Jump to content

nnscott5

Members
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

About nnscott5

  • Birthday 07/20/1959

Profile Information

  1. nnscott5

    Zone Rates: How do I get multiple zones?

    Thank you!! I was just trying to make an additional zone today and was having trouble. I edited the php file for 2 zones, but it still wasn't working. Saw your post, uninstalled and reinstalled the zone module. Success! Thanks again.
  2. nnscott5

    Official PayPal IPN Support Thread

    Thank you very much for your time and effort. Now how do I convince the dummies at PayPal & PayPal Shops that they're wrong and the site is working fine? I even called the number I was given but spent a loonnnggg time on hold and never reached anyone. By the way, I fully recommend the PayPal IPN contribution. It was so easy to install and configure. A big thank you to the author(s). It's way better than the original PayPal payment module, at least for me.
  3. nnscott5

    Official PayPal IPN Support Thread

    Well, at least this one PayPal Support guy admitted: > Subject Integrating PayPal on website Discussion Thread Response (Carlos) 10/13/2007 09:47 AM Norma, I used a different computer to test your site and was able to get to the PayPal pages correctly. I can only assume that it may have been a corrupt cookie that caused the cart not to function for me previously. You may want to enroll in PayPal Shops again or try calling Consumer Support for additional steps to take on this issue. Thanks again for your patience. > We'll see if PayPal Shops gives me the song and dance routine again.
  4. nnscott5

    Official PayPal IPN Support Thread

    Per Paypal Technical Support: "PayPal Shops issues can be assisted through Consumer Support. Try the number 1.888.221.1161. I may have quoted it incorrectly the first time. From testing your cart, it seems to throw me in a login loop that empties the cart every time I login, which consequently I have to do again every time I add an item. When the PayPal Shops group went through your site, they experienced the same issue. I was not able to get to the checkout to figure out what payment configuration you have. You may want to contact your shopping cart provider for assistance so we can get to the checkout page and begin assisting you. Thanks again for your patience." I find this extremely odd because I can go in, add items and check out using Paypal with NO problem. How is it possible that I can do so flawlessly and the Paypal team can't even get to the checkout?
  5. nnscott5

    Official PayPal IPN Support Thread

    PayPal shops keeps kicking me out saying that my PayPal module isn't working. However, I placed a test order using PayPal with no problem. I can't figure out what the heck they're talking about. They keep saying something about a "loop" that it's caught in. I have seen no evidence of such a "loop". Now Paypal has directed me to open a Merchant Techical Support ticket. Does anyone have time and can give me a hand to check it out? My website is http://MirrorofTime.com/catalog .
  6. nnscott5

    Automatic Store Feeds Contribution

    Well, it's finally up and working. Last night I ran my first successful upload to Google Base. It took my programmer brother to spend 4 hours at my store, figuring out how this contrib worked and then tweaking it so it works for me. The first problem had to do with the SQL version. We got that fixed (by adding parentheses in a certain area - as posted on this forum). Then we had some problems with what directory the /feeds was supposed to be in. Ended up working only in my root website directory. Uploaded successfully, but gazillion errors. Google had problems with the label and location fields. We hard-coded the location into the feeders.php file, then took out the label field. Since he was on a roll by that time, he added the MPN field for me. We finally got a successful upload. Interesting that the UPC field was not required, as I had heard it was on this forum. Will have to go back and add that when it becomes required. My items are now searchable in Google Base. Yeah!!
  7. nnscott5

    Automatic Store Feeds Contribution

    I have the exact same error message. I have the HTC contribution installed. Using phpMyAdmin I see: Field Type Collation Attributes Null Default Extra Action manufacturers_id int(11) No languages_id int(11) No manufacturers_url varchar(255) latin1_swedish_ci No url_clicked int(5) No 0 date_last_click datetime Yes NULL manufacturers_htc_title_tag varchar(80) latin1_swedish_ci Yes NULL manufacturers_htc_desc_tag longtext latin1_swedish_ci Yes NULL manufacturers_htc_keywords_tag longtext latin1_swedish_ci Yes NULL manufacturers_htc_description longtext latin1_swedish_ci Yes NULL Would one of these take the place of products.manufacturers_id? I know nothing about databases. Any help is appreciated. Thanks.
  8. nnscott5

    Getting Started

    Please ignore!! Upon yet a third checking of the files, I realized one file didn't upload correctly and was showing 0 as the size. I reuploaded it and now I have the Store Feeds choice in my admin. Thanks!
  9. nnscott5

