Jump to content

aerotect

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

  1. aerotect

    zapper help

    I have made the change to no longer keep cc info, however I have a handfull of orders with cc info still on my admin side that I want to delete. Just looking for a way to do this in bulk rather than clickin on each order and zapping the number. Furthermore, is there a way to simply delete multiple orders at a time?
  2. aerotect

    zapper help

    So I finaly sat down and threw on the contributions: CVV2, card encryption, and Card Zapper #19156 with fix #21810. Everything works great, however I want to go back in and zap all my old data. I recall seeing an add on that allows you to zap 250 or 500 at a time, but can not seem to find this now. Does anyone know if there is a way to alter the zapper files above to do something like this? I hope I wouldn't have to install a completely different zapper, but I may have seen that multiple zap feature on another contribution... Thanks in advance.
  3. Hi all, I'm looking to install the Credit Card with Cvv2 for RC2a and i noticed the August 8th correction mentions: I will be installing a more updated version, but does this remain true? Is it needed for the cvv2 contribution to function? I understand the regulations with retaining cvv2 code, but I could simply delete orders as they are processed. My understanding from my host is that my shopping cart is already secure, so is additional encryption needed? Lastly, does anybody have the link to an encryption contribution, and how would I alter it to encrypt cvv2 as well. Lot's of questions, I know... Thanks in advance, J
  4. aerotect

    [Contribution] - USPS Methods

    Nevermind, had my module disabled, but not uninstalled. But now that it works... I am seeing that even though I have USPS First Class International available, it doesn't offer it as an option for the customer... anybode else have the same problem? I have tried it with several countries with no luck.
  5. aerotect

    [Contribution] - USPS Methods

    Posted somewhere else first, after installing my USPS and finaly getting it to work, I tried installing this contribution. I have tried both 3.0 and 4.2 with the same results. Once I upload my two usps.php files and do the edits in cat/admin/modules.php & cat/admin/inc/functions/general.php, I went back to admin>modules>shipping>usps to enable the function. When I do, I have the same options as before in the edit field with 11 extra blank boxes below the sort order. I have seen a screen shot somewhere that would seem to indicate these are for my new fields to be able to turn on/off different methods, but there is nothing there to select from. Also, after enabling the module, I am again getting the dreaded: I have also noticed some posts refering to the uppercase problem with USPS... is there a contribution to fix this, or I read something about running a mysql...? How would I do this, and which one would I use? I currently have usps methods 4.2 installed, and hope I can just fix it from here. I have no idea what to do from here... Any ideas. Thanks in advance.
  6. Hi all. I just set up the default USPS module so I can offer international shipping with this method. I set up my zones, and the module seems to only allow this option for the zones I want, however I keep getting this message on every test customer I have ran: I have set up my account with USPS as referenced in the edit box for the module, but have not had any luck. Catalog can be found here: http://aircraftpaintprotection.net/aeroshi...01d9e354cfc5d28 Site is live. Any ideas on how to fix this? I searched the contributions, but can't seem to find another way to set this up. Is my default module too old? Thanks in advance.
  7. Nevermind... Got It! :thumbsup:
  8. ...but just can't seem to get it to work. I have uploaded the file main_categories.php into (My Store)/catalog/includes/modules I coppied the html from the README file and pasted it in the right spot (I think), in (My Store)/catalog/index.php Now I tried to do step 3, but it seems to be optional...? When I try it, everytime I go to my site, I get an error: Constant_Encapsed_String..... If it's optional, I could leave it out. So after all this, I still don't see my main categories on my first page. :blink: Is there a problem with me editing my html directly on NetFirms? I am a total rookie, so have no idea how to build with html. I don't have the link to my e-commerce site directly, but if you go to www.aircraftpaintprotection.net and click into the site and click shopping you can get there... if seeing it would even help. I would appreciate any help. Thanks in advance, Jason
  9. aerotect

    Displaying Categories On Main Page

    I've been trying to figure this out myself, and everything I have read has pointed me here: http://www.oscommerce.com/community/contributions,2125 I am just having trouble getting it to work.
×