Jump to content

rickeyl

Members
  • Content count

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rickeyl

  1. When I try to open the admin/reveiws.php, I get this error: Warning: Division by zero in /home/*******/public_html/catalog/admin/includes/classes/split_page_results.php on line 33 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-0, MAX_SEARCH_RESULTS_ADMIN' at line 1 If someone could tell me how to fix this, I would be greatful.
  2. rickeyl

    Header Tags SEO

    I use fill tags on my product pages so it uses the product name and description for the meta tags. I was curious about the index.php page and links.php and so on. Thanks, Rickey
  3. rickeyl

    Header Tags SEO

    How many keywords in your opinion would be safe? Thanks, Rickey
  4. rickeyl

    Reviews Contribution

    That got the first error taken care of but now there is another: Fatal error: Call to undefined function tep_noslash_string() in /home/*******/public_html/catalog/admin/reviews.php on line 542
  5. rickeyl

    Header Tags SEO

    Hi Jack, Is there any way to increase the number of keywords on a page like maybe index.php? I can only enter 10 or 12 keywords but I would like to ad a few more. Thanks, Rickey
  6. rickeyl

    receiving Fatal Error PP Express only; Debit & CCs work OK

    Found a solution to the error message: Fatal error: Class 'httpClient' not found in /home/xxxxxx/public_HTML/catalog/includes/modules/shipping/ups.php on line 265 Find this at line 265: $http = new httpClient(); if ($http->Connect('www.ups.com', 80)) { $http->addHeader('Host', 'www.ups.com'); $http->addHeader('User-Agent', 'osCommerce'); $http->addHeader('Connection', 'Close'); And replace with this: if (!class_exists('httpClient')) { include('includes/classes/http_client.php'); } $http = new httpClient(); if ($http->Connect('www.ups.com', 80)) { $http->addHeader('Host', 'www.ups.com'); $http->addHeader('User-Agent', 'osCommerce'); $http->addHeader('Connection', 'Close'); I am using 2.2rc2a and this worked on my site.
  7. rickeyl

    "Dynamenu" for osCommerce

    Could someone please look at this site: Code Blue Store in FireFox and tell me why dynamenu is causing this page to load like this? If I remove dm_categories.php from column_left.php and put the default OSC category box back, it works fine. Any and all help would be really appreciated. Thanks, Rickey
  8. rickeyl

    "Dynamenu" for osCommerce

    This realy don't make any sence, when i remove the include(DIR_WS_BOXES . 'dm_categories.php'); from the column_left.php, the page looks normal in firefox. With it in there, it drops all the subcategories and manufactures down to the bottom of the page. I just cant figure it out.
  9. rickeyl

    "Dynamenu" for osCommerce

    I forgot to ask, is there a different css format for FF as for IE?
  10. rickeyl

    "Dynamenu" for osCommerce

    I have went over the code and I cant find anything, this has me stumped. The client wants to use Dynamenu on his site but he wants it to look the same in FF as IE.
  11. rickeyl

    "Dynamenu" for osCommerce

    Can some one please tell me why Dynamenu dosen't play well with Firefox? Check out this site Code Blue It looks great in IE 7 but not Firefox. Thanks, Rickey
  12. rickeyl

    Graphical Borders

    I have added this contribution to a site: Visit My Website If i open the site in IE 7 it looks normal, if I open the site in firefox well I dont know of words to explain it. What did I do or not do to cause this? Someone please help!
  13. What I always do is download a complete .csv file for the catagory I need to update. I make the neccessary changes. I SAVE the file AGAIN so the changes are there. I go back to Admin/easypopulate.php and browse to the file I just edited. Once selected I go to the drop down box and select "Update Only" then click on insert into Database
  14. Your product discription table should look like this: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `products_description` ( `products_id` int(11) NOT NULL auto_increment, `language_id` int(11) NOT NULL default '1', `products_name` varchar(150) NOT NULL default '', `products_description` text, `products_url` varchar(255) default NULL, `products_viewed` int(5) default '0', `products_seo_url` varchar(100) NOT NULL default '', `products_head_title_tag` varchar(80) default NULL, `products_head_desc_tag` longtext, `products_head_keywords_tag` longtext, PRIMARY KEY (`products_id`,`language_id`), KEY `products_name` (`products_name`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=5634 ;
  15. In your database, is the product_description table feild "type" set to text? Check your database using PHPMyAdmin
  16. If you are copying and pasting the description from one excel file to your EP file, make sure that you copy the entire description because I had the same problem and that’s what I found. Some times it would only copy the first few lines, the rest would be left off. When you click on the cell that contains the description, it should show the description in the formula bar in excel. Copy from the formula bar and not the cell. Make sure your description file is .csv and not an excel worksheet. Good Luck, Rickey
  17. I dont know if this would work or not so don't go changing anything untill you investigate. How about this? Go to catalog/includes/configure.php Find: define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); And change it to: define('DIR_WS_IMAGES', 'http://www.myimageserver.com/images/'); Im sure if this would work, it would have to be done on the admin side too.
  18. rickeyl

    Manufacturer's Warranty Link

    I am working on this as I need it also. I will let you know when I get it going. Rickey
  19. rickeyl

    Who's Online Enhancement 1.4

    Thanks Glen, I think my problem was with another whos online enhancement that was designed to show bots. I just replaced all the whos online files with what I guess is the latest version. I have another problem now. My page refreshes as it should but it dosent show products in the cart. Also the HTTP Referer dosen't change from one IP address to another. I might have a bot and 2 or 3 real customers all looking at different products from different IP addresses but the referer is the same. Is this the way it should work? Thanks, Rickey
  20. Do you have a box on the right side of the Easy Populate page that looks like this: If you do, copy and paste it here so I can see it. Settings & Info EP vers: 2.76g-MS2 osCommerce Online Merchant v2.2 RC2a OS: HTTP: Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 DB: MySQL 5.0.67-community-log PHP: 5.2.8 (Zend: 2.2.0) Temp Directory: /home/XXX/XXXXX/catalog/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: on Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: comma Excel safe output: true Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: false SEF Froogle URLS: false More Pics: false Unknown Pics: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: true
  21. rickeyl

    Mail In Rebates

    Well I figured it out on my own, I have a box in my categories.php page to add the mail in rebate to a new product. I will be trying to place this in a contribution for others as soon as I have the time. I have got this working on my store: Ricks PC Parts This is what it looks like on my web page
  22. rickeyl

    Mail In Rebates

    I have been working on a new contribution to add a mail in rebate box to the product info page. I am no programmer by any means and I really don't do PHP that well. I have managed to get the admin/categories.php to show the textbox to add the rebate to the product and I made a table in my DB for mail in rebates. The admin will add the rebate to the product in the database like it should. My problem is getting the product_info.php to call the amount from the database and show it on the product page. I have defined the database tables in admin and the catalog. I have the table on the product_info.php page for the "Mail In Rebate". Can anyone give me any advice on pulling the figure from the database table and show it on my product page? I will post this contribution if I can make it work and I can't see any reason why it shouldn't. Thanks, Rickey
  23. The orders table should have been setup automatically when you installed OSC
  24. Are you refering to specials pricing?
  25. rickeyl

    Header Tags SEO

    I had this problem myself and it turned out to be white space after the "?>" on the pages. This means there are line numbers after the last "?>" on the page with no code. This may not be your problem and if anyone can figure it out, it's Jack
×