Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

hjp

Members
  • Content count

    112
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

Recent Profile Visitors

3,578 profile views
  1. hjp

    coolMenu

    When COOLMENU is being used, then the menu's are generated through javascript. I have often seen errors caused by people putting this sign ['] (the one inside the brackets) in a product or category name. That won't do in javascript. If you want to do that you have to backslash the sign wrong right
  2. hjp

    coolMenu

    Some time (long) ago I wrote a guide on this forum on how I did it. You can see the result here http://cinter.dk/ Try to open it in different browsers and see if it works.
  3. It is due to a classical error, that the menu does not display. You have used " (quote signs) in your product descriptions. Like 15" CRT If you wish to display the quotes you must backslash \) them like this 15\" CRT
  4. hjp

    coolMenu

    It works. I think the reason why it is moving out of place is, that you do a resize before your browser has finished loading your pages. If you do that, resize won't be triggered. Your page is slow to load (what is your upload speed?) and therefore that will happen.
  5. hjp

    coolMenu

    Sorry, it is a live shop so I don't want to leave it like that and have to put old files back. I have centered it again, and put the adjusted files back into place. These should be exactly where we left off last night with all the changes and checks done. Yes but that is no good. Did you not read my comments here?: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...ndpost&p=446558
  6. hjp

    coolMenu

    Right now your page is not centered, so I can't see if the menu changes position. Or does it also change position when it is not centered? Not from my view anyhow.
  7. hjp

    coolMenu

    Your page is not centered any longer. Which browser types are you testing on?
  8. hjp

    coolMenu

    Oh I see an error now. Have I really typed oCMenu.fromLeft=pos[1] oCMenu.fromTop=pos[0] in my examples? because it should be oCMenu.fromLeft=pos[0] oCMenu.fromTop=pos[1] Try that without adding or subtracting any numbers. I should come close. Then try to resize your browser. You can move the menu later to fit the box.
  9. hjp

    coolMenu

    I don't know - it really should work. Maybe there is some hidden typo in the text of the coolmenu.php file. The minus 135 in fromLeft and plus 107 in fromTop is far out. Try to delete the lines oCMenu.fromLeft=pos[1]-135 oCMenu.fromTop=pos[0]+107 oCMenu.onresize="location.reload()" And then retype them, and start by typing oCMenu.fromLeft=pos[1] oCMenu.fromTop=pos[0] without extra numbers. The menu should then be placed nearly correctly. If that works on browser resize, you can move the menu later. oCMenu.fromLeft=pos[1]-135 oCMenu.fromTop=pos[0]+107 oCMenu.onresize="location.reload()"
  10. hjp

    coolMenu

    Please disregard my last post. The path to the trans.gif file is correct, because I can see that the height is correctly calculated. In stead I think you have placed the "<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'coolmenu.php'); ?>" incorrect in the footer.php. As I have stated in my description under point 2: My code must come after the last </table> tag in order to work. I can see from your source code that this is not the case.
  11. hjp

    coolMenu

    As you may see from the ..../boxes/coolmenu.php file, I am aming at a 1 pix gif file: trans.gif. This is enclosed in a div in the ..../boxes/coolmenu.php file. But I gather, that you have placed all of your oscommerce files in the catalog directory but have the index.php file in your root directory - so the path to the gif file is then wrong, and therefore my code can't find the gif file on resize check. If its's true - about the catalog dir - write an absolute path to the trans.gif in the ..../boxes/coolmenu.php file. I think it should be /catalog/images/trans.gif instead.
  12. hjp

    coolMenu

    I am not sure what you mean by "not adjusting to the browser width". Can I see a living example (you talked about using a centered page but your site fills the whole browser window).
  13. hjp

    coolMenu

    As an experiment I got it working with my own solution to the coolmenu contribution, that I worked out so it could function with centered pages. The solution is here: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...00entry404481 I then did this to make it work with STS http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...ndpost&p=404481
  14. hjp

    coolMenu

    Oh - but you mixup the 2 solutions. You can't have 2 oCMenu=new makeCM("oCMenu") and 2 oCMenu.fromLeft and oCMenu.fromTop I have commented out your code snippet below, so it will work. Then try to ajust the oCMenu.fromLeft and oCMenu.fromTop by adding og subtracting numbers untill position is right. Remember also the the $height calculation is in ...boxes/coolmenu.php You have to comment that out also, if you have it elsewhere (say in ...includes/coolmenu.php oCMenu=new makeCM("oCMenu") //Making the menu object. Argument: menuname pos = findPos() //Menu properties oCMenu.pxBetween=0 //experiment with fromleft and fromtop - I use -2 and -7 but you can try something different and place the menu anywhere on the page oCMenu.fromLeft=pos[0] oCMenu.fromTop=pos[1] oCMenu.onresize="location.reload()" oCMenu.rows=0 // etc. // oCMenu=new makeCM("oCMenu") //Making the menu object. Argument: menuname //Menu properties // oCMenu.pxBetween=0 // oCMenu.rows=0 oCMenu.menuPlacement="left" // oCMenu.fromLeft=9 // oCMenu.fromTop=186 oCMenu.offlineRoot="" oCMenu.onlineRoot="" oCMenu.resizeCheck=1 oCMenu.wait=500 oCMenu.fillImg="cm_fill.gif" oCMenu.zIndex=0 //Background bar properties oCMenu.useBar=1 oCMenu.barWidth="menu" oCMenu.barHeight="menu" oCMenu.barClass="clBar" oCMenu.barX="menu" oCMenu.barY="menu" oCMenu.barBorderX=0 oCMenu.barBorderY=0 oCMenu.barBorderClass="" // etc. etc.
  15. hjp

    coolMenu

    What is in fact not working in Mozilla. your site http://www.balloonzunlimited.com/catalog/ works fine on my linux box with mozilla version 1.4 It works fine on my w2k with mozilla version 1.6 Maybe it is your imozilla installation that is wrong? His site works fine. I was referring to my site aplus-computersonline.com I can't figure out what's wrong with it. Maybe mozilla and netscape gets confused. You could: Put the inclusion of the menu_animation.js script right after the <head> tag instead of right before the </head> tag. Use only ONE Base Href tag If that also fails check your html tags e.g. using mozilla: Open your page - choose File - Edig page - Tools - Validate HTML Good Luck
×