Jump to content

joebloggs

Members
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joebloggs

  1. joebloggs

    Header Tags SEO

    hey guys im having problems with the catalog part of the instructions in particular FIND (Around line 78) <td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td> <td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $category['categories_image'], $category['categories_name'], HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td> </tr> i cannot find anything even similar to this code in my code the following code is my index.php from lines 35 -120 <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html <?php echo HTML_PARAMS; ?>> <head> <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <title><?php echo TITLE; ?></title> <?php } /*** End Header Tags SEO ***/ ?> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0"> <!-- header //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?> <!-- header_eof //--> <!-- body //--> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <!-- body_text //--> <?php if ($category_depth == 'nested') { /*** Begin Header Tags SEO ***/ $category_query = tep_db_query("select cd.categories_name, c.categories_image, cd.categories_htc_title_tag, cd.categories_htc_description from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); /*** end Header Tags SEO ***/ $category = tep_db_fetch_array($category_query); ?> <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <?php if (isset($cPath) && strpos('_', $cPath)) { // check to see if there are deeper categories within the current category $category_links = array_reverse($cPath_array); for($i=0, $n=sizeof($category_links); $i<$n; $i++) { $categories_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = '" . (int)$category_links[$i] . "' and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); $categories = tep_db_fetch_array($categories_query); if ($categories['total'] < 1) { // do nothing, go through the loop } else { $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = '" . (int)$category_links[$i] . "' and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by sort_order, cd.categories_name"); break; // we've found the deepest category the customer is in } } } else { $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = '" . (int)$current_category_id . "' and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by sort_order, cd.categories_name"); } $number_of_categories = tep_db_num_rows($categories_query); $rows = 0; while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query)) { $rows++; $cPath_new = tep_get_path($categories['categories_id']); $width = (int)(100 / MAX_DISPLAY_CATEGORIES_PER_ROW) . '%'; echo ' <td align="center" class="smallText" width="' . $width . '" valign="top"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, $cPath_new) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $categories['categories_image'], $categories['categories_name'], SUBCATEGORY_IMAGE_WIDTH, SUBCATEGORY_IMAGE_HEIGHT) . '<br>' . $categories['categories_name'] . '</a></td>' . "\n"; if ((($rows / MAX_DISPLAY_CATEGORIES_PER_ROW) == floor($rows / MAX_DISPLAY_CATEGORIES_PER_ROW)) && ($rows != $number_of_categories)) { echo ' </tr>' . "\n"; echo ' <tr>' . "\n"; } } // needed for the new products module shown below $new_products_category_id = $current_category_id; ?> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td><?php include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_NEW_PRODUCTS); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> any help would be greatly appreciated thanks m8's Keith
  2. Hey Guys, I have had a prob lem with this contribution for about 2 and a half months no as you can see from my previous posts. This morning i created a new vanilla install oscommerce shop and the first contrib i used is this one and i still cant get it working !!!! I dont have any errors or problems installing, my problem is that the urls are not rewriting i think !! As soon as i click any of my links i get " Object not found " 404 error !!! My site is still in development so its on my localhost fashionmaniac.local this is in my .htaccess Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase /catalog/ RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING} my .htaccess file is located in the folder before the catalog folder Please if you can help me in anyway please please do !!!!
  3. Hey Guys, I have had a prob lem with this contribution for about 2 and a half months no as you can see from my previous posts. This morning i created a new vanilla install oscommerce shop and the first contrib i used is this one and i still cant get it working !!!! I dont have any errors or problems installing, my problem is that the urls are not rewriting i think !! As soon as i click any of my links i get " Object not found " 404 error !!! My site is still in development so its on my localhost fashionmaniac.local this is in my .htaccess Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase /catalog/ RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING} my .htaccess file is located in the folder before the catalog folder Please if you can help me in anyway please please do !!!!
  4. do i have to do anything with apache when using the rewrite ?? like httpd.conf ???
  5. But should the contribution work if the installation is only on my localhost ???
  6. Hey guys can u help me please, i have just installed a seo program within my website. its mean to turn my pages with this address : http://oscommerce.local/catalog/index.php?...cd122960348b076 to this http://oscommerce.local/catalog/belly-bars...eel-c-1_16.html I have this in my .htaccess file Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase /catalog/ RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-m-([0-9]+).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-t-([0-9]+).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-a-([0-9]+).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-i-([0-9]+).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING} Please help if you can my website has been down for over a month now and i dont know what to do !!! Keith
  7. can anyone help me with my problem please ?
  8. Hey Guys ! Can any of you fantastic people in here help me ??? None of my product pages are working its sending me to this webpage http://oscommerce.local/catalog/blabla-lolol-c-1_53.html which is good but its not showing the page all im getting is this : Object not found! The requested URL was not found on this server. Error 404 So im guessing it has something to do with .htaccess but i think its set up ok in .htaccess Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase /catalog/ Has anyone got any ideas ive had the problem for nearly two weeks now Please help if you can !
  9. Its not online its on my localhost
  10. Im in to my store but none of the product links are working. Any ideas ??? My static pages are working like about us and conditions ect..... Just got no products showing all im getting is Object not found! The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 404 Can you guys help ?? Keith
  11. Got the last thing sorted !! Now im in to my store but none of the product links are working. Any ideas ??? My static pages are working like about us and conditions ect..... Just got no products showing all im getting is Object not found! The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 404 Can you guys help ?? Keith
  12. Hey friends, When i try to go to my store catalog/index.php in a browser guys while on my localhost i get this error Fatal error: Call to undefined function tep_image() in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\includes\header.php on line 88 Which refer's to this piece of code <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', STORE_NAME) . '</a>'; ?></td> Anyone got any idea's ??? Thanks in advance
  13. Hey friends, When i try to go to my store catalog/index.php in a browser guys while on my localhost i get this error Fatal error: Call to undefined function tep_image() in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\includes\header.php on line 88 Which refer's to this piece of code <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', STORE_NAME) . '</a>'; ?></td> Anyone got any idea's ??? Thanks in advance
  14. help anyone ?? please i got this error when trying to open catalog\index.php Fatal error: Call to undefined function tep_image() in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\includes\header.php on line 88 which leads to : <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', STORE_NAME) . '</a>'; ?></td> and got this one when opening the admin side which leads to : <td class="headerBarContent"> <?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, '', 'NONSSL') . '" class="headerLink">' . HEADER_TITLE_ADMINISTRATION . '</a> | <a href="' . tep_catalog_href_link() . '" class="headerLink">' . HEADER_TITLE_ONLINE_CATALOG . '</a> | <a href="http://www.oscommerce.com" class="headerLink">' . HEADER_TITLE_SUPPORT_SITE . '</a>'; ?></td> Please help me guys PLEASE Guys
  15. Can somebody please help . im tearing my hair out at the moment, im gettin this error Warning: include_once(includes/classes/seo.class.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\admin\includes\application_top.php on line 160 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'includes/classes/seo.class.php' for inclusion (include_path='.;C:\Program Files\xampp\php\pear\') in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\admin\includes\application_top.php on line 160 Fatal error: Class 'SEO_URL' not found in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\admin\includes\application_top.php on line 163 which refers to // include the language translations require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php'); // Ultimate SEO URLs v2.1 if (SEO_ENABLED == 'true' or (SEO_ENABLED != 'true' and SEO_ENABLED != 'false')) { include_once(DIR_WS_CLASSES . 'seo.class.php'); if ( !is_object($seo_urls) ) { $seo_urls = new SEO_URL($languages_id); } } $current_page = basename($PHP_SELF); if (file_exists(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . $current_page)) { include(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . $current_page); } Can somebody please help me !!!!!
  16. Hey guys im gettin the error can any1 please help im pulling my hair out !!! Warning: include_once(includes/classes/seoclass.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\admin\includes\application_top.php on line 160 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'includes/classes/seoclass.php' for inclusion (include_path='.;C:\Program Files\xampp\php\pear\') in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\admin\includes\application_top.php on line 160 Fatal error: Class 'SEO_URL' not found in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\admin\includes\application_top.php on line 163 And what i have on those lines is :: // include the language translations require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php'); // Ultimate SEO URLs v2.1 if (SEO_ENABLED == 'true' or (SEO_ENABLED != 'true' and SEO_ENABLED != 'false')) { include_once(DIR_WS_CLASSES . 'seo.class.php'); if ( !is_object($seo_urls) ) { $seo_urls = new SEO_URL($languages_id); } } $current_page = basename($PHP_SELF); if (file_exists(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . $current_page)) { include(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . $current_page); } Can any1 please help ?? Thanks
  17. Can anyone tell me why, when im on the quick updates page the i cant go to the next page of products of increase the amount of lines on view !!!! can anyone help please ?
  18. Anyone know how to fix the pages not changing in the admin section of this contribution ? i had the same problem with product attributes admin page and i fixed it with this code $option_page = (isset($HTTP_GET_VARS['option_page']) ? $HTTP_GET_VARS['option_page'] : '1'); $value_page = (isset($HTTP_GET_VARS['value_page']) ? $HTTP_GET_VARS['value_page'] : '1'); $attribute_page = (isset($HTTP_GET_VARS['attribute_page']) ? $HTTP_GET_VARS['attribute_page'] : '1'); Anyway with the quick updates page selected from the admin i cant change the page of the amount of results per page !!! Can someone please help ? Thanks
  19. hey guys can someone help me please ? I have the contribution installed and working i think ! But i have lost my heading title on my index page . All it said was just Welcome to my store and underneath that it said why my shop was better than the rest, as you do..... But once i fully installed this contribution i lost it . But the info is still in catalog/includes/languages/english/index.php ANYONE any idea??? Its driving me MAD :'(
  20. OMG IT WORKED ! I DUNNO WHY BUT THIS WORKED THENES !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quick Update Prices with Gross Price Beta 1 flom 30 Apr 2007 On your own risk... as usual :)
  21. joebloggs

