Latest News: (loading..)

llz925

Members
  • Content count

    75
  • Joined

  • Last visited

About llz925

Profile Information

  • Real Name
    Liz
  1. Hi - I just installed this module and the most recent update for it on my store. It is working fine in the admin side, but when I just went to checkout and order to test it I get a white, blank screen when you get to the "payment information"( or checkout_payment.php) page. Does anyone have any idea of what would be causing this to happen? Thanks Liz
  2. Hi - I've posted this elsewhere and searched the forum, but haven't found an answer yet. I thought I have successfully installed the GoogleCheckout module since it displays correctly in the admin side, however the site is now doing some odd things. I am wondering if the addition of the OnePage Checkout Module is causes some errors or if I have just missed something in the setup (I'm a novice at this). #1 - when I go to add an item to the cart or check the contents of the shopping cart it just shows a blank page. If I hit the back button in the browser though it has added the item to the shopping cart when I go to checkout. #2 - when I go to checkout it doesn't show the GC as a payment option. #3 - when I go to sign into the My Account page it shows the GC logo at the bottom. When I click on it I get redirected to the GC checkout page and my item is in the cart and I'm all set to checkout! So to sum it up: can anyone help me with why it shows a blank page for the shopping cart contents and why it won't automatically direct the customer to the GC page during checkout? Thanks Liz
  3. I thought I have successfully installed the GoogleCheckout module since it displays correctly in the admin side, however the site is now doing some odd things. I am wondering if the addition of the OnePage Checkout Module is causes some errors or if I have just missed something in the setup (I'm a novice at this). #1 - when I go to add an item to the cart or check the contents of the shopping cart it just shows a blank page. If I hit the back button in the browser though it has added the item to the shopping cart when I go to checkout. #2 - when I go to checkout it doesn't show the GC as a payment option. #3 - when I go to sign into the My Account page it shows the GC logo at the bottom. When I click on it I get redirected to the GC checkout page and my item is in the cart and I'm all set to checkout! So to sum it up: can anyone help me with why it shows a blank page for the shopping cart contents and why it won't automatically direct the customer to the GC page during checkout? Thanks Liz
  4. Hi Steve - What file do I add this to? You've directed me to a couple different files in this thread now that I can't figure our which one you're referring to. Thanks! Liz
  5. Hi Steve, It's version 2.2 RC2a that I'm using, and he's the first few lines of the code from catalog/checkout_shipping_address.php: require('includes/application_top.php'); // if the customer is not logged on, redirect them to the login page if (!tep_session_is_registered('customer_id')) { $navigation->set_snapshot(); tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')); } // if there is nothing in the customers cart, redirect them to the shopping cart page if ($cart->count_contents() < 1) { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART)); } Liz
  6. Hi Steve, I was able to make the change to "includes/checkout/shipping_address.php" but I could not find in the "catalog/checkout_shipping_address.php" file where I was supposed to make the change. Is there a way you can show me what the file is supposed to look like? I think this file may have code in it that is different from what you are working with and that may be the problem. I also could not find in the "checkout.js" file the exact three lines of code that you want me to replace. I'll await your comments! Thanks! Liz
  7. Steve, I cannot find where to enter this in the code. Which checkout_shipping_address.php file is it? I need to know which directory. Also, the shipping is not the only problem - there is an issue with the email address box, when you go to sign in, sign up, etc. After installing I never had these issues. Please help me fix - anybody! I'm going to have to reinstall without this add-on if I can't get this to work soon, it's hurting sales! Or at least figure out another one to use. Liz
  8. Thank you. I have no idea if it's ajax or not - I'm just using what was included in the oscommerce code and the add-on's code. Will changing this code fix not only the issue when a registered customer is trying to purchase, but also that issue with the email address too you think? Liz
  9. Can anyone please help me with this? I wasn't having any of these problems with this add-on after I fixed the initial ones I had and haven't touched anything in it since. When a customer signs into an account it is saying there is an "error in the shipping address" and to "inform IT Web experts" about this. This message also comes up when you try to checkout as a guest when typing in the email address. It doesn't acknowledge that the email address line has been filled out correctly to show any shipping and payment options. Please please help!
  10. Hi Steve - I need some help again. My customers are having trouble checking out. When signing in into an account it keeps saying that there is an error in the shipping address and to "inform IT Web experts" about this. This error also comes up when you try to checkout as a guest when typing in the email address. It won't allow the email address red required light to go green and give shipping and payment options. Any ideas why it would do this? thanks Liz
  11. sorry, but which index.php file should I be checking? the catalog/index.php one or the catalog/admin/index.php? Liz
  12. thanks Jim - I guess I had spoke too soon! I saw your post just after I put that one up. I replied to you in that thread. I'll move this discussion over to there then so this thread stays on topic. Thanks again Steve for the help. Hopefully soon I'll be able to see the orders in the admin again! Liz
  13. Thank you Thank you Thank you! :-* it worked! I knew I did a query in the database before that was included in the install, but it must have needed those that you gave me too. Ok - one last question since I can't get any help with this on other forums in here..... I can't login to the admin. When I go to the admin page it just come up as a blank white page with nothing on it. Any suggestions? Thanks again. Liz
  14. I'm using version 2.1 since the hosting account doesn't have PHP5 support as of yet, just PHP4. Can you send me the link to the version I should be using and what mods I need to make to the code? Thanks Liz
  15. Hey - I tried the code fix above, but it it still giving me errors when logging in as a guest: 1054 - Unknown column 'customers_dummy_account' in 'field list' insert into orders (customers_id, customers_name, customers_company, customers_street_address, customers_suburb, customers_city, customers_postcode, customers_state, customers_country, customers_telephone, customers_email_address, customers_address_format_id, customers_dummy_account, delivery_name, delivery_company, delivery_street_address, delivery_suburb, delivery_city, delivery_postcode, delivery_state, delivery_country, delivery_address_format_id, billing_name, billing_company, billing_street_address, billing_suburb, billing_city, billing_postcode, billing_state, billing_country, billing_address_format_id, payment_method, cc_type, cc_owner, cc_number, cc_expires, date_purchased, orders_status, currency, currency_value) values ('', 'Liz S', '', '111 Southwestern Blvd.', '', 'West Seneca', '14224', 'NY', 'United States', '', 'llz5@aol.com', '2', '0', 'Liz S', '', '111 Southwestern Blvd.', '', 'West Seneca', '14224', 'NY', 'United States', '2', 'Liz S', '', '111 Southwestern Blvd.', '', 'West Seneca', '14224', 'NY', 'United States', '2', 'Check/Money Order', '', '', '', '', now(), '1', 'USD', '1.00000000') [TEP STOP] and I'm getting this still when logging in as a registered user: 1054 - Unknown column 'guest_account' in 'field list' select customers_id, customers_firstname, customers_password, customers_email_address, customers_default_address_id, guest_account from customers where customers_email_address = 'lizrose925@aol.com' and guest_account='0' [TEP STOP] HELP! Thanks!!