Latest News: (loading..)

Amrahp

Members
  • Content count

    74
  • Joined

  • Last visited

About Amrahp

  • Birthday 01/10/1974

Profile Information

  • Real Name
    John
  1. Have done som serious testing now and there are some problems at least in my case: 1. The checkout is waaaaaay to slow with all the ajax/java updating... Customers will most likely click on "update cart" several times since nothing seems to be happening. It takes way too long to update shipping and billing information as well and customers will think that there is something wrong. Has happened on my store several times already. 2. When I did try it on a test site did the customer registration work well. Once installed on my main site is there a problem of having customers being registered two or three times! Furthermore are all the new e-mail adresses registered without the "@". *sigh* :blink: :blink: :blink:
  2. Well this is really a great contribution!! I have finally got it to work with STS. :D Still having the "fatal error" if only one payment module is installed though. :angry: Another small bug is that the "Sign In-pop up" don't work. Nothing happens when entering a correct e-mail+password. Is anyone else having this error? Any clues? My guess is that it's STS/javascript related... :blink:
  3. Hi, That only helps/works if I have two or more payment modules installed. If I have only one (which is what I want), I still get the error. Thanks.
  4. I need to add another column as well apart from the ones that already are there. I have searched over and over without luck. <_< (Your post was just an answer on how to show/hide the ones that already are there I guess.) So any ideas on how to do this and have it shown in the product listing is highly appreciated! Thanks.
  5. Yes this is an awesome contribution! Questions: 1. Has anyone got it to work with STS? The javascript won't work for me with the tick box "Shipping address same as billing address". I did try to include the javascript in the checkout.php.html but with no luck. 2. Will it be possible to have support for "Customer MUST AGREE to TERMS and CONDITIONS http://addons.oscommerce.com/info/5750" Thanks!
  6. Well in case someone else wonders did I get to know that this excellent addon not toggles the shipping information on/off if the "Shipping address same as billing address" is ticked. Instead it copies the information to the shipping fields. Nice work!
  7. Nice work!!!! IMHO is this what Osc really needs! I have installed it now and testing it... First problem that has come up now is that the "toggle shipping" doesn't seem to work properly for me. I am using STS and did try to implement the javascript in the checkout.php.html header but then received code errors...
  8. Hello, Did you come up with a solution? There is another thread for this contribution as well.. It seems like the customers don't get redirected to checkout_success.php and could that be why the orders aren't recorded? I am having the same problem... Regards
  9. Hi, Has anyone got this module to work 100%. My customers get sent to Alertpay with the right amount and everything. So far so good. But they don't get sent to checkout_success.php (neither before or after) and by that isn't the order written down to the database. Any ideas? Thanks!
  10. Hi, First of all: Wonderful contribution! Now... I recieve an error just out of nowhere and have no clue how where it came from. Have searched and it seems like I am alone on this??!! 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND coupons_id="testcode"' at line 4 SELECT dc2u.customers_id FROM discount_coupons_to_customers dc2u WHERE customers_id= AND coupons_id="testcode" [TEP STOP] Any help is highly appreciated since this is "quite" urgent. Thanks!
  11. Many thanks for your answer hardball! I'm not sure if I follow you all the way though. "..of which you edit through the newsletter.php script." Do you talk about: mydomain.com/admin/newsletters.php? I have tried non html code as well as html code here. Both mails come out as plain code... :blink: :blink: In simple words: How and where do I edit my newsletter code?
  12. Hi Olof, Awesome contribution! Many thanks! A question: When sending customers automatic email (create_account, orders etc) everything works fine. When sending newletters though is the html code sent in its pure form and the newsletter mail look like this: <html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head><body style="margin: 0px; padding: 0px; background-color:#edf6ff;"><font face="Times New Roman, Times, serif"><table width="100%" height="75px" border="0" background..............................border-color: #F96861;background-color:#FFFFFF;">Newsletter test text here.</div></font></body></html> Any thoughts on why this happens? Kind regards!
  13. Hi, I am now receiving this error right out of nowhere!!!! Since this is quite an old thread and there is a relation to STS in the application_bottom.php by default I figure that the problem lies elsewhere. I have checked the admin and everything is ok there according to your post Bill. Any clues?
  14. Hi, Great contribution!!!! But: Does anybody have any idea why some of my products get "osCsid=291a487xxxxxxxxxxxxxxxxxx" added to the URL and some don´t? (About 50/50). Thanks.
  15. Well... I did manage to solve my problem by myself. :rolleyes: Here is what I did if someone else has the need for it (show model in $cartbox) In includes/boxes/shopping_cart.php around line 43 find: $cart_contents_string .= $products[$i]['name'] . '</span></a></td></tr>'; Replace it with: $cart_contents_string .= $products[$i]['name'] . ', ' . $products[$i]['model'] . '</span></a></td></tr>';