    Lightbox V2.03.3

    Im using " product info lightbox " http://www.oscommerce.com/community/contributions,5185 . And i dunno why but im getting this problem when i click the thumbnail Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\popup_image.php on line 20 Anyone any idea. The only thing on that line is ?> . The instructions are very basic . Can anyone plz help ??
  22. Im using " product info lightbox " http://www.oscommerce.com/community/contributions,5185 . And i dunno why but im getting this problem when i click the thumbnail Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\Program Files\xampp\oscommerce\catalog\popup_image.php on line 20 Anyone any idea. The only thing on that line is ?> . The instructions are very basic . Can anyone plz help ??
  23. Hi Thenes, Thank you so much for your reply ! i have exactly what you have running. 1. quick price update almost everything FULL from ledave 13 March 2007 2. Corrected quick_updates.php from ledave 19 March 2007 And Also - the Manufacturer Patch . I tried it all again this morning ! And im still getting the same error. 1054 - Unknown column 'p.manufacturers_id' in 'on clause' select count(*) as total from products p, products_description pd, products_to_categories pc left join manufacturers m on m.manufacturers_id = p.manufacturers_id where p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '1' and p.products_id = pc.products_id and pc.categories_id = '17' Think i might just have to forget about the contribution now. Wish i could get it working . Joe
×