Jump to content

ericTM313

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Hello all, this is a very weird issue. 2 Completely seperate websites, on 2 completely seperate servers, using 2 completely seperate payment gateways both showed this problem with this contrib, starting as early as 1/27/08. Problem is: The user will enter the coupon code at checkout, and they will see their discounted amount as the order total. When they checkout, through authorize.net for one site, and payflow pro for the other, their card is charged the original amount, not the discounted amount. Everything on the OSC side remains as it should, it appears the discount was applied, etc. Both of these sites worked perfectly fine, until like i said, as early as 1/27. Whats the likelihood of 2 payment gateways changing something on their end that would cause this, in a one week period? Seems pretty unlikely to me. It has to be something on the OSC side causing this, but I can't find anything. Any ideas? Always appreciated, thanks! *edit* might i add that no code has changed on either site since the contribution was working, nothing on either payment gateway was changed, nothing on either server was changed, etc etc.
  2. Hi all, I'm having an issue with this contrib, which i've never had before in several carts with it. This site is on the same server as the rest that work, and most of the images on this site work too. But a few random images don't work... GD is installed, etc etc. Most (probably 350 out of 360 images) work perfectly fine. But theres a few that don't, seemingly for no reason. Theyre jpegs, but i noticed that the few images that don't work are rather huge (around 2000x1000 px), could that be causing the thumbnailer to fail? I really see no other reason than that.... Any help is appreciated, thanks!
  3. ericTM313

    Quickbooks Merchant Service v1.0

    I have successfully got this working in a test environment with a developer account from intuit. It completes the order, gives me the admin email, and gives me (as the customer) the order confirmation email. it all looks great. But...the order is not in the osc admin area under customers->orders... Any ideas? Also, i know this is probably not the place to ask, but intuits support is ridiculous, but on the intuit/qbms side of it, will there be anything to show that an order was recieved, etc etc. Possibly an .iif file to import into quickbooks, from qbms? Any help is appreciated, thanks! --edit-- the order is showing in my database in the orders table. I signed up as a new customer and that shows up in the customers area on osc admin. Why the order shows up in the database, and not at ALL on customers->orders is rather puzzling...
×