Jump to content

robinwarren

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Robin Warren

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. robinwarren

    PayPal App for osCommerce Online Merchant

    When I switch Configure/General/Gateway from PayPal to PayFlow, I see the message that the app isn't updated yet for PayFlow. I don't see that message when it's set to PayPal. I'm still confused about the version level. I'm running v5.018, but the most recent version on the app page is v5.010. So doesn't mine seem later than that?
  2. robinwarren

    PayPal App for osCommerce Online Merchant

    Hosted Solution is definitely there! I think it said it's not supported for PayFlow yet, but it IS supported for PayPal. Gee thanks for responding though! I am so frustrated ...
  3. robinwarren

    PayPal App for osCommerce Online Merchant

    @Harald Ponce de Leon We are running: Installed Version: osCommerce Online Merchant v2.3.4 and PayPal App v5.018 PayPal Pro Techs and I cannot get Hosted Solution to work. PayPal says everything is correct on their end. Credentials are in and correct. When I check to see whether there's a more recent version of the app, the most recent version on this page https://apps.oscommerce.com/fZMiN&paypal-app is PayPal App v5.010 But we are already running the v5.018 - is that the most recent? What's happening is that the embed box appears, briefly, complains that it's missing a compatibility.php file way down in the /ext path, and it never asks for CC # or credentials. (That file does not exist in that location in the vanilla Responsive-osCommerce-master OSC 2.3.4 SW, whereas your PayPal app IS there.) We have been running PayPal Standard successfully using your app for many months. Ideas? THank you for any help you can give.
  4. robinwarren

    PayPal Pro - going in circles

    I am running OSC 2.3.4 and PayPal App v5.018. We have used PayPal Payments Standard for years and is working fine. I am trying to add PayPal Pro using Hosted Checkout Pages. When I log into PayPal Manager, the account is ACTIVE, able to run both live and test transactions. PayPal Payments Pro, Hosted Checkout Pages, Payflow SDK/API, and PayPal Express Checkout are all indicated as LIVE. In the PayPal App, I have successfully entered and saved the PayFlow credentials. (BTW, I am typing "paypal" as the "partner", and that's what we also put as the partner when we log into the PayPal Manager. That's what PayPal tech told us to use, but should the partner be "payflow"?) In the OSC PayPal App, IF I have the General tab set to PayFlow, When I got to the OSC PayPal App settings for PayPal Hosted Solution, I see this message: This module is not yet suited for Payflow and will not load. This will be enabled in the next update to the PayPal App. When I go to the PayPal App page in OSC, however, the most recent version for download is labeled v5.010 dated 1 March 2017, and that version number sure looks like one that's earlier than what I already have installed... So I don't know what to do to proceed. In the OSC PayPal App, IF I have the General tab set to PayPal, When I go to the Hosted Solution settings, I get this message: This module will not load until the API credentials have been configured. Please edit and configure the settings of the PayPal App. I don't know what that means! Where do I put in the API credentials? Help?!?! What am I missing? I've been going in circles on this. I am NOT a PHP heavy, but I've used OSC and installed complicated contributions for years without a problem ... Thanks for any help!
  5. robinwarren

    Easier Attributes

    Very nice contribution. Thank you! But it doesn't solve a problem I was hoping to solve. And I can't figure out how to use it. Is there documentation? I will explain my problem first NOT using your contribution. I completely understand Optons and Values and applying them to products. In fact I find it faster to do it right in the database rather than using OSC's Attributes screen. But when I add my Sizes in order: Teacup -4.000 Teacup Plus -3.000 Toy -2.000 Toy Plus -1.000 Small (zero change to price) Small Plus +1.000 etc. OSCommerce displays them in random order in the drop-down, and they HAVE to be in the order I list. I've tried adding them to the database table directly using SQL, in the proper order, but they still display randomly. I want them to display in order by products_attributes_id. They're not even in alpha order. (see image1) So I was hoping this contribution would help me control the sequence, but I don't see how. Not sure how to use the Sort Sequence, but it might help. I am able to add a new Attribute on your Attributes tab. That works. (Can't control the sequence though.) On the Options tab, If I add 3 new options (on 3 lines) they get created as one new Option. I can edit/modify an Option name. When I try to delete it, I get an error dialog "OK Undefined". So I can't delete them. (see image2) I can't figure out how to add Values on the Values tab. I have a "values placeholder"' and nothing else, and no way to select an Option or edit the value. (see image3) Settings tab doesn't seem to do anything. (see image4) When I select a Product e.g. on the Attributes tab, that choice doesn't populate anything to the other tabs ... The install went fine. I DID have to replace the code in admin/includes/template_top.php because of the version of jquery, as I was having exactly the same result as the member who asked you about that, and that solved the problem. Does it appear something is wrong in the install? Can you give me a hint on how to get started? Should the Options/Values already created be populating on the Values tab? (They aren't.) Some images added that might help. I appreciate any help you can give me! Thank you!
  6. robinwarren

