Jump to content

shartlesville

Members
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shartlesville

  1. shartlesville

    Wishlist 3.0 Support Thread

    Hi George, I followed your instructions exactly (except I changed the button because I have CSS buttons and it won't work) but it gave me a blank page when I clicked on the add to wishlist. When I went with the newer version and the corrections and fixes I had the issues I listed previously - every item added says it is no longer available and the price is $0. Then nothing can be removed from the wishlist. Thanks anway! K
  2. shartlesville

    Wishlist 3.0 Support Thread

    I am SOOOO frustrated!!! Everything is installed and it appears to work, UNTIL you view your wishlist, then EVERY item says "no longer available" the picture is a box with a red x and the prices are all $0. Also you cannot delete these "no longer available" items. There are checkboxes and there is a delete button, but it doesn't work. HELP! Where do I look to change whatever is wrong. I'm bug-eyed from searching through this code. :blink: Thank you! K
  3. shartlesville

    Low Order Fee

    Is there a way to have it NOT apply if the item is FREE? I need to implement a low order fee for items less than $1.00 but it is adding it to things that should be FREE. Thank you! K
  4. shartlesville

    Does anyone know why this won't work with OSC 2.2rc2a?

    Your response is not helpful. That thread has been abandonded. No one responds to any questions and they haven't for a VERY long time. My question was not directed at the contribution itself because it DOES work on the old version of OSC. I need to know what in the new version of OSC would conflict with the contribution. This is not the only contrib. that won't work with the new OSC. If I can understand what is causing a problem with this one, it may help me make adjustments with others. If you want to help answer the question, don't point to outdated useless information. :rolleyes: Blessings, K
  5. I am upgrading to the new OSC version and Maxmind is breaking the shop. I know it is this contrib because I am installing it first, lol. Everything looks ok until I click an add to cart or buy now button, each of them return a blank page. When I uninstalled Maxmind and refreshed the storefront both items I had clicked on were in the cart and were visible. SO, lol, what part of the code could do that and how can I change it so it will work properly with the new version of OSC? Thank you! K
  6. shartlesville

    Does anyone know why this won't work with OSC 2.2rc2a?

    I went back and looked again and it is also causing all payment modules except AuthorizeNet (both versions) to disappear from Admin. As soon as I revert all files to pre-Maxmind install, they magically reappear. :rolleyes: Hmmm.....Anything? I have NO clue, :blink: Thank you! K
  7. shartlesville

    Credit Card with CVV2 Version v2.2RC2a

    I have installed the August 8, 2008 version and everything seems to work EXCEPT the pop up link is not a link - it is just text. Where/how might I resolve or delete that? Thank you! K
  8. shartlesville

    Batch Update Status Support

    Never mind! User error, lol. Thank you! K
  9. shartlesville

    Batch Update Status Support

    Hello! This looks like a great contrib but I can't get it to work. I have installed everything from the newest version and all the checkboxes and buttons are there but the buttons don't work - or rather nothing happens when I click on them. The check all button does nothing; if I check the boxes and click the uncheck all button nothing happens; and if I check boxes, choose a status change, and click update status nothing happens. The buttons to put comments in the box DO work, but they are the only ones. When I click on the buttons that do not work, I get a little message in the bottom corner of the browser that says "error on page" which I am guessing means a javascript error, correct? Does anyone know how to check this or fix it? Thank you in advance for your help! Blessings, Krisann
  10. I fixed it by changing the 'cutomers_id' to 'cvvnumber'. Now it only does it for credit cards and nothing is broken, lol. Blessings, K
  11. I am having a problem with the query trying to detect fraud in EVERY transaction - even free items. It is using up my limit of queries very quickly. I know there was a change to make it detect fraud for every transaction. It doesn't send any information for any other transaction anyway so this portion is useless to my store. I have tried to download the earlier version 1.53 but I am getting a time out error and it won't download. Does anyone know what to change BACK so that it ONLY looks at Credit Card transactions? I tried commenting out the: if (tep_not_null($sql_data_array['customers_id'])) { require(DIR_WS_MODULES . 'maxmind/maxmind.php'); } but that resulted in the query being blank. I am not an expert in code, lol. So all help is greatly appreciated! Blessings, Krisann
  12. Hello, So far two contributions, that I know of, are no longer working. These worked previously and I don't know why the stopped. 1. Downloads Controller: I used to be able to have "free" items download immediately while anything that required payment had to be released manually in the admin section by adjusting the status. Well I noticed yesterday that now it does not matter what any of the payement option status numbers are set to; everything is either available immediately or nothing is available until I manually update the status. If I set the default to 2 (processing) and downloads available to 3 nothing is immediately available, not even the free items which are set to 4 (or any other number, I've tried all available). Conversely if I set the default to 3 and the download available to 3, everything is immediately available, even if I have the cc option (or any other option) set to a lower number. It seems to be completely ignoring the individual settings for the various payment options. Does anyone know how to fix this? It is quite frustrating. 2. Specials Valid From: It no longer recognizes the start date. It is either on special all the time or never depending on the red or green status, no matter what dates are listed. If I set it to a future date and have a green status it is on special right now, if I set it to red status it is off even if the date available is now and it won't automatically change to green on the start date. I hope that makes sense. I have no idea what made these stop working. I have not added any new contribs in months. The only things that have changed are upgrades on the server side by the hosting company. What upgrades have been made? I have no idea. Does anyone out there have ANY idea why these would stop working and what I can do to get them working again? Thanks! K
  13. shartlesville

