Latest News: (loading..)

hootie

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About hootie

Profile Information

  • Real Name
    Hannah O'Hearn
  1. I'm trying to do an overhaul of sorts, and uninstalled/reinstalled the generic CC module that is packaged with OSC. It said that it's for test orders only, which is where I am at this point, but whenever I put a test order through, there is no payment information to be found anywhere. It doesn't write to the DB, and it doesn't split the number up and send it over email either. It does send AN email, but it has a blank where I presume the middle numbers should be (this is the method of getting the CC info we want to use). I have looked over cc.php, orders.php, and a few other pages, but can't determine why it's not giving us back any payment information. Obviously, I'd like to get this sorted out. Any help would be very much appreciated.
  2. Well, heck... I installed the CVV2 module and then removed it because after testing with dummy CC's and even my own CC#, I could not get the test orders to go through. I would get the same "Credit Card Error!" on the confirmation page. I tried setting the CVV2 requirement to "false", but when I did that, the entire payment information/CC info entry fields would disappear entirely from the checkout process. Now, after removing the CVV2 module, I get the CC info entry fields (just name, CC#, and exp. date), but no matter what I enter, I get the same message, "Credit Card Error!" - unfortunately, that's all it says. Any of you smart types know what might be going on here? Thanks in advance for any help.
  3. I'm used to forums where members can edit/delete their own posts if they choose to. Not a forum moderator, but maybe someday I will be a "Team Member" so I can be an jerk [edited to take out harsh language] to people here when they are just looking for some help.
  4. I was actually going to delete this topic since I figured it out for myself. Thanks for your incredibly rude reply, though.
  5. I inherited a site to maintain, and while doing some test orders, I came across these warnings on the shipping options page (during the checkout process). These warnings are at the top of the page, but it does let the customer choose their shipping options, including the various UPS options. Warning: shipping(includes/languages/english/modules/shipping/ups.php) [function.shipping]: failed to open stream: No such file or directory in /home/morni10/public_html/shop/includes/classes/shipping.php on line 36 Warning: shipping(includes/languages/english/modules/shipping/ups.php) [function.shipping]: failed to open stream: No such file or directory in /home/morni10/public_html/shop/includes/classes/shipping.php on line 36 Warning: shipping(includes/languages/english/modules/shipping/ups.php) [function.shipping]: failed to open stream: No such file or directory in /home/morni10/public_html/shop/includes/classes/shipping.php on line 36 Warning: shipping() [function.include]: Failed opening 'includes/languages/english/modules/shipping/ups.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/morni10/public_html/shop/includes/classes/shipping.php on line 36 Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_ZONES_TITLE_1 in /home/morni10/public_html/shop/includes/modules/shipping/zones.php on line 175 I also get warnings in the OSC admin>Modules>Shipping section: Warning: main(/home/morni10/public_html/shop/includes/languages/english/modules/shipping/ups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/morni10/public_html/shop/admin/modules.php on line 128 Warning: main(/home/morni10/public_html/shop/includes/languages/english/modules/shipping/ups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/morni10/public_html/shop/admin/modules.php on line 128 Warning: main() [function.include]: Failed opening '/home/morni10/public_html/shop/includes/languages/english/modules/shipping/ups.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/morni10/public_html/shop/admin/modules.php on line 128 Any advice on how to lose the warnings?