Jump to content

virtualbum

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Jim Ellis
  • Gender
    Male
  • Location
    ut
  1. virtualbum

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, Thanks again for the sound advice. I installed HTC as per your instructions. It was a simple install when following directions and all worked just perfect. The customization that can be achieved using your templates and the header tag controller is far superior to a stock install. -Jim
  2. virtualbum

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, it never ceases to amaze me as to how quickly you respond. Thanks! I would be interested in the Header Tags Controller contribution. Do you by chance have a link so I make sure I get the right one to use with STS4? Thanks a bunch, -Jim
  3. virtualbum

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, I've been running STS 4.5.8 and it workd great. Simple to install and my client loves the custom look that it gives osCommerce. I have been looking through the forum, and cannot seem to find the answer I am looking for. Sorry if I missed it and am duplicating a question. I have been researching the <!--$headcontent--> tag for the templates to try and figure out how I can keep it from inserting the <title></title> tag into the file. My site is very small and focuses on one product. I would like the ability to statically change the meta and title tags on each page. I have created an STS template for every page in the site. If I insert a title tag into the sts template file, I get to title tags in the source code upon viewing the source from a web browser. If I remove the <!--$headcontent--> tag from the template I lose a lot of needed information. With the <!--$headcontent--> tag inserted I get the store's title from the english.php file. So, can you please tell me if there is a simple way to prevent the <!--$headcontent--> tag from inserting a <title></title> tag? Thanks a bunch, -Jim
  4. virtualbum

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    OK... So, after many (8+ just today >_< ) hours of poking around (what I do best) I have found the answer to what I am attmepting to do. I don't know if it's the correct way to do it, but it seems to work in the sandbox and live environments. To Remove the Direct Payment option from checkout_payment.php :) Find this code in catalog\includes\modules\payment\paypal_wpp.php around line 149 if (MODULE_PAYMENT_PAYPAL_DP_BUTTON_PAYMENT_PAGE == 'Yes') { $selection['fields'][] = array('title' => '<b>' . MODULE_PAYMENT_PAYPAL_DP_TEXT_EC_HEADER . '</b>', 'field' => '<a href="' . tep_href_link('ec_process.php', '', 'SSL') . '"><img src="https://www.paypal.com/en_US/i/btn/btn_xpressCheckout.gif" border=0 style="padding-right:10px;padding-bottom:10px"></a><br><span style="font-size:11px; font-family: Arial, Verdana;">' . MODULE_PAYMENT_PAYPAL_DP_TEXT_BUTTON_TEXT . '</span></td>'); } return $selection; } And replace it with this if (MODULE_PAYMENT_PAYPAL_DP_BUTTON_PAYMENT_PAGE == 'Yes') { $selection['fields'][] = array('title' => '<b>' . MODULE_PAYMENT_PAYPAL_DP_TEXT_EC_HEADER . '</b>', 'field' => '<a href="' . tep_href_link('ec_process.php', '', 'SSL') . '"><img src="https://www.paypal.com/en_US/i/btn/btn_xpressCheckout.gif" border=0 style="padding-right:10px;padding-bottom:10px"></a><br><span style="font-size:11px; font-family: Arial, Verdana;">' . MODULE_PAYMENT_PAYPAL_DP_TEXT_BUTTON_TEXT . '</span></td>'); } } All I can figure is that I am telling it not to return the selection it created for the page. If someone (because I could not figure out how) could write a simple if statement and install it into the admin portion, you could remove that with a radio button choice. Hope this helps. :thumbsup: -Jim
  5. virtualbum

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Brian, Thanks for the input. I have used the PayPal IPN by AlexStudio in the past and have not been happy with the results. I have learned that the 'Official PayPal Version' of this module has the ability to turn off Direct Pay in the admin side. I know that this module has the ability to turn off the Express Checkout button from the payment page. I have had nothing but issues for the last 30+ hours with the "Official" version screwing up the USPS Methods and UPSXML shipping modules. Including trying to install on a vanilla RC1 install. Any help removing the Direct Payment option from the payment page would be greatly appreciated. I think that this module has the other 'PayPal' modules beat hands down and is the easiest one to implement with the fewest conflicts with the other modules. -Jim
  6. virtualbum

