens. I don't get a pop-up [when I have STS "on (true)" but when I have STS "off (false)" my pop-ups work perfectly.] example of pop-ups not working... http://stilocamp.com/product_info.php?cPat...;products_id=32 Anyone have any clue what I can do?
  5. I'm working with a brand new OSCrc1 and I added the additional images v2.0.0 contribution so that I could have more than 1 picture for my items. I then added the STS 4.5.8 contribution and I did it manually so to not mess up my additional images v2.0.0 install. I have ran into a problem though, if I set my STS to off (false) my additional images v2.0.0 works fine I view my products click "click to enlarge" and the I get an enlarged pop-up. But when I turn STS on (true) I get the thumbnails for all my images but when I click the picture or the "click to enlarge" nothing happens, the images will not open in a pop up. I'm almost 100% sure it has something to do with my includes/application_top.php file because that is the only file I modified with both systems. Here is an example of one my products and the click to enlarge feature not working... http://stilocamp.com/product_info.php?cPat...;products_id=32 Any help would be greatly appreciated.
×