Jump to content

Nathali

Members
  • Content count

    364
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nathali


  1. Hi,

     

    I would like to remove Information Pages Unlimited Contribution.

     

    Could someone help me what the syntax I should use in phpadmin to remove the contribution tables?

     

    would it be..

     

    DROP TABLE IF EXISTS `information`;

    DROP TABLE IF EXISTS `information_group`;

     

    what about `configuration_group` TABLE and `configuration` TABLE ??? I should also remove some tables there.. right?

     

    Could someone please tell me the complete syntax to use?

     

    Thank you in advance !

     

    Best Regards,

     

    Nathali


  2. Hello,

     

    I would like to know if this is a normal behavior of EP ?

     

    By using CUSTOM download:

    when I mark: price, quantity OR

    price, quantity, vendor (a new field I created)

    And I believe also at any combination I choose..

     

    I get multiplied of "product_model" in the excel column. I assume because, I use the same "product model" for various Categories and sub Categories, and thats fine for me..

     

    BUT, when I use "quick links" and download by model,price,quantity I get ONE single "product model" and no multiplied "product model"... !

     

    Is it normal behavior of EP and I should't worry about, or I have a problem somewhere that I should fix?

     

    I use Easy Populate 2.76h-MS2

     

    Thanks a lot for your kind attention..

     

    Best Regards,

    Nathli


  3. you can upload the columns in any order. Unfortunately there isn't any easy way to reorder the columns when downloading. But once you open it in a spreadsheet software you can easily move the column by dragging or cut/paste.

     

    this change to easypopulate.php may help for the custom download. The full download would be similar.

     

    Thank you very much Todd !!

     

    I understand what you mean.

     

    Now my life will be much easier and inserting products prices will not be a nightmare anymore. :D

     

    Thanks again, Todd also for your previous advise ;)

     

    Have a nice weekend,

    Nathali


  4. Hi,

     

    I add a field named products_vendor_model to the database under Product Table.

     

    I also Modified easypopulate.php

    $custom_fields[TABLE_PRODUCTS] = array( 'products_vendor_model' => 'Supplier_model' );

     

    Now I succeed to download by EP only CUSTOM download option with my new field.

     

    I would like to represend v_products_vendor_model to be the second column, right after the first column of v_product_model.

     

    Any advise how should i do that? do I need to enter that new field after any product_model I find in Easypopulate file??

     

    Thanks,

    Nathali


  5. Hi Nathali,

    I think I solved that. Did you take a look at the modifications I posted? Please use a 'Compare'-tool (like 'BeyondCompare') and compare your version of /catalog/admin.faq.php with mine.

     

    Success

    Eveline

     

    Hi Eveline,

     

    Thanks for your reply.

    Yes, I also fixed some small issues thanks to your contribution modification, but still it didn't help me to solve this main problem.

     

    Thanks again,

    Nathali


  6. When I press the preview button in the admin FAQ I don't see the text in the text field of the question/answer ??

    I also can't see the text when I press the EDIT button to edit the text !!

     

    I tried everything without success.

     

    Could someone solve this mysteryp please ????

     

    Thanks!

     

    Nathali


  7. I guess, everything that "dispays" this field on product info, product listing etc on the catalog side.

     

    You also don't need all the query modifications that are getting the extra field info into those pages

     

    So in real I would install just the admin side.

     

    Hello george,

     

    Thank you very much for your reply..

    If I understand good, that means:

     

    modification only to: XXXX/admin/xxxxx files..

     

    for example, NOT TO catalog/includes/functions/general.php

    BUT YES TO catalog/admin/includes/functions/general.php

     

    and so on...

     

    Sorry for my silly illustration. :)

     

    Thanks a lot George for your kind help !

     

    Best Regards,

    Nathali


  8. Hi,

     

    To modify the Easypopulate code I read in the manual.. it should be something like that:

    $custom_fields[TABLE_PRODUCTS] = array( 'Supplier_model_number' => 'Supplier_model' );

     

    But what should be the SQL command to enter that supplier model number field(25char) to the database?

     

    Any help please??

     

    Thanks,

     

    Nathali

     

     

    Hi,

     

    Could someone please guide me step by step what should I do to add another "model_number" that will be my "supplier_model_number"?

     

    - what should be the command for the SQL to add this field?

    - what will be the syntex I need to modify in admin/easypopulate.php file?

    - I use easypopulate EP_v2_76h_MS2

     

    The "supplier_model_number" field that I want to add to EACH "product field" will help me to update prices directly from my supplier prices list (by using a excel macro..) this is the Only purpose for it.

     

    I need the possibility to download/upload/modify this "supplier_model_number" by EP..

     

    I have more then 2500 products that I need to update every day.. since their prices changed daily!

     

    PLEASE COULD SOMEONE HELP ME? Please don't send me to read EP manual, I know that it explained there, but it is not so clear to me, since I am not strong as you in programming.