    Getting Started

    I'm just attempting to get this contribution working on my site. I've installed several other contributions have learned much along the way. After reading the installation instructions, installation of this contribution didn't look very difficult. I've uploaded the files successfully, I did the database thing successfully. However, my admin doesn't show the Store Feeds that the instructions mention. I do have the Configuration - Feed Settings. So I'm stuck on step 5: STEP 5: Go To Admin -> Store Feeds and sign-up for whichever accounts you wish to push your store feeds to. Be sure to write down all login information and account info. Can anyone point me in the right direction? I obviously missed something somewhere, even though I've double-checked everything. Thank you.
  10. I have installed both Header Tags and All Products. On 8/17 Google spidered my site and, for some reason, picked up all my "extra" pages such as: Index of /catalog/images/InformationBoxParent Directory 25-Jul-2007 10:00 - Thumbs.db 17-Jul-2007 10:47 9k arrow_right.gif 17-Jul-2007 10:47 1k corner_left.gif 17-Jul-2007 10:47 1k ... mirroroftime.com/catalog/images/InformationBox/ - 2k - Cached - Similar pages - Note this Mirror of TimeCeltic. Celtic Crosses. Dragons. Egyptian. Exotic Women. Fairies. Gargoyles. Greek/Museum. Japanese. Journals. Mermaids. Skulls/Gothic. Warriors. Glasses ... mirroroftime.com/catalog/products_new.php - 28k - Cached - Similar pages - Note this Mirror of TimeCeltic. Celtic Crosses. Dragons. Egyptian. Exotic Women. Fairies. Gargoyles. Greek/Museum. Japanese. Journals. Mermaids. Skulls/Gothic. Warriors. Glasses ... mirroroftime.com/catalog/advanced_search.php - 27k - Cached - Similar pages - Note this Index of /catalog/images/bannersIndex of /catalog/images/banners. Name Last modified Size Description. Parent Directory 25-Jul-2007 10:00 -. Apache/1.3.37 Server at mirroroftime.com Port ... mirroroftime.com/catalog/images/banners/ - 1k - Cached - Similar pages - Note this osCommerce :osCommerce : What's New Here? - Hardware Software DVD Movies. mirroroftime.com/catalog/product_info.php/products_id/ - 28k - Cached - Similar pages - Note this Mirror of TimeCeltic. Celtic Crosses. Civil War/Military. Dragons. Egyptian. Exotic Women. Fairies. Fantasy. Gargoyles. Greek/Museum. Japanese. Knights/Warriors. Mermaids ... mirroroftime.com/catalog/product_info.php/products_id/200 - 28k - Cached - Similar pages - Note this Mirror of TimeCeltic. Celtic Crosses. Dragons. Egyptian. Exotic Women. Fairies. Gargoyles. Greek/Museum. Japanese. Journals. Mermaids. Skulls/Gothic. Warriors. Glasses ... mirroroftime.com/catalog/index.php/cPath/38 - 19k - Cached - Similar pages - Note this Each one of these "extra" pages is showing the same title and keywords. The categories also aren't showing up correctly. I have re-generated the tags and am waiting for the next spider session to see if it improves. Is there any way to keep the spiders only to the categories and product_info pages?
  11. I would like to add my kudos to the author(s) of this contribution. I am not skilled in making changes in osCommerce, but the installation of this contribution was very easy for me and didn't take much time. Thanks for a great one! http://mirroroftime.com
  12. From reading all the different posts and the contribution installation guide, I know what that box is used for. I cut and pasted the code directly from the installation info, so that should be correct. The products are set up standard. I don't have anything fancy. The "now viewing_____" link works perfectly on the same product page, which I think is supposed to be identical to the little box in the lower left, which isn't working right. In column_left.php as: if (basename($PHP_SELF) == FILENAME_PRODUCT_INFO) include(DIR_WS_BOXES . 'header_tags.php') In header_tags.php as: $info_box_contents[] = array('text' => substr($product_info['products_description'], 0, 100).'<a style="color: red;" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . (int)$_GET['products_id']).'" > (...see more)</a>'); And every page keeps referencing product "0" instead of the current page product. Does anyone see a typo or something that would account for this? If you want to see what it's doing, visit http://mirroroftime.com/catalog and view any product. The "Currently Viewing" link works great, the "see more" link does not. Thanks. In product_info.php: (this is the one that works correctly & I think this is the code for it) <td class="smallText" align="center"><?php echo TEXT_VIEWING; ?> <?php echo '<a title="' . $tags_array['title'] . '" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $product_info['products_id'], 'NONSSL') . '"/# ' . $tags_array['title'] . '">' . $tags_array['title']; ?></a></td> </tr> I can see the coding for the two is very different. I had hoped I could just compare the two and fix the problem one, but since the code is different, it doesn't help me.
  13. I still have that secure/non-secure issue. Did not have it before installing HTC. The customer log-in calls into the secure website, and generates a message about showing both secure and non-secure items. Any idea why it's doing that since installing HTC? Also, at the bottom of the left column on product pages, there is now a small info box with the page name and a link that says (...see more). However, when that link is clicked, it says product not found. The code for the link in this info box is always the same, calling product_id/0 . What is that link supposed to be and how do I get it to work correctly? Thanks.
  14. I had to do it 3 times, but I finally got it. Don't know what I was doing wrong but that part is ok now. I also corrected the path for cookies and I think it may have corrected the secure/non-secure items issue. Thanks again!
  15. You certainly know your stuff. I copied the catagories.php that is supposed to be in the admin/includes/languages/english directory into the admin directory. Rookie mistake. I'm getting there. I was able to generate the titles for all my pages and they work! My big problem currently is the formatting of the admin screen (see my other post). There's obviously an error there. I also emailed my website host provider to have him fix the file permissions on his end and see if that will eliminate the error messages. and enable me to save changes. Thank you so much to everyone that has taken part in this contribution! Once it's 100% right on my site, I will be very happy!
×