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Brian, Thanks for all your hard work. I also have this great module up and running on my site. It's a heavily modified RC1 site and with the use of WinMerge (free version) I was able to get this module installed. I would like to know if you were able to get a mod for this. I also would like to remove the Credit Card Direct Payment option from the checkout_payment.php file. I have found that I can remove the button for express checkout from the admin side by setting "Express Checkout: Button Placement" to NO. I think it would be a great feature to add the ability to remove PayPal Direct Payement from the checkout_payment.php page by setting it to yes or no. I have been looking through the code, but I'm not nearly knowledgeable enough to figure out how to accomplish this task. Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance, Jim Ellis
  7. virtualbum

    edgeoi feed error

    Hello All, I recently installed the newest version of the Edgeio feed. THe XML creates fine and looks correct. I have set $dryrun=false; //whether or not execute actual upload to both or stop at file generation and ran the script. Then I execute www.mysite.com/admin/rss_edgeio.php The browser gives me the following message. HTTP/1.0 200 OK Date: Wed, 05 Dec 2007 19:37:54 GMT Server: Apache/2.0.59 (Unix) Cache-Control: max-age=300 Expires: Wed, 05 Dec 2007 19:42:54 GMT Content-Type: text/xml X-Cache: MISS from www.edgeio.com X-Cache-Lookup: MISS from www.edgeio.com:80 Via: 1.0 www.edgeio.com:80 (squid/2.6.STABLE9) Connection: close faultCode1 faultStringExpected methodCall but got methodcall Edgeio File Then only thing I can see is that it is expecting a capitol "C" in methodCall. It exits on faultCode1. Has anyone else had this issue. osCommerce RC1 PHP5 MYSQL5 -Jim
  8. virtualbum

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    After many hours of research I have discovered that with the template system (STS 4.5.8) turned on, you cannot use the gc_return.php file that Google Checkout provides. Although calling that file works great in a standard osCommerce install, you have to use the checkout_success.php file to return to the site. While in a stock install, this file (checkout_success.php) does not empty the shopping cart after a successful checkout with google checkout - so you have to us gc_return.php - checkout_success.php works just fine with STS 4.5.8 enabled. Best Regards, -Jim
  9. virtualbum

    [contribution] Simple Template System (sts)

    After many hours of research I have discovered that with the template system turned on, you cannot use the gc_return.php file that Google Checkout provides. Although calling that file works great in a standard osCommerce install, you have to use the checkout_success.php file to return to. While in a stock install, this file (checkout_success.php) does not empty the shopping cart after a successful checkout with google checkout - so you have to us gc_return.php - checkout_success.php works just fine with STS 4.5.8 enabled. Bill - Thanks agin for a wonderful contribution. Yo have saved me many hours of coding to get my site looking just the way my client wanted it, and I was able to meet their budget. To see the completed site, please check out http://www.torostam.com. You would be hard to be convinced that it is running on an osCommerce backend. Best Regards, -Jim
  10. virtualbum

    New UPS XML Shipping Module available

    Error Code: This module supports only xpci version 1.0001 of the UPS Rates Interface. Please contact the webmaster for additional assistance. If you prefer to use ups as your shipping method, please contact... I am attempting to change catalog/includes/modules/shipping/upsxml.php Around line 340 From This if ((is_array($upsQuote)) && (sizeof($upsQuote) > 0)) { if ($this->dimensions_support > 0) { $this->quotes = array('id' => $this->code, 'module' => $this->title . ' (' . $this->boxCount . ($this->boxCount > 1 ? ' pkg(s), ' : ' pkg, ') . round($totalWeight,0) . ' ' . strtolower($this->unit_weight) . ' total)'); } else { $this->quotes = array('id' => $this->code, 'module' => $this->title . ' (' . $shipping_num_boxes . ($this->boxCount > 1 ? ' pkg(s) x ' : ' pkg x ') . round($shipping_weight,0) . ' ' . strtolower($this->unit_weight) . ' total)'); } To This if ((is_array($upsQuote)) && (sizeof($upsQuote) > 0)) { if ($this->dimensions_support > 0) { $this->quotes = array('id' => $this->code, 'module' => $this->title . ' (' . $this->boxCount . ($this->boxCount > 1 ? ' pkg(s), ' : ' pkg, ') . round($totalWeight,0) . ' ' . strtolower($this->unit_weight) . ' total)'); } else { $this->quotes = array('id' => $this->code, 'module' => $this->title); } In efforts to change United Parcel Service (1 pkg x 9 lbs total) To United Parcel Service That is when I start getting the error above (1.0001). Am I looking in the wrong file? Is there somewhere else to change the output in the checkout_shipping.php file? When I change it back I still get the same error. The only fix is to upload the original upsxml.php file from the contribution. I am running RC1 and using DreamWeaver MX to code the site. Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance, -Jim
  11. virtualbum