     

    If it is complicated for you to explained how should I do that.. OR the code modification is too complicated, I will be happy to pay you todo it for me.

     

    Hope someone here could be kind enough to help me..

     

    Thanks,

     

    Nathali


  9. Hi,

     

    I solved my problem in the faqdesk 2.2 contribution. I just installed the correction which is:

     

    For those that still have not found the solution to the above error.
    
    Place the following code right before the very end of the ?> of admin/includes/functions/general.php
    
    
    
    function tep_array_reverse($array) {
       if (function_exists('array_reverse')) {
         return array_reverse($array);
       } else {
         $reversed_array = array();
         for ($i=sizeof($array)-1; $i>=0; $i--) {
           $reversed_array[] = $array[$i];
         }
         return $reversed_array;
       }
     }
    
    

     

     

    And now I can represent it in my site BUT now I have another issue:

     

    When I press the preview button in the admin FAQ I don't see the text, question/answer ??

     

    I also can't see the text when I press the EDIT button to edit the text !!

     

    Any help please ????

     

    Thanks!

     

    Nathali

     

     

    Any help please?


  10. Hi,

     

    I solved my problem in the faqdesk 2.2 contribution. I just installed the correction which is:

     

    For those that still have not found the solution to the above error.
    
    Place the following code right before the very end of the ?> of admin/includes/functions/general.php
    
    
    
    function tep_array_reverse($array) {
       if (function_exists('array_reverse')) {
         return array_reverse($array);
       } else {
         $reversed_array = array();
         for ($i=sizeof($array)-1; $i>=0; $i--) {
           $reversed_array[] = $array[$i];
         }
         return $reversed_array;
       }
     }
    
    

     

     

    And now I can represent it in my site BUT now I have another issue:

     

    When I press the preview button in the admin FAQ I don't see the text, question/answer ??

     

    I also can't see the text when I press the EDIT button to edit the text !!

     

    Any help please ????

     

    Thanks!

     

    Nathali


  11. As mentioned, using the model number only complicates matters. If you view the source for that page, the price is listed as

    <div class="price">268 - 169 ¤</div>

    so in the setting for this site in admin you would enter

    <div class="price">(.*)</div>

    The code in this contribution would then have to be changed to strip out the two prices and use the lower. It only works with one price as it is now.

     

    Hi Jack !!

     

    Thats good news. But still, as you said the "model number" complicates matters.

    So I guess, if I would like to use your contribution I have to use a direct link to each "model number" that I have and then copy the prices as you indicated.

     

    Thanks Jack for all your replies.. :)

     

    Best regards,

    Nathali


  12. You're welcome. The problem is that every site could use a different format to display the model number, may not call it the model number and some may not use it at all (it's an option in oscommerce shops). So there's no easy way to search for something without knowing how it is dislayed on the site.

     

     

    Hi Jack,

     

    Thanks for the explanation.

    If you don't mind, please have a look on that website zap.co.il

    Search for KVR400X64C3A/1G OR simply find it in that link:

    zap.co.il/search.aspx?keyword=KVR400X64C3A/1G

     

    And in my oscommerce I have a "model number" of "KVR400X64C3A/1G" IS it possible to modify your contribution to know how to search model numbers only on that specific site and copy the prices ( 169 - 268 ) that represented for this model number ? (169 means the lower price that store sells this model and 268 is the higher price for that model number)

     

    Thanks Jack :thumbsup:

     

    Have a great weekend,

    Nathali


  13. You're wrong. :) You enter the url and compare string in admin. The code loads that page in, searches for the price and checks it against your price to see whether it should be displayed or not. The product model never comes up.

     

    Thanks :D

    Nice contribution

     

    I thought it could search in a website to find the right product by "model number" and copy its price..

     

    Happy new year Jack.. :thumbsup:


  14. No, it compares prices. It should work with any site as long as you setup the comparison code correctly.

     

    Sure it compares prices. But first it search the product to compare its price with..

    So it search for the model number first at the site address that we enter in the admin.. then copy the price.. right?

     

    Please correct me if I am wrong..

     

    Thanks


  15. Hi dear jack,

     

    How are you? Hope fine!

    I would like to install your contribution, that is what I have been looking for long time.

    would like please to know some details:

     

    I assume that your contribution compares prices by the "model number" value right?

    is the application could check and compare products also "from products comparison sites" that represent "model number" and (min.price) - (max.price)?

     

    Will be happy to get your reply. Thanks

     

    Regards,

    Nathali


  16. Hi..

     

    I would like to add another field in my Database to my products that is name will be "supplier code" (25 chars) , that would hold my supplier "item numbers" and to modify Easypopulate to download/upload also the "supplier code"

    Is it complicated todo ??

    Could someone help me to do that?

     

    Best Regards & happy new year, :D

    Nathali

     

    Hi,

     

    To modify the Easypopulate code I read in the manual.. it should be something like that:

    $custom_fields[TABLE_PRODUCTS] = array( 'Supplier_model_number' => 'Supplier_model' );

     

    But what should be the SQL command to enter that supplier model number field(25char) to the database?

