Jump to content

whitmanb

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Brian Whitman
  1. whitmanb

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Has anyone resolved the issue listed below about the Products Vendors field defaulting to NONE? I tried following this thread but did not find the answer. Any help would be appreciated. This is also happening to me on the Vendors Model Number field. Brian
  2. whitmanb

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hi, I was able to install MVS successfully, however I found that there is something wrong with my USPS module. When someone goes to checkout, it shows "EXPRESS,PRIORITY,FIRST CLASS" as the choices. If I choose Priority, or the First Class (2nd and 3rd on my list), upon checkout, it still defaults back to EXPRESS and charges the customer the EXPRESS rate. I currently have MVS V1.1 installed. Any help would be appreciated! Brian
  3. whitmanb

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    I have loaded the MVS shipping estimator and everything seems to be working fine except for the info box that is included on the right column. It seems as if the image is 1 inch above the Estimator box and you can see the text "Get a shipping Quote" border="0"> in that section When you click on either the image or the text, it pulls up the estimator as it should. Below is my columnright.php file. ( only the section involved) and the only other portion was that I installed the estimate_shipping.php file directly from the mod. Released under the GNU General Public License */ require(DIR_WS_BOXES . 'shopping_cart.php'); if ($cart->count_contents() > 0) { require(DIR_WS_BOXES . 'estimate_shipping.php'); } // Begin Login My Account Box require(DIR_WS_BOXES . 'loginbox.php'); // End Login My Account Box Any help would be appreciated. Brian
  4. I'm new to the Easy Populate and have found this tool a true blessing in updating over 2000 items on my site! The one thing I didnt pay attention to until after I re uploaded the file was that I didnt see where I could update the Box size. Is this feature in the tool? I'm not a true programmer, so am not able to follow the coding completely, however I did see variables in the coding that shows height, width and length, however on the admin side, I dont see the options in the download. Any help would be appreciated!
  5. I'm brand new to OSCommerce and am starting off with a fresh install. I have installed the OSCommerce Online Merchant v2.2 and the install finsihed perfect. I then installed the Seperate Pricing Per Customer contribution I have issues with the admin. My site works fine, however when trying to login to the admin section I get the following: 1146 - Table 'whole_aquatics.TABLE_ADMINISTRATORS' doesn't exist select id from TABLE_ADMINISTRATORS limit 1 [TEP STOP] I have gone into mySQL and I can clearly see this table. What am I doing wrong? I have installed it 3 times with the same results. Thanks! Brian
×