Jump to content

cleverflo

Members
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Florence
  1. cleverflo

    Some paypal orders dont come through anymore

    Hi, I started having the same problem when my web host made changes to the server. When I checked I noticed that my file named http://www.mysite/catalog/ext/modules/paym...pal_ipn/ipn.php was gone. In fact, the whole "modules" directory had disappeared so I uploaded the file from an old backup, did a test order and it worked. So you might want to check with your web hosting company. Hope that helps. Best regards Florence
  2. cleverflo

    PayPal IPN - Order Status NOT updating all of a sudden

    Hi, I started having the same problem when my web host made changes to the server. When I checked I noticed that my file named http://www.mysite/catalog/ext/modules/payment/paypal_ipn/ipn.php was gone. In fact, the whole "modules" directory had disappeared so I uploaded the file from an old backup, did a test order and it worked. So you might want to check with your web hosting company. Hope that helps. Best regards Florence
  3. Hi UncleSteve, I have the same problem and was wondering if you have managed to find the solution to the capping. If so, could you post the code? Thanks, Florence
  4. Hi, I installed 2.1d but I still got the "too many redirects" problem and also I lost the SEO urls for my links which was a big issue for my links exchange, so I reverted back to 2.2.2e. I have read somewhere the too many redirects can be caused by a wrong htaccess configuration. Maybe Jack can help... Thanks for your reply anyway. Best regards, Florence
  5. Hi, I have been having the "too many redirects" issue for the last 2 months and haven't managed to fix it. I have found your "Independant Validation" fix which I have installed it but I still get warnings in Webmaster. I have reset the SEO URL cache and disabled the automatic redirects but nothing works. Here is my SEO set up: I believe I have the v2.2e by Jack. I don't know what else to do now. Should I install v2.1d instead?
  6. cleverflo

    RSS News

    Hi Jack, I've found the problem, it was due to my own style infobox. Best regards, Florence
  7. cleverflo

    RSS News

    Hi Jack, Thank you very much for this great contribution. I have just installed it and it's working perfectly. I just have 1 layout problem: the title RSS News appears twice in my right column. I have tried to amend the rss news box without success. Your help would be much appreciated. Florence
  8. cleverflo

    Dynamic SiteMap

    Ok found it in create_sitemaps.php I had been looking in dynamic_sitemap.php!
  9. cleverflo

    [CONTRIBUTION] Admin products paging

    Hi I am getting the same SQL error. How can I solve this?
  10. cleverflo

    Dynamic SiteMap

    Hi there, I do not want the manufacturer xml to be generated, as I don't want it indexed. Would anyone know what code to remove and where? Thanks in advance. Flo
  11. cleverflo

    [contribution] "osC_GiftWrap_v1.0"

    Hi, Would someone know a code to show a set price per total weight for example: if total order weight <200g = gift wrap = £1 if total order weight > 200g = gift wrap = £3 etc... I'm selling jewellery items and I'm having an issue where if a customer buys 1 ring the gift wrap shows £1 but if he buys 4 rings the gift wrap shows £4, whereas I can wrap them all together in the same pouch so it looks like I'm riping off my customers! Any idea? Thanks Flo
  12. cleverflo

    SEO Assistant

    Hi Jack, Thank you, I have found and added the code. For info, regarding my page rank showing "failed url", now it's ok, my site is found and PR shows 0. I assume the reason it failed before was because my site was new so it wasn't ranked yet. Or maybe it's because I had some errors in html validation which I have now corrected. Best regards, Flo
  13. cleverflo

    SEO Assistant

    Hi Jack, Thanks to you, I've more or less sorted my KD issue. My problem was in my categorie_css file (linked to the index) and I moved the css into my stylesheet and it still worked! No problems! Now my KD doesn't show "suckerdiv" or "ul" anymore. However it shows "accessoriesbraceletspiercing" as a whole word instead of accessories, bracelets, piercing. I can't see the category words in my file so I don't really know how they can be attached, maybe it's something to do with the <li>. I will write a post in the relevant contribution forum. 2) PR I'm working on that httpS redirection. It was ok until I installed Adsense. Now it's a question of do I want my website to show it is secure on all pages, or do I want the Ads... Thank you once again for your help.
  14. cleverflo

    SEO Assistant

    Hi Jack, Thank you for your reply. Could you please give me further help: 1) KD I think the keywords are taken from my information pages as they are in html format and those words (ul, div) appear all over the pages. I am thinking of disallowing these pages in my robots.txt file as I don't need those pages indexed anyway, then I expect the words won't be found. Using html was the best way I found to create these pages as it was very awkward with php, and I wouldn't dare to reformat them using the stylesheet.css. And regarding javascript, I'm even worst! Is this robots solution a good idea? 2) Failed URL I am very concerned about that error as I wouldn't want it to exclude my site from ranking. Unfortunately I didn't really understand your reply, sorry! Just one thought, when I use the search Index Position my site is found so I take it my url is ok. My Alexa ranking is "none". Could that explain why the search says "failed to read url" when searching the Page Rank? Florence
  15. cleverflo

    SEO Assistant

    Hi Jack, I have installed this great contribution thank you. I have two questions: 1) KD When I do a check, I get the list including: - ul - suckerdiv - subfolder - color - a:hover etc Surely this is not right, is it? 2) PR When I check my page rank, I get the following message: Failed to read url: www.pebblestar.com It's a new live store so even if my ranking is 0, shouldn't it show 0? I have tried with http: and https: but nothing works. Is there a problem with my url? Thank you in advance for your reply. Florence
×