Jump to content

fb4u

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Helena Lim
  • Interests
    oscommerce, drupal, web designing, jewelry making, alt.medicine, spiritualism, family, partner, dog
  • Website
  1. fb4u

    Internal Server Error

    Solution Ok I must have done something only a newbie silly like me would do. I thought that the 777 permission also included the googlesitemap directory. But the excellent support at my host company corrected that to permission 744 and everything has run Beautifully. Thanks Jack for your support and Chemo for the contrib.
  2. fb4u

    Internal Server Error

    Hello Jack, thank you for your response. Unfortunately (in this instance), I am very sure all the files are set to 777 (which is the same as my images directory). I have also set the folder /googlesitemap/ to 777 but not the files within. Thanks anyway for taking the time to reply. I will have a chat to my host and see if they can see a way around this. Best Regards, Helena
  3. Hello everyone, I need some help please. When I enter the following in my browser, http://www.clearlychosen.com.au/googlesitemap/index.php I get the following error: I have the latest version of this contrib as suggested by Jack_mcs. All the xml file permissions are set to 777 my version of osc is v2.2 RC2a I also have Header Tags SEO v3.1.2 installed (in case that might be affecting this?) Could someone please give me a hint or pointer as to what is going on and what I need to do next? Thank you! Helena
  4. Hello Bill, sorry. My fault. Feel like such a doofus. Thanks for putting me on the right path. All done :) Cheers, Helena
  5. Hi again Bill, thanks for the information. I did that and uploaded the .pdf file (247kb) and clicked Submit. But nothing happened and I can't see what I submitted appearing. So am not sure if I need to submit again or just to wait? Does the system take a while before the new submission shows up? And as the upload was less than 300kb, I would think it would not be in the "waiting for approval" queue? Cheers, Helena
  6. Wow Bill! Of all the hoped-for responses to get, I never expect to get one from you. I am bowled over and and very honoured you replied!! THANK YOU I would be over-pleased to have this uploaded into the STSv4 Power Pack .. but I don't know how to do that. Would u mind terribly giving me some pointers? And should I make it into a pdf file for that purpose? I still have more to write before I finish the tutorial ... which is me learning and figuring out as I write. Bill, I also need to ask you a personal question so i am about to message you now. Thank you so much again for your thumbs up! Kow-towing with much appreciation. cheers, Helena
  7. Hi guys, I am writing a tutorial for the 'layman' on STS 4.5.8 (the latest of the STS 4 versions). I have done 2 modules: the Default, and the Product Info module so far. The reason why I am writing these tutorials and documenting them is coz, despite the great documentation from Bill Kellum "bkellum", and tho I had this module in its earlier incarnations, I never really got my head round to understanding how it all tied together. So I thought this time round I would hunker down and write it out as simply as I can - as if meant for a first time user - with as many pics and graphics as possible. I know it really helped me in this process. It would be great if someone else could find it useful too. :wub: Would you mind having a look? You can find it at: STS 4.5.8 - Beginner's Tutorial Thanks! Helena
  8. fb4u

    Official PayPal IPN Support Thread

    It's ok!!! I don't know why this is but the solution was: ... I had 'removed' the default payment module "Credit Card" and for some odd reason, the PAYPAL IPN was no longer displayed to customers even when it was enabled. Then when I re-installed the default "Credit Card" module (set to 'false') .. the problem disappeared and PayPal IPN is now available to customers. Hope this helps someone. Thanks for your time :) Helena
  9. fb4u

    Official PayPal IPN Support Thread

    HELP! PLEASE! Problem: PAYPAL IPN V2.2 installed but will not display (to customer) I have installed this module and it was working fine. Then I had to set it to "false" as the store was not yet live. Now I have set it to "true" (ie module enabled) but when I try a test purchase, this payment option does not show up. PLEASE HELP. Other contributions that have been installed are: * STS4.5.5 * Australian Bank Transfer Deposit * Zones International Default / Zonesworkd Version 2 * Header Tags Controller V2.6.3 Complete * Specials on Index v2.2 I have installed PAYPAL IPN V2.2 on another site before and it works fine. I just don't know why it is not showimg up here in this new site. Can anyone please give me a clue or pointer. The only contributions that this site has and the other doesn't are: * STS4.5.5 * Header Tags Controller V2.6.3 Complete PLEASE HELP. THANK YOU. Helena
  10. fb4u

