Jump to content

idefix-69

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by idefix-69

  1. Also not working. I tried again several things and this is a little bit working. When I use the index.php form V1 like this, its working nearly 90% <?php require_once('includes/application_top.php'); // calculate category path $redirect = false; if (isset($cPath) && tep_not_null($cPath)) { $product_module_name = 'products'; // use product_listing for "traditional" OSCommerce look // $product_module_name = 'products_listing'; $categories_products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'"); $cateqories_products = tep_db_fetch_array($categories_products_query); if ($cateqories_products['total'] > 0) { $redirect = true; // display products } else { $category_parent_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " where parent_id = '" . (int)$current_category_id . "'"); $category_parent = tep_db_fetch_array($category_parent_query); if ($category_parent['total'] == 0) { $redirect = true; // display products } } } if($redirect) tep_redirect(tep_mobile_link(FILENAME_PRODUCTS, tep_get_all_get_params())); $list = array(); $parent_id = (tep_not_null($cPath) == true) ? (int)$cPath : 0; $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = " . $parent_id . " and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id='" . (int)$languages_id . $path_cond . "' order by sort_order, cd.categories_name"); while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query)) { $list[] = $categories; } require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'header.php'); require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT); ?> <!-- categories //--> <table class="categories" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0"> <?php foreach ($list as $item ) { $path = tep_mobile_link(FILENAME_MOBILE, 'cPath=' . $item['categories_id']); print tep_mobile_selection($path, array(tep_image(DIR_WS_IMAGES . $item['categories_image'], $item['categories_name'], 30,30), $item['categories_name'])); } ?> </table> <!-- categories_eof //--> <?php require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'footer.php'); ?> But when I use the index from V.1.1 like this, it´s not working. <?php require_once('includes/application_top.php'); // calculate category path $redirect = false; if (isset($cPath) && tep_not_null($cPath)) { $product_module_name = 'products'; // use product_listing for "traditional" OSCommerce look // $product_module_name = 'products_listing'; $categories_products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'"); $cateqories_products = tep_db_fetch_array($categories_products_query); if ($cateqories_products['total'] > 0) { $redirect = true; // display products } else { $category_parent_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " where parent_id = '" . (int)$current_category_id . "'"); $category_parent = tep_db_fetch_array($category_parent_query); if ($category_parent['total'] == 0) { $redirect = true; // display products } } } if($redirect) tep_redirect(tep_mobile_link(FILENAME_PRODUCTS, tep_get_all_get_params())); $list = array(); $parent_id = (tep_not_null($cPath) == true) ? (int)$cPath : 0; $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = " . $parent_id . " and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id='" . (int)$languages_id . $path_cond . "' order by sort_order, cd.categories_name"); while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query)) { $list[] = $categories; } require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'header.php'); require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT); ?> <!-- categories //--> <table class="categories" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0"> <?php foreach ($list as $item ) { $path = tep_mobile_link(FILENAME_MOBILE, 'cPath=' . $item['categories_id']); print tep_mobile_selection($path, array(tep_image(DIR_WS_IMAGES . $item['categories_image'], $item['categories_name'], 30,30), $item['categories_name'])); } ?> </table> <!-- categories_eof //--> <?php require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'footer.php'); ?> So I don´t know. When I use index from V1.0 I dont have the blue header and I also have the problem with a category that has no subcategories. The products are displayed but when I want to order or want to see the products closer, I also get a redirection to the main shop. If the category has subcategories, it´s working fine. Any ideas and what is the difference of the V1.0 and V1.1. idex.php?? Thanks again for your support!!
  2. So I tried it again. First remove this line >> nothing changed, just the same redirect Change it from false to true >> nothing changed, just the same redirect Sorry :blush: Any further ideas??? I really hope.
