Jump to content

sps-merlin

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Pete Gleadall
  1. sps-merlin

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill - that's absolutely fantastic, thanks a million!!
  2. sps-merlin

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi, Fantastic contribution! Just one question (my sincere apologies if this has been answered already, I tried to search and read as much of the 230+ pages here but my eyes began to lose the will to stop working after a while!) I would like to make it possible to use a button to link to individual categories but don't know the placeholder I would need. Is there a uniform one for category 1, 2 etc? I'm sure people have done this before and I'm even sure I've seen OSC sites which implement it but my php knowledge originates solely from using OSC and I'm at a bit of a loss as to what to do. Thank you immensely in advance for any help you could offer
  3. sps-merlin

    Export orders into csv

    this was a register_globals issue... fixed
  4. sps-merlin

    Export orders into csv

    Is there any reason this wouldn't work on an xampp localhost install? it works fine on my live site but i want to run a test site locally via xampp and it doesn't work. i've installed it the same as on my live site but when i click to process the csv (either to a file or to the screen) it doesn't appear to do anything other than essentially a screen refresh any ideas please?
  5. sps-merlin

    Export orders into csv

    can anyone offer any help for altering the order in which the fields are displayed in .csv export. i would imagine this is easy enough but i don't know where in the php file to make the appropriate alterations
  6. sps-merlin

    Export orders into csv

    excellent contrib. i'm needing to alter the order of how things display in the exported .csv file. i have a pretty good idea of what i need to do in terms of the php and can join tables if i need to but i don't know where in the .php file i need to be looking for that aspect of the script. could anyone please advise? i'm using the latest downloadable version
  7. sps-merlin

    1064 error when testing payments via Protx Direct

    it's ok tom, i got it sorted thanks to vger - i was trying to use a version higher than 3.0c, which is what the problem was. thanks very much for your help though
  8. sps-merlin

    1064 error when testing payments via Protx Direct

    thanks tom, that's definitely done something but it tells me: 1146 - Table 'merlincommerce_co_uk_-_db1.TABLE_PROTX_DIRECT' doesn't exist insert into TABLE_PROTX_DIRECT (id, customer_id, order_id, vendortxcode, txtype, value, vpstxid, status, statusdetail, txauthno, securitykey, avscv2, address_result, postcode_result, CV2_result, 3DSecureStatus, CAVV, txtime) values ('', '2', '1', '1-14945917781025007017825510001382', 'PAYMENT', '500.00', '{7CE11EBC-09BC-E1F1-84FA-4510B0AC5BFB}', 'OK', '0000 : The Authorisation was Successful.', '3494492', 'YIIKBYRUIA', 'DATA NOT CHECKED', 'NOTCHECKED', 'NOTCHECKED', 'NOTCHECKED', 'NOTCHECKED', '', '2007-07-13 14:28:38')
  9. sps-merlin

    1064 error when testing payments via Protx Direct

    it appears as though the message is generated from a command within protx_process.php - line 163, it looks like how do i stop the database being called that (i.e. with the '_-_db1' on the end)?
  10. sps-merlin

    1064 error when testing payments via Protx Direct

    please help
  11. Please forgive my noobishness on this - I'm sure with more awareness of PHP I might be able to solve this myself but alas, I'm just starting out learning right now... My problem is: I am configuring my osC installation (as provided and hosted by terranetwork.net) and am just arriving at the stage where I want to perform some test sales before I start adding stacks of products. I've installed Protx Direct 4.3 (as I already use Protx for card payments and therefore have a vendor account already setup) and everything worked fine (worked through the instructions, installed through the admin console->modules etc.) but when I try to complete a sale I get: I've read a substantial amount on similar errors before posting but, although it appears it might be a bug with hyphenated database names, I've no idea how to combat the issue. Any help would be massively appreciated - thank you in advance for your time
×