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    OK, so here's a fun one. I have installed RC1 with GC 1.4.5a I have also installed Simple Template System (STS) ver. 4.5.8 In a sandbox environment GC works as expected when STS is not in use. When STS is enabled, upon completion of checkout and returning to the site, I get the following error from gc_return.php 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '1'' a select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from products p, products_description pd where p.products_status = '1' and p.products_id in () and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '1' [TEP STOP] There are no errors in GC sandbox tools->integration console. There are no errors in the logs. User gets created and order gets back to OSC. Do I have to use gc_return.php to finalize the emptying of the cart? If I use checkout_success.php the cart does not empty. If I disable STS the error goes away. I found a reply from Ropu a while back that talked about $data being changed to $gc_data to eliminate some conflicts. Does anyone else know of what may be causing this issue? Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance, -Jim If I find an answer I will post it here......
  12. virtualbum

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, Thanks again for the quick reply. I hope you can help me figure this one out. I have installed Google Checkout and tested with out the templates turned on. When I turn the templates on and try to complete the purchase I get an error. After checking out with Google , goolge calls gc_return.pgp to come back to the site to thank them for the purchase. The error I get is: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '1'' a select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from products p, products_description pd where p.products_status = '1' and p.products_id in () and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '1' [TEP STOP] I did find another post that talked about a heavily modded site and to change the $data to $gc_data in gc_return.php. I made that change and found that it did not solve the issue. Would you by chance know if there are any other $calls that may be configured in both contibutions? I have been looking but have not found any. gc_return.php calls for application_top.php. Any help would be greatly appreciated. If I find the answer I will post it here. Best Regards, -Jim
  13. virtualbum

    New Google Sitemap Generator

    I also am getting this error message when viewing the page directly: The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Required white space was missing. Error processing resource 'http://www.torostam.com/googleSitemapProducts.php'. Line 1, P... <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> Any ideas as to what might cause this? -Jim
  14. virtualbum

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, thanks for the reply. To verify all was working as planned here is what I did... First, I changed my templates to the Full set that you provided and proceeded to test the site. All was working fine. Second step was to dig even deeper into the code to figure out what was the cuplrit. This is what I found... 1. Somehow this code ended up in my template. in the Head Section. <base href="http://www.torostam.com/"> I changed this to: <base href="https://www.torostam.com/"> If anyone can tell me what this code is used for, that would be great. This fix allowed almost all of the images to show up. 2. I had to change this code for Flash from: <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="500" height="142"> <param name="movie" value="../../../flash/male-enhancement-banner.swf"> <param name="quality" value="high"> <embed src="../../../flash/male-enhancement-banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="142"></embed> </object> to: <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="500" height="142"> <param name="movie" value="../../../flash/male-enhancement-banner.swf"> <param name="quality" value="high"> <embed src="../../../flash/male-enhancement-banner.swf" quality="high" pluginspage="https://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="142"></embed> </object> Allowing Flash to call the HTTPS:// site for the plugins. This allowed the flash items on the pages to work. 3. I had to change this code for Google Analytics: From: <script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-1589139-2"; urchinTracker(); </script> To: <script src="https://ssl.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-1589139-2"; urchinTracker(); </script> I hope this helps anyone else that may be having issues. Also If you are hosting on 1and1.com you do have to make this final change: in Catalog/includes/application_top.php around line 42 Find: // set the type of request (secure or not) $request_type = (getenv('HTTPS') == 'on') ? 'SSL' : 'NONSSL'; And replace with: // set the type of request (secure or not) $request_type = (getenv('HTTPS') == '1') ? 'SSL' : 'NONSSL'; And now all is working GREAT!!! Thank you for such a great contribution. -Jim
  15. virtualbum

