Jump to content

thelava

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by thelava


  1. Someone else mentioned this but I don't know if that person ever found the problem (you can read back to find it). It might be related to the version of your php/mysql on the new server but I think it unlikely. Maybe the database got corrupted somehow. You can try uninstalling the Header Tags database changes and installing again (that will erase all Header Tags data) and replacing the includes/header_tags.php file.

     

    Jack

     

    After messing around with this for a few more hours I have yet to figure anything out other than what I set is... set... if I view source... However if I click view results in the admin it only shows the title... Do you have any idea how the view result is only grabbing the title and skipping everything else? I guess its no big deal as long as it works on the main page but I would still like to figure it out if possible. =)

     

    Thanks for your help and time


  2. Hi Jack,

     

    I'm not sure if this has been talked about yet, if so, I am sorry.

     

    Anyway, I had this working fine for a while then moved servers. After I moved it to another server one of the sites it is on quit displaying all of the information correctly. It's on 4 sites but only 1 received the problem after the move. The problem is when I load a page to edit the tags it shows me what is suppose to be there (title, description, keywords) and it's right BUT when I click view result it only gets the title. The description and keywords are blank. I had a problem similar to this before where it was grabbing the default title... but this is grabbing the actual title its suppose to and leaving behind the description and keywords.

     

    Thanks in advance for any help possible


  3. The new page has to be added correctly and have the Header Tags code in it. Since you mention that you are just now making a change to filenames.php, I have to think it is not setup correctly. But, either way, the code works fine in all of the shops I tested here. So it is something in your setup but not something I can handle here.

     

    Jack

     

    well thanks for trying... the thing works on every page except new ones or blanks ones with only the header tags code in it.

     

    this is all i have in test.php, should this work or does it need something else?

     

    <html>
    <head>
    <?php
    /*** Begin Header Tags SEO ***/
    if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) {
     require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php');
    } else {
    ?>
     <title><?php echo TITLE; ?></title>
    <?php
    }
    /*** End Header Tags SEO ***/
    ?>
    </head>
    </html>

     

    if i view source on it this is all it shows

     

    <html>
    <head>
     <title>TITLE</title>
    </head>
    </html>

     

    and in the admin it shows this

     

    screenshot.jpg

     

    then i click 'view result' in the admin and get this

     

    error.jpg

     

    in includes/header_tags.php it adds this

     

    // test.php
     case (strstr($_SERVER['PHP_SELF'],FILENAME_TEST) or strstr($PHP_SELF,FILENAME_TEST)):
       $header_tags_array = tep_header_tag_page(FILENAME_TEST);
      break;

     

     

    i have no idea what im doing wrong or how i may have set it up wrong since it works on all the other pages just fine, i even tried to take privacy.php and make a perfect copy of it and named it privacy2.php, it showed up in the admin and i added meta tags to it but it still wouldnt display them... how it can display privacy.php just fine but not an exact copy of it i just dont understand, if anyone has any ideas i would greatly appreciate it

     

    thanks


  4. It's saying it can't find the page so you have, apparently, something setup incorrectly with that page. But that doesn't have anything to do with Header Tags so you will need to post the problem in the general forum.

     

    Jack

     

    I don't believe it is a general problem. The only thing I am working with is Header Tags. I have tried on 3 different installations of oScommerce and no matter which site I am on it will not allow me to just make a simple whatever.php page that will show the meta tags. Is there something in here that would require me to make changes to another file in oscommerce so that header tags can recognize it? I tried adding a define statement in filenames.php but that didnt seem to fix my problem either.


  5. Specials isn't a good file to use for testing since it is a special case. Try making a copy of the privacy page, assuming the original one works. As for the test.php page, are you sure you have the header tags code in the <head> section of that file? If you look in the includes/header_tags.php file, is there an entry for test.php? If not, are the permissions on the includes/header_tags.php file the same as on the images directory?

     

    Jack

     

    yes, i made a copy of privacy.php also and when i click 'view result' in header tags admin for the title it says "404 Not Found" instead of what is in the database.

     

    in includes/header_tags.php there is this

     

    // test.php

    case (strstr($_SERVER['PHP_SELF'],FILENAME_TEST) or strstr($PHP_SELF,FILENAME_TEST)):

    $header_tags_array = tep_header_tag_page(FILENAME_TEST);

    break;

     

    but the same thing happens, it saves the meta tags in the db but it doesnt display them when i click 'view result' it just says "404 Not Found"

     

    [root@boxen includes]# ls -alh header_tags.php

    -rwxrwxrwx 1 apache psacln 17K Jul 7 15:44 header_tags.php

     

    it seems like everything should work if the other pages work but as soon as i change the name of a page or try to make a new page from scratch it just cant seem to pull the info from the db, yet it can somehow save it


  6. Please explain what this means. Are you referring to the products page or page control page in admin?

     

    Jack

     

    you know in the admin where it displays what files you can add meta tags to, well test.php shows up there and i am able to add the tags and they're staying stored in the database but when the page loads it doesnt load the meta tags, all it shows is TITLE

     

    i dont know what else i would need to add to make it work, every other page works, however i did notice that if i took specials.php and made a copy called specials2.php both showed up in the admin but only specials.php's meta tags work... its the same file and one works but the other doesnt... any ideas?


  7. hi i am trying to make a custom page with the header tags in it so i made test.php and put the following in it:

     

    <?php

    /*** Begin Header Tags SEO ***/

    if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) {

    require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php');

    } else {

    ?>

    <title><?php echo TITLE; ?></title>

    <?php

    }

    /*** End Header Tags SEO ***/

    ?>

     

    then in the admin i am able to see this file and add stuff to it, it all shows up in the database but when you go to the page it just says in the source:

     

    <title>TITLE</title>

     

    i guess all i really need to know is how to just make a blank page that i can link to that header tags will let me modify via its admin

     

    thanks


  8. hi i am trying to make a custom page with the header tags in it so i made test.php and put the following in it:

     

    <?php

    /*** Begin Header Tags SEO ***/

    if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) {

    require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php');

    } else {

    ?>

    <title><?php echo TITLE; ?></title>

    <?php

    }

    /*** End Header Tags SEO ***/

    ?>

     

    then in the admin i am able to see this file and add stuff to it, it all shows up in the database but when you go to the page it just says in the source:

     

    <title>TITLE</title>

     

    i guess all i really need to know is how to just make a blank page that i can link to that header tags will let me modify via its admin

     

    thanks

×