    Header Tags SEO

    Thank you so much Jack. It WAS the keyword highlighter, and the Embed Link contribution works fine. ;-) Robin
  7. robinwarren

    Header Tags SEO

    Jack - Love the work you do and this is an awesome package. That said, I have a weird error that I can't track down. Running OSC 2.3.3.4 and Header Tags SEO 3.3.2. All tests run fine, no errors. This page (and several like it): http://mrwnh.com/product_info.php?products_id=100 works fine. But one of the links in the product text is coded as: <a href="harnesses_from_udogu.php">UDogU Easy-On Dog Harness</a> but when you hover over it, it converts itself to mrwnh.com/<strong>Harnesses</strong>_from_udogu.php and of course if you click on it the page fails. This happens with all products that use this link in the description, not with just this one product. The Product Description as typed into the product itself in Admin looks like this: <p>Our <b>Teacup Easy-On Harness</b> is made of 1/2" webbing and is designed for a dog measuring 11" to 13" around the ribcage. Please measure your dog carefully using the diagram on the <a href="harness_sizing_for_dogs.php">Harness Sizing</a> page to avoid having to return your harness for a different size. For more information about our Easy-On Harnesses, please visit <a href="why_use_a_dog_harness.php">Why Use a Harness?</a> and <a href="harnesses_from_udogu.php">UDogU Easy-On Dog Harness</a>. Only the very LAST link in the paragraph has this problem. I think it maybe has something to do with SEO Header Tags bolding the keyword "harness" in the URL? But it doesn't seem to happen with the other links that include the same word. Any ideas?
  8. Jack - Thank you for this contribution and for Header Tags SEO and all you do over the years. Now I have a stupid easy question. I'm running OSCommerce 2.3.3.4. I have Header Tags SEO installed and working. Ultimate SEO URLs latest version says: Clean install on sterile osCommerce MS-2.2 or RC2 but I'm not running MS or RC2. Used to run RC2, never played with MS. So can I install the newest version of Ultimate SEO URLs Ultimate SEO 2-2.2d-14a successfully into OSC 2.3.3.4? Thank you so much. Robin
  9. We've been having problems on several of my OSC shopping carts for about a week. I think because of high volume on the internet. Several of these shopping carts have been stable for years, and we've never had any of these problems before. Many orders ARE going through fine, but a significant number are not. Symptoms include: Authorize.net shows a charge but order never shows up in OSC Authorize.net charges the customer multiple times (possibly customer is getting impatient and submitting more than once) OSC gives the "Please try again and if problems persist, please try another payment method" message 3 times in a row, and 4th time the same card works OSC keeps giving the "Please try again and if problems persist, please try another payment method" message, but same card works 30 minutes later HELP! Has anyone had this problem before? I'm using this version of authorizenet_cc_aim.php: $Id: authorizenet_cc_aim.php 1803 2008-01-11 18:16:37Z hpdl $ PayPal orders are going through fine ... Thank you!
  10. robinwarren

    Header Tags SEO

    I have some confusion over the install steps for STS with Header Tags SEO. I've installed OSC a few times successfully, and added contributions, but I have MUCH to learn and very much appreciate help with this. I've installed OSC v2.2 RC2. Works fine. I added STS. Works fine. Header Tags SEO - updated the database successfully. But now I'm confused. Installation instructions say "NOTE: If you have a clean shop, you can just copy all of the files in the directory named ... catalog_for_new_shop_only_RC2." DO I have a clean shop? Or do I only copy the files that the STS install did not change? And then apply all the changes to individual files? I've tried different combinations a few times. Admin side seems to work fine. But catalog (index.php) is not displaying at all. And I'm not very good at PHP (yet). What's the best way to get these working together? Should I install Header Tags SEO first, and THEN STS? Thank you SO much for helping... (I'm not even sure I put this question in properly ...)
  11. I have some confusion over the install steps for STS with Header Tags SEO. I've installed OSC a few times successfully, and added contributions, but I have MUCH to learn and very much appreciate help with this. I've installed OSC v2.2 RC2. Works fine. I added STS. Works fine. Header Tags SEO - updated the database successfully. But now I'm confused. Installation instructions say "NOTE: If you have a clean shop, you can just copy all of the files in the directory named ... catalog_for_new_shop_only_RC2." DO I have a clean shop? Or do I only copy the files that the STS install did not change? And then apply all the changes to individual files? I've tried different combinations a few times. Admin side seems to work fine. But catalog (index.php) is not displaying at all. And I'm not very good at PHP (yet). What's the best way to get these working together? Should I install Header Tags SEO first, and THEN STS? Thank you SO much for helping...
  12. robinwarren

    RC2a - No Invoice # - Why not?

    :rolleyes: This worked perfectly. Thank you thank you! The OSCommerce forum is awesome!
×