    PLEASE HELP! Contribs suddenly not working

    The only thing that has been changed is that I added another hosting account to my plan. It can have up to three hosted domains, I only had one but last month added another. The hosting company insists that adding a new hosted account could not affect these in ANY way. BUT since that is the only thing that is "new" I am thinking that might have something to do with it. However, I have no idea why it would affect it or how to fix it. Thanks again for all your help! Krisann
  14. shartlesville

    PLEASE HELP! Contribs suddenly not working

    I just spoke with the hosting company and they said there have been no changes. The current version of PHP is 4.4.8, MySQL Client API version 5.0.32, PostgreSQL(libpq) Version 7.4.7 (I don't know if any of that helps). The Register Globals is set to ON. I did not understand what the other poster was trying to say. This is the code for the Tell Us Why in the application_top.php: if ((isset($HTTP_POST_VARS['msg'])) && ($HTTP_POST_VARS['msg'] == "Y")) { if (($HTTP_POST_VARS['why'] != '') && ($HTTP_POST_VARS['why'] != TEXT_WHY_DEFAULT)) { tep_mail(STORE_OWNER, SEND_EXTRA_ORDER_EMAILS_TO, SUBJECT_WHY_DONT_BUY . $HTTP_POST_VARS['why'], $HTTP_POST_VARS['why'], STORE_OWNER, STORE_OWNER_EMAIL_ADDRESS); } } It was working when I installed it. Is there something wrong with the way it is coded? Thanks for trying to help guys, I really appreciate it. I have been wracking my brain and trying to search for others with these problems and it seems that it is unique to my site. K
  15. shartlesville

    PLEASE HELP! Contribs suddenly not working

    Is there another section of the forum where this might attract someone with information about this problem? Should I post it to the General Support forum instead of the General Contrib. Support forum? :( Anyone? Blessings, Krisann
  16. shartlesville

    PLEASE HELP! Contribs suddenly not working

    I found another contribution that stopped working! This time it is the "If you don't buy...tell us why". It was working and now is not. Instead of sending an email when you click on the link, it takes you to the page you are viewing! (It doesn't exactly refresh the page, the code in the link is for whatever page you are on.) I have not changed the owner email or the "send extra orders to" email. They are exactly the same. I have not added any new contributions in months. Why would all these things suddenly stop functioning? Please look at http://bestsewingdeals.com, hover over the "tell us why" button, and look at the link at the bottom of the browser window. Then choose ANY other page on the site and try it again. I have no idea how to fix this issue either except to get rid of the contrib. <_< But that won't help with the other two issues! Does ANYONE have any idea what is going on with this? It is getting really frustrating. Any useful suggestions will be greatly appreciated. Blessings, K
  17. Hello, I am having a bit of trouble with downloads. I have enabled downloads, added the products / attributes, etc. (everything downloads just fine), I installed the Download Controller contribution last year and it was working fine until now but I suspect that with server upgrades for various things that something has come undone. I used to be able to have "free" items download immediately while anything that required payment had to be released manually in the admin section by adjusting the status. Well I noticed today that now it does not matter what any of the payement option status numbers are set to; everything is either available immediately or nothing is available until I manually update the status. If I set the default to 2 (processing) and downloads available to 3 nothing is immediately available, not even the free items which are set to 4 (or any other number, I've tried all available). Conversely if I set the default to 3 and the download available to 3, everything is immediately available, even if I have the cc option (or any other option) set to a lower number. It seems to be completely ignoring the individual settings for the various payment options. Does anyone know how to fix this? It is quite frustrating. Thanks! K
  18. shartlesville

    HELP! Download Controller stopped working?