     

    Any help please??

     

    Thanks,

     

    Nathali


  17. Hi..

     

    I would like to add another field in my Database to my products that is name will be "supplier code" (25 chars) , that would hold my supplier "item numbers" and to modify Easypopulate to download/upload also the "supplier code"

    Is it complicated todo ??

    Could someone help me to do that?

     

    Best Regards & happy new year, :D

    Nathali


  18. Thanks for your reply Sam!

     

    Before I do this, Please let me understand.. I installed the contribution:

    http://addons.oscommerce.com/info/1106 that posted by Fimble 7 feb 2009 (FAQ desk 2.2)

    Now, This is a complete distribution so in the SQL query I didn't had this value 'MAX_DISPLAY_ADMIN_SEARCH_RESULT' and I do not have any problem with that OR any page Errors !!

     

    When I enter to admin>tools>faq manager I see 20 lines of results very clear and I can move to the other 20 pages without any problem !!

     

    The problem is when I choose a question/answer and try to edit it, I don't see the question/answer TEXT in side their langauges BOXES so I can't edit the text ! All the rest is functioning very good !

     

    So please let me understand why I need this? Is it relevant to my problem?

     

    Please reply..

     

    Nathali

     

    Hi..

     

    I really need help to fix this problem.. I tried everything without success.. :(

     

    I installed the SQL INSERT INTO `configuration` (`configuration_title`, `configuration.. etc.. and it didn't fix the problem!

     

    Could someone please tell me how to remove this SQL value that I entered. Would also be glad to get some serious help to solve that problem.. Thank you..

     

    Regards,

    Nathali


  19. if you are adding a field to the products table, you should be looking at the setting at the top of the easypopulate.php script. Versoin g introduced a nice easy way to add fields for the products & products_description tables. There are details and an example of how to quickly add additional fields. as far as the position of the column in the export goes, you may have to hack the code a little or move the column after in excel.

     

    also be sure to read through the manual once, which in turn, asks you to read through those settings once. :thumbsup:

     

    Thanks for your reply Surfalot. I read it and saw your example how to add additional field.

    But still there are some more modifications in Easypopulate.php file as you said yourself, and also adding another "model number" to the database table. It's too complicated for me as I am not a programmer.. :(

    Anyway, I appreciate your advise on the matter.

     

    Thanks again & best regards,

     

    Nathali


  20. Hi,

     

    I use Easypopulate 2.76g I would like to add another "value" to my database.

    This value will be additional "model number" to the product model number. The additional "model number" will be my supplier's "model number".

     

    I would like to use easypopulate to update this additional "model number" and also to collect it when I use "download" option. It should come at column B in the excel sheet after the first "model number".

     

    Actually the second "model number" does not need serious modification on easypopulate, since it is a static value.

     

    Is there any patch for it ? please advise if you find something.. it will make my life much easier.. :)

     

    Best Regards!

    Nathali


  21. Don't know where that one is from, but the likely query to add it would be:

     

    INSERT INTO `configuration` (`configuration_title`, `configuration_key`, `configuration_value`, `configuration_description`, `configuration_group_id`, `sort_order`, `last_modified`, `date_added`, `use_function`, `set_function`) 
    VALUES ('Display Results In Admin', 'MAX_DISPLAY_ADMIN_SEARCH_RESULT' , '20', 'Maximum Display Results In Admin', 3, 2, NULL, now(), '', '');

     

    Thanks for your reply Sam!

     

    Before I do this, Please let me understand.. I installed the contribution:

    http://addons.oscommerce.com/info/1106 that posted by Fimble 7 feb 2009 (FAQ desk 2.2)

    Now, This is a complete distribution so in the SQL query I didn't had this value 'MAX_DISPLAY_ADMIN_SEARCH_RESULT' and I do not have any problem with that OR any page Errors !!

     

    When I enter to admin>tools>faq manager I see 20 lines of results very clear and I can move to the other 20 pages without any problem !!

     

    The problem is when I choose a question/answer and try to edit it, I don't see the question/answer TEXT in side their langauges BOXES so I can't edit the text ! All the rest is functioning very good !

     

    So please let me understand why I need this? Is it relevant to my problem?

     

    Please reply..

     

    Nathali


  22. Thanks Satish !

     

    Where did this value MAX_DISPLAY_ADMIN_SEARCH_RESULT should be?

    If in should be in the database, then the sql in the contribution does not enter it.

     

    Nathali

     

    I think it connected to the javascript function.. since I have tinymce installed!

     

    Nathali


  23. MAX_DISPLAY_ADMIN_SEARCH_RESULT probably a value associated (in configuration table) is missing from that table.

     

     

    Satish

     

    Thanks Satish !

     

    Where did this value MAX_DISPLAY_ADMIN_SEARCH_RESULT should be?

    If in should be in the database, then the sql in the contribution does not enter it.

     

    Nathali

×