Jump to content

phour19

Members
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

About phour19

  • Birthday 09/02/1977

Profile Information

  • Real Name
    Tim
  • Gender
    Male
  • Location
    Georgia
  • Website
  1. phour19

    Header Tags SEO

    Jack, Thanks for a great MOD and all the work you do on the forum. :thumbsup: Tim
  2. Man I feel like a D.A. (Dumb Azz) it was still blank. My ftp was not overwriting the file since it was 444. Sorry guys not trying to be a vampire. :-" Thanks for your insight. You guys rock. :ph34r: Tim
  3. That is what I thought. I put the "/" in there and I am still getting: Warning: strpos() [function.strpos]: Empty delimiter in /home/content/xxx/xxxx/html/includes/classes/seo.class.php on line 2216 Where should I look next? Tim
  4. What should be in "DIR_WS_HTTP_CATALOG" it was blank? I am running v2.2d_5. Thanks Tim
  5. phour19

    UPSXML Installation Questions

    You need to run those through your Database Manager. Most people use phpMyAdmin. Where you created your database for the store. Tim
  6. Hey guys, I am getting the following error. I searched the forums and found nothing. Warning: strpos() [function.strpos]: Empty delimiter in /home/xxx/x/x/x/xxxxxx/xxxx/includes/classes/seo.class.php on line 2216 At the top of all my pages. And when I add a product to the cart I get the following. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by Any ideas? Thanks Tim
  7. phour19

    [contribution] Simple Template System (sts)

    sorry for the multi-post I kept getting a "500 server error" ? please delete
  8. phour19

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey guys Got a quick question I am hoping someone knows the answer to. With STS Templates can you link to the Placeholders (i.e. $content, $categorybox) outside of the Catalog? I have my oscommerce installed in the catalog and would like to use the placeholders on my Index page. If that makes sense. Thanks Tim
  9. phour19

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey guys Got a quick question I am hoping someone knows the answer to. With STS Templates can you link to the Placeholders (i.e. $content, $categorybox) outside of the Catalog? I have my oscommerce installed in the catalog and would like to use the placeholders on my Index page. If that makes sense. Thanks Tim
  10. phour19

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey guys Got a quick question I am hoping someone knows the answer to. With STS Templates can you link to the Placeholders (i.e. $content, $categorybox) outside of the Catalog? I have my oscommerce installed in the catalog and would like to use the placeholders on my Index page. If that makes sense. Thanks Tim
  11. phour19

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey guys Got a quick question I am hoping someone knows the answer to. With STS Templates can you link to the Placeholders (i.e. $content, $categorybox) outside of the Catalog? I have my oscommerce installed in the catalog and would like to use the placeholders on my Index page. If that makes sense. Thanks Tim
  12. phour19

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey guys Got a quick question I am hoping someone knows the answer to. With STS Templates can you link to the Placeholders (i.e. $content, $categorybox) outside of the Catalog? I have my oscommerce installed in the catalog and would like to use the placeholders on my Index page. If that makes sense. Thanks Tim
  13. phour19

    Featured Product Support v1.5.4

    Perfect Thanks Bill that was what I was looking for.
  14. phour19

    Featured Product Support v1.5.4

    Wow Bill you did a great job on rewriting the install. I downloaded the one right before yours v4.3.4 because I saw your had sts. Now I wish I had download yours. I just downloaded yours and went through the install one more time to make sure I did everything. I did not see anything different that I needed to fix ? What is weird is I installed this on another site and got it working just fine. I am sure I am just missing something simple. :-" You said your version has instructions listed on how to either replace the New Products for Month with the Featured Products box or how to have them both co-exist. I did not see were that was ? I must be blind >_< It looked like it was a all or nothing type install. Which is fine I want to replace. Thanks Tim
  15. phour19

    Featured Product Support v1.5.4

    Guys got a question, I have installed this contribution and it is working BUT I still get my "new products for " box showing up. Anybody have any idea what would cause this ? I have gone back over the install and cant find where I went wrong, can anyone point me in the right direction where to look. ;) Thanks Tim
×