Jump to content

aogden

Members
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

About aogden

  • Birthday 12/26/1959

Profile Information

  1. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    I appreciate VERY MUCH your offer. However, your inbox reports to be full and thus I can't send you an email. Alex MY email
  2. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Having tried everything suggested and made NO progress at all getting MVS to work with 2.2 RC1 I appeal for help from anyone who has successfully done it. I am willing to PAY for help in getting this job done. Any takers? Alex
  3. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, I've been unable to get ANY of the patched admin pages to display anything. Gave it a quick try but it made no difference. Alex
  4. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, I have tried to troubleshoot the MVS admin files and so far gotten no where. I cannot access those admin files directly because of the password/login issue. I did login to the admin section with the unpatched files in place and then after updating them with the patched version tried to go directly to those pages, but nothing at all would come up. I have been checking the patches that I had made (according to Admin_Install.txt) and so far come up with nothing to explain why it won't work. Is there anyone here willing to take the files and help us get MVS working?? We badly need it to work. Or, is there another contribution I have overlooked that will do something similar that WILL work with RC1? Alex
  5. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, Oh, okay. I didn't realize I could go directly to one of the admin pages. Hopefully later today I will have the time to check it all out. But right now it is the login page that doesn't come up at all. Perhaps there is hope yet. Alex
  6. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, Patching all the files by hand: I thought I just finished doing that. If you mean that each file must be custom programmed to work with RC1 then we can't use MVS, since I don't have the capability to do that. Alex
  7. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, I'm a bit confused. We are using v2.2 RC1. There is a login/password page to get into the admin section. Is there some sort of additional password system with the later releases of OSC? If we don't use any of the MVS admin pages, how do we use MVS?? I mean, aren't the admin pages where you setup which vendors ship what? "...don't use the ones are that full pages." Um, what? Which ones are full pages? I have no idea what you are saying there. I did just realize that when uploading the NEW files I saw the following note in the Admin_Install.txt file. I admit to being a bit confused by that line as well. Just tack vendor_order_data.php to the end of order.php? It is yet to be done. Alex
  8. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, Thanks again for the help you are to those of us struggling to figure this stuff out. I completed the changes to all the files. With each change I felt confident that I had it right. I proceeded to update the database, upload the new files and finally to upload the edited files. The Catalog side works but the Admin side is 100% broken! I get NOTHING at all when I try to go to the login page for the admin side. So, something isn't right somewhere. Before I start over on the admin files would you happen to have a suggestion as to where I should look first? (BTW, I did have a backup of the files so I have been able to restore the admin files and login as in the past. However, there is an entry in the list "BOX_HEADING_VENDORS" so apparently something about MVS is still being called. Anyway, we aren't locked out of the system.) Alex
  9. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, Thanks for your reply. Glad to drop catalog/admin/index.php from the list of files to worry about. I have been working tonight on the 2 remaining files in the catalog area. It is slow and hard to figure out since we have so many other contributions installed. Fancier Invoices and SPPC seem to be the two I contend with the most. I THINK I have them figured out, however. Next will be the two remaining admin files. Any advice or sample files for installing MVS when Fancier Invoices AND SPPC are already installed? Alex
  10. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    For some time now I have been attempting to install MVS 1.1. I have most of the modifications made but can't finish because there are 5 files which don't contain the code blocks the instructions tell me to search for and replace with new code. I am at a loss as to what to do. Is there someone here willing to help me figure this out?? The files in question are: catalog/account_history_info.php catalog/classes/shopping_cart.php catalog/admin/categories.php catalog/admin/index.php catalog/admin/invoice.php For the record, we are working with OSc v2.2 RC1. Alex
  11. aogden

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Can someone explain what I'm supposed to install?? I mean, there are so many entries for this contribution. Am I supposed to install the oldest one and then work my up the list? Most contributions I have installed have complete packages so the new user can quickly see what they need to install and have the latest version of the contribution. With this one I'm a bit confused. It sounds like exactly what we need but just a bit confused and intimidated as to what I need to install. We already have the UPSXML module in service. Will I need to replace it? Alex
  12. aogden

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    I have installed Fancier Invoice and love the improvement. However, I do have a glitch that I can't figure out. The Invoice and Packing Slip look fine in Admin but the email sent out to customer is messed up some. Take a look and notice the areas marked in blue. I searched through the source of the email and found the random characters multiple times. The only time it appeared in the open was when it appeared in the source between a <tr> and <td> tags, like this: <tr> (Ø&ÿÿÿÿlZb <td background="http://www.xxxxxxxl.com/catalog/images/borders/mainwhite_04.gif"> Another time the random text appeared in the source it was in the middle of the Table tag "nowrap", like this: <td align="center" class="pageHeading" N(Ø&ÿÿÿÿlZbOWRAP><em><b>Invoice</b></em></td> Another time the source is this: <img sr(Ø&ÿÿÿÿlZbc="http://www.xxxxxxxxx.com/catalog/images/borders/mainwhite_08.gif" width="24" height="18" alt=""> I've not been able to figure this one out. Did I not install something right? I've gone over it a couple of times already. If you need more info to help just let me know what you need. Alex
×