Latest News: (loading..)

emmetje

Members
  • Content count

    72
  • Joined

  • Last visited

About emmetje

  • Birthday 05/13/1977

Profile Information

  • Real Name
    Emmetje
  • Gender
    Female
  • Location
    The Netherlands
  1. Thanks for the fast reply Ok, I removed the More Pics part from the duplicate section and it's working fine now. Of course there are no images duplicated but I don't need that to happen. Regards, Marja.
  2. Hi Jim, first of all, thanks a lot for this exelent contribution. I've a very strange problem going on in the admin. When I duplicate a product with images it's get linked as well. The images are not duplicated. That's no problem but I've to get rid of the linked product. Hope you can help me out. Thanks a lot in advance. Regards, Marja.
  3. Sadly I ran into a new problem, in includes/modules/recently_viewed.php there is no VAT applied to the prices. In catalog/recently_viewed is't allright.
  4. Thanks a lot, everything is running smoothly now. You're the best!
  5. Hi Jim, I asked this question also in the recently viewed topic a few days ago, but this one seems more alive so I'll try again here. I'm running recently viewed as well as more pics but I think I've to change the sql for recently viewed to see the product images. Since you developed both I hope you can help me out. Thanks in advance en regards, Marja.
  6. Hi Jim, I'm running recently viewed as well as more pics but I think I've to change the sql for recently viewed to see the product images. Since you developed both I hope you can help me out. Thanks in advance en regards, Marja.
  7. Well that's my problem, I want to have multiple images of the product on the category page. Sorry if I didn't make myself clear before
  8. Thanks a lot for your quick reply I might be missing something here but I can only select one image to be category image. Thanks again, Marja.
  9. Hi Jim, Thanks for updating the contribution. It's working fine but still I've a question. I would like to show the thumbnails of the extra images on the product_listing can you give me a hint where to start? Thanks in advance. Marja.
  10. The problems here are caused by specials chars in the productnames.
  11. Hi Armand, That's kind of strange indeed can you post or pm me a link?
  12. I'm not familiar with the pound sign. There are some guidelines for the euro sign (several links in this thread) but I don't know if there are any for the pound sign. If you're using plain text (no html) emails like the confirmation email, does the pound sign display correctly?
  13. The newest version is working fine with the latest version of Firefox (don't have other versions installed) due to the change from the original <embed> tag to the W3C valid swfobject code. It's also tested in IE6, IE7, Safari, Opera, Flock and Google Chrome. I'm pretty sure that is't full croos browser compatible.
  14. I'm sorry, can't help you with that. These questions are related to the flash file and I'm no good with flash at all.
  15. There should be a / between catalog and images in the error you posted like you already spotted. Check you're includes/configure.php. If you can't find where to put the / post it here or send it by pm and I'll take a look for you.