  3. I had this code before, nothing with osc. But I changed it to your reference like: <?php define('DIR_MAIN_HTTP_CATALOG', ''); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/mobile/'); define('DIR_WS_IMAGES', '../images/'); define('DIR_WS_INCLUDES', '../includes/'); define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/'); define('DIR_MOBILE_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/'); define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', 'includes/languages/'); define ('MOBILE_IMAGE_WIDTH', '80px'); define ('MOBILE_IMAGE_HEIGHT', '80px'); define ('FILENAME_MOBILE', 'mobile.php'); define ('FILENAME_PRODUCTS', 'products.php'); define ('FILENAME_ABOUT', 'about.php'); define ('FILENAME_SEARCH', 'search.php'); define ('FILENAME_LANGUAGES', 'languages.php'); define ('SEO_ENABLED', 'false'); ?> And it´s still the same. I come directly to the main website when I click on one of the category names :blush: Maybe something interesting, it worked better with the first version, there I had only the problem, wehn I had only a main catergory without a subcategory I was directly linked to the main website. It worked well when I had subcategories. Everything was seen perfectly. So now nothing ois working, I have a direct relinking to the main shop. Any ideas what is going on because I really like this contri!! Thanks a lot
  4. Hallo, thanks for your answer and again thanks a lot for your help on e-mal some days ago!! If I do so I´m coming up to http://www.yoursite.com/catalog/mobile/about.php This is working. Only that there is nothing under it, no entries. If I move pver the products, the link is the following: http://www.yoursite.com/catalog/mobile/productxycv123.html When I cclick on it I´m comning to the product of the main website. Maybe somthing wrong in the config.php - I don´t know Also something important, I don´t know also: the shop is not under "http://www.yoursite.com/catalog/..... I don´t have the file catalog, it´s directly under "http://www.yoursite.com/index.php and I placed the moblie in the main directory like "http://www.yoursite.com/mobile/
  5. Hello, I have downloaded the new file 1.1 and it works. But now I have the following problem on the version 1.1: >> when I click on the categories; i have a redirection directly to my main shop and the belonging category (full web version, not the mobile version!) So I cannot see anylonger all products in the mobile version. So this makes no sense because no, I´m on the standard webshop. I saw on your demo shop it´s working, you can navigate thru your categories and subcategories and you see your product in ioscommerce. Any ideas and solutions for this problem? I think there must be a redirection problem. But where :-( Thanks a lot
  6. Hi guys, I need some help on the Live Support Plus contribution >> http://addons.oscommerce.com/info/2262 I installed it and it works fine. But only one function is not working, can someone help me??? When I´m offline, the customer can send an e-mail. He gets an e-mail form and then he can send an e-mail. This works but the e-mails are not coming. In the admin panel I configered everything like e-mail adress and so on but I thing these changes are not done. There are still the standard things and not the new changed things. So where can I add this and change this too?? Thanks for any help and idea!!! Tom
  7. Hi, I need some help. I´ve installed the contribution "automatic reviews" on MYSQL5 and when I upload the excel sheet I receive following warninmg in the osc admin panel: HEADING_TITLE 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '³Ù0' at line 1 SELECT products_id FROM products WHERE products_model = & #39;þÿÿÿþÿÿÿþÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿþÿà…ŸòùOh«‘+'³Ù0d08 D P\äaa@€Æ-õQkÈ@€ ™¶SkÈþÿÕÍÕœ.“—+,ù®0´HP X`hp x Œä reviews Arbeitsblätterþÿ ' Nothing in the reviews and only this. Some ideas and help?ß That would be really fine!! Best regards Thomas
  8. idefix-69

    [Contribution]Skype Contact

    First of all - great contri. Works fine! Only 2 things: -with Firefox, there is coming a news warning that an external link will open. Any ideas to change this? -Box position I placed it left and now it´s the last box, but I want the box higher at an other position. But how??? I tried to managed it, in the shop admin under Box views/designs. I placed the skype box there but when I do it so, I have 2 Skype boxes in my shop. One still at the end and the other at the position I manged under Box views. So what to do??? Thanks for all ideas!!
  9. Hi, I´m looking for a contribution that works as following: when a customer advertise my shop to an other customer, who is buying in the end something, the first customer or maybe both customers get something for free. In the end just a simple customer adverts a new customer. Did you know something about such a contribution??? Or do you have any ideas for such a contribution??? :-" I think I would be a great advertising tool and very helpfull. Hope you can help me and thansk for any comments.
×