Jump to content

lj1autoparts

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. lj1autoparts

    Not secured Admin

    Hi.. When I access my admin page, there is no password or username required. That means everybody who try to access the admin page (www.mysite.com/catalog/index/) can add\edit\remove everything in the admins page. Does anyone knows how to solve this problem? Thanks
  2. lj1autoparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hey, I got a question.. Is it possible with the MVS to set "first item -- plus" to work like: If you set 2 vendors, both with shipping method "first item plus", when you buy 2 products from each vendor, the MVS maintain the higher first rate between the 2 vendors and sum the other "plus" items? Basically, the mvs give just 1 first item and sum the rest as "plus items" instead of give the 2 first item from each vendor and plus the items? Thank you
  3. lj1autoparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Thanks.. I just fixed the shipping_cart.php and things went right! Thank you all of you :)
  4. lj1autoparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hi.. I haven't set the Admin > Configuration >Shipping/Packaging > Use Vendor Shipping to true. I just did, but now i got this error on the checkout process page: "Fatal error: Call to undefined method: shoppingcart->vendor_shipping() in /homepages/19/d217709471/htdocs/Loja/catalog/includes/modules/vendor_shipping.php on line 13" Any idea? Thank oyu
  5. lj1autoparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hi, I just installed the MVS and configured everything.. I set up 1 vendor, also the vendor shipping module "First Item -- Plus". So i decided to test it, but i seems not to work. I added 3 items (same items) on my cart and proceeded to checkout.. but the checkout page, when you supposed to choose the shipping method... it doesn't appear anything regarding the shipping. Just the address, comments and buttons, but not the part with shipping method selection. Also i can't just go through just clicking on continue button. Does anyone have an idea what is? Sorry about my bad english! :)
  6. lj1autoparts

    Problem with checkout_shipping

    Hi, I just installed the MVS and configured everything.. I set up 1 vendor, also the vendor shipping module "First Item -- Plus". So i decided to test it, but i seems not to work. I added 3 items (same items) on my cart and proceeded to checkout.. but the checkout page, when you supposed to choose the shipping method it doesn't appear anything regarding the shipping. Also i can't just go through just clicking on continue button. Does anyone have an idea what is? Sorry about my bad english! :)
  7. lj1autoparts

    Cannot set default language

    Hi, can someone help-me with this "simple" problem? I installed the portuguese language package and set it as default language. Also I deleted the spanish and german and left only the english. I set the portuguese laguage as default and secondary is english. But when i open my website, the first language is english instead of portuguese. I tried to delete de english leaving only portuguese, but after that i can find categories or products on the admim page, but they're on the website. Can someone help me? Thanks
×