    [Contribution] STS v4

    re: STS 4.5.4 & HTC 2.6.3 :lol: :D :P Bill! I did a mightly long reply to you with quotes and codes and colours and everything ... coz it didn't work. Whew .. lucky I didn't send it!! I think it is working now. I need to do some final tweaks and then i will know for sure. I have sat up all night and now it is early morn. and I am off to bed. I just wanted to say ... THANK YOU SO MUCH again! You & your help are INVALUABLE!!! Big Thanks, Helena
  11. fb4u

    [Contribution] STS v4

    re: STS 4.5.4 & HTC 2.6.3 Hello Bill! oh that sounds so hopeful, it literally puts a (hopefully justifiable) grin on my face and a tingling hope in my fingers. I will go and try that out but knowing my absmal lack of knowledge in this area, it may be a while before I can complete the process. I will take you advice and 'have fun' and will report back as soon as I can. Thank you very much for your kindness & time again, cheers, Helena
  12. fb4u

    [Contribution] STS v4

    STS 4.5.4 & HTC 2.6.3 Hello! I have installed the above (latest) versions of STS and HTC, in that sequence. From the STS contribution page (http://www.oscommerce.com/community/contributions,1524), it states: problem When I installed the HTC, I did all the installation instructions that came with it. But I could see no changes to the meta tags. So I rolled everything back. And since I already have the STS latest version, and from the "Bonus Features" (as per above), I assumed that after installing the database changes required for HTC and then copying all the HTC include files into place, as stated .. I would see some changes. Again, I cannot see any changes. On checking the view source of any page, all I see in the <head> section, after the <title> and <base> tags are: Can anyone please tell me what I have done wrong or have not done? Thanks so much! Helena
  13. fb4u

    [Contribution] STS v4

    oh my goodness me Bill ... THANK YOU! You are just THE Best! thank you so much. It worked. It worked. It worked. I am so happy I feel like crying! thank you, Helena
  14. fb4u

    [Contribution] STS v4

    TO SHOW PRODUCT QUANTITY IN PRODUCT DETAIL PAGE (using osc 2.2-MS2, sts 4.5.4) Hello Bill .. before I go any further, I just need to say I don't know how you do this coz you have such a BIG heart to answer so many questions and help so many people! :thumbsup: Thank you. Yes, I know it is an "out of the box" modification. I was hoping someone would tell me how I could modify the code so I can display the quantity in the product detail page. I thought maybe I could define a placeholder (maybe in /includes/modules/sts_inc/sts_user_code.php file?). But I just didn't know how to do that. And obviously there is some sort of variable/placeholder in osc ($products_quantity) from somewhere so that the qty shows in the Product Listing pages, I thought maybe I could caputre that somehow and put it into my (sts) product contents template? If anyone can give me some pointers, that would be like heaven! Thanks, Helena
  15. fb4u

    [Contribution] STS v4

    TO SHOW PRODUCT QUANTITY IN PRODUCT DETAIL PAGE (using osc 2.2-MS2, sts 4.5.4) Please help. For the last 2 days I have been going through the sts manual, round & round in the forums, trying desperately to look at the code in files .. and I am still lost, sadly and badly hampered by my lack of PHP knowledge. I just want to add the Products Quantity to show on my products detail page. Please tell me where to go, what file and what code I need to do this. I added $products_quantity$ in (catalog)/includes/sts_templates/(template directory)/content/product_info.php.html ... but to no avail. And yes, the sub-module 'Product info' of the STS module is activated. THANKS for any help whatsoever. Helena
×