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, Thanks for the quick reply. I have been through my main template and cannot seem to find an issue that would make all images disappear when IE is told not to disply nonsecure items. Maybe I can get another opinion on my template. Here is the code: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html $htmlparams> <head> <meta name="verify-v1" content="sL/EJN2KZMspvr98qmMykfXPeQCOA5HlJhBMGcY5/t4=" /> <meta name="description" content="ToroStam™ is a unique Male Enhancement Supplement that provides powerful results in three areas of sexual satisfaction – Desire, Stamina, and Growth!"> <meta name="keywords" content="Male Enhancement, male supplements, male enhancement ratings, natural male enhancement, Female Libido, Male Libido, sexual enhancement"> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us"> <!--$headcontent--> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../../../stylesheet.css"> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> <!-- function MM_preloadImages() { //v3.0 var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array(); var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++) if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}} } function MM_swapImgRestore() { //v3.0 var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc; } function MM_findObj(n, d) { //v4.01 var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) { d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);} if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n]; for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document); if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x; } function MM_swapImage() { //v3.0 var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3) if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];} } //--> </script> </head> <body background="../../../images/background.jpg" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" onLoad="MM_preloadImages('../../../flash/male-enhancement-button2.png','../../../images/torostam/male-enhancement-button2.gif')"> <table width="960" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td><table width="960" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><a href="../../../index.php"><img src="../../../images/navigation/male-enhancement.png" alt="ToroStam - Advanced Male Enhancement Supplement" width="240" height="162" border="0"></a></td> <td valign="bottom" background="../../../images/navigation/black.png"><img src="../../../images/torostam/clear.gif" width="520" height="1"></td> <td><a href="../../../guarantee.php"><img src="../../../images/navigation/male-enhancement-guarantee-top.png" alt="Our Male Enhancement 100% Satisfaction Guarantee" width="200" height="162" border="0"></a></td> </tr> <tr> <td colspan="2" align="center" background="../../../images/navigation/blue.jpg"> <table width="700" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><a href="../../../faqs.php">FAQ's</a> | <a href="http://www.torostam.com/buy_torostam.php">Order ToroStam</a> | <a href="../../../supplement_facts.php">Proprietary Blend</a> | $cartcontents</td> </tr> </table></td> <td><img src="../../../images/navigation/male-enhancement-guarantee-bottom.jpg" width="200" height="19"></td> </tr> </table> <table width="960" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" background="../../../images/torostam/body-background.jpg"> <tr> <td align="right" valign="top"> <table width="960" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td align="center" valign="top"><font color="#FFFFFF">$content</font> <a href="../../../buy_torostam.php" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('MaleEnhancement6','','../../../images/torostam/male-enhancement-button2.gif',1)"><br> <br> </a><br> <br> </td> </tr> <tr> <td align="center" background="../../../images/torostam/blue-navigation.jpg">$myaccountlogoff | <a href="../../../privacy.php">Privacy Notice</a> | <a href="../../../faqs.php">FAQ's</a> | <a href="../../../customer_reviews.php">Testimonials</a> | <a href="../../../guarantee.php">Our Guarantee</a> | <a href="../../../shipping.php">Shipping</a> | <a href="../../../contact_us.php">Contact Us</a></td> </tr> </table> </td> </tr> </table> </td> </tr> </table> <table width="960" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td align="center"><font color="#FFFFFF"> <br> Copyright 2006-2007 Triton Supplements LLC<br> <font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.</font> <br> <br> <br> </font></td> </tr> </table> </td> </tr> </table> <script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-1589139-2"; urchinTracker(); </script> </body> </html> The webiste address is http://www.ToroStam.com Can be viewed over SSL at https://www.ToroStam.com Thanks again, -Jim
×