    Anyone?
  19. shartlesville

    "Confirm order" leads to Paypal login page

    Have him add a business email and then make it the Primary address for PayPal. He can still log in to PP with his personal email address but customers will only see the business email. He will need to make sure it is an email address he checks regularly because if it is Primary, all mail from PP will be sent to that address. Good luck! K
  20. shartlesville

    "Confirm order" leads to Paypal login page

    BTW, there is no way to use PayPal without USING the PayPal site. Even if you use the Account Optional option, the customer will still be directed to PayPal to enter the information. You cannot get around this with PayPal. If you want to accept CC without using PayPal, you need a merchant account with a bank or merchant service provider, but almost every small business website uses another site to process the payment whether it is PayPal, WorldPay, 2CO or something else. Amazon is a HUGE company, they have a merchant account and LOTS of IT people to set everything up to run behind the scenes. I doubt your customer has those kinds of resources. I don't think you will find a way to do this without the customer being redirected to and from a secondary site without opening a merchant account and going through a ton of other security set ups. Good luck! K
  21. shartlesville

    "Confirm order" leads to Paypal login page

    You may need to upgrade to a business account. If you want to accept credit cards through PP you MUST have a business account. Click on the "Profile" link. Then look in the right hand list of options for the one that says "Website Payment Prefrences" click on it. Then scroll down to the option you are seeking. Blessings, K
  22. shartlesville

    "Confirm order" leads to Paypal login page

    Ummm, if you choose to pay via PayPal then yes, you must go to the PayPal website to complete the payment. You can either "log in" to your PayPal account or you can choose the "pay without account" option. Either way, in order to complete the payment using the PayPal option, you must USE PayPal. Have you never used PayPal before? Blessings, K
  23. shartlesville

    Problems with Meta Tag Cache!

    Try adding a / to the front of the cache path in the ADMIN section of the store. Where you choose cache T or F, you can also specify the path. When I got this error, I changed the path from: cache/ to /cache/ and it fixed the issue. Make sure you change it to YOUR cache directory if it is called something else. It always seems to be the little things that cause the biggest issues. :blink: Blessings, K
  24. shartlesville

    cDynamic Meta Tags

    I have this contrib installed and it is working, sort of... On the index.php it is showing the keywords and description that I specified. :thumbsup: On the product_info.php pages it is showing the description pulled from the title, description, etc. :thumbsup: HOWEVER, it is only listing 3 keywords or phrases - no matter what product it is or how much information is on the page. It doesn't pull ANY information from the description. How can I get it to list actual keywords for these products without typing them manually and without them being long winded phrases? Here are two product examples and the index - META NAME="Description" Content="Quantum 9910 Workbook Downloadable (PDF) 17MB (9910DWB) by Singer - English This is a 17MB downloadable workbook for the Quantum 9910. You must have Adobe or another PDF viewer to open this file. Buy Singer sewing embroidery machines at..." META NAME="Keywords" Content="quantum 9910 workbook downloadable (pdf) 17mb, 9910dwb singer manuals workbooks, workbooks," META NAME="Description" Content="Singer 7470 Confidence Sewing Machine (7470) by Singer - The Singer 7470 Confidence makes sewing a dream. Check out all these fantastic features Electronic Sewing Machine with Push-Button Stitch Selection With just a simple push of a button you have..." META NAME="Keywords" Content="singer 7470 confidence sewing machine, 7470 singer machines, sewing machines," Index - META NAME="Description" Content="Best Sewing Deals @ Attic Treasures Buy Singer sewing embroidery machines at BestSewingDeals.com. We offer the lowest prices, oustanding customer service, free shipping*, and we teach you to use your machine. We won't be undersold!" META NAME="Keywords" Content="singer, sewing, embroidery, embroidery machines, sewing machines, sewing lessons, futura, quantum futura, singer quantum futura, xl6000, singer xl6000, singer futura, singer dealer" I tried adding: tep_not_null($product_meta_info['products_description']) ? $key.=$product_meta_info['products_description'].',' : NULL; to the catalog/includes/meta_tags.php #get data for keywords section - and it worked, sort of... It included text, as in sentences and MULTIPLE word phrases, to the "keywords" but it didn't add *just* keywords; it also included all the small words that should have been excluded by the "exclude" list, such as "the" "and" etc. I also tried increasing the length for the keywords in the functions/meta.php to 500 but that had no effect. Am I asking too much here? Is this not something this contribution can actually do? I have seen others in this topic list the keywords they are getting and they seem to be *just* keywords and quite a few of them - or are these just the ones they listed for the index page? I have ZERO knowledge of .php, code writing, etc. I am totally self-taught but a very quick study. If you point me in the right direction, I can usually figure it out but I can't seem to get this one. Any help would be greatly appreciated! :) Blessings, K
  25. shartlesville

    OsCommerce Download Feature

    For anyone who also needs the info: Go to catalog/includes/modules/downloads.php and look for: echo ' <td class="main" align="center"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_DOWNLOAD, 'order=' . $last_order . '&id=' . $downloads_values ['orders_products_download_id']) . '">' . $downloads_values['products_name'] . '<br>' . tep_image_button('button_download.gif', '') . '</a></td>' . "\n"; and add the word Download (or whatever you want the box to say) between the '' after ('button_download.gif',''), so it looks like ('button_download.gif', 'Download') Good luck! K
×