Jump to content

fcmeat

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About fcmeat

  • Birthday 05/23/1980

Profile Information

  • Real Name
    Chris Joerger
  • Gender
    Male
  • Location
    33020
  1. Luckyno Please help! B) Ok I fixed the problem with the preview of the images being a broken link it was the path in the fck config file. sorted that out now I can see it in the preview and also on the server in the file it should be in. userfiles/images/ But I still can not see it in the store, Nothing I type or any images placed in the description box are coming up on the site. I also tried to upload a product image and that does not show up either. I did alot of digging on my own to fix alot of my own mistakes. which only made me understand this editor better but if someone could help me on this one I would be very thankful! Chris Joerger thank you for your time.
  2. Sorry one more detail to the first problem. When I goto my ftp and look in the userfiles/images folder there is nothing in it. but the uploader it shows that it's there.
  3. I have fixed the xml problems that I was having. I need some help with three other problems I have 1) I can upload images using the browse server button and it successfully uploads and I see it in the window and when I use the upload tab it uploads as well but in the preview it shows a broken link box and when i update the product it gives me a warning message at the top saying that no files were uploaded. 2) Any text that I add in the product description does not show up on the site I can see it in the preview but it never shows up on the site. 3) the last problem is when uploading a product image. I upload an image and it show a broken link on the site. here is the site: www.zimmermanschoolhouse.com/shop
  4. 1.)I get the same thing when I try and add a product to my site. I see the preview text but no image but when I goto the site there is no product description 2.) when I try and use the editor to upload a picture in the product description in gives me an error: xml request error: OK (200) Requested url: /shop/admin/fckeditor/editor/filemanager/connectors/php/connectors.php?Command=GetFoldersAndFiles&Type=Images&CurrentFolder=%2F&uuid=1182618460093 Response text: <br /> <b>Parse error<b>: syntax error, unexpected'='in<b>/home/zimmerm1/public_html/shop/admin/fckeditor/editor/filemanager/connectors/php/config.php<b>on line <b>41</b><br /> can someone please help? I'm so close and it's killing me! :blink:
  5. Fixed it but now im getting an error when trying to upload an image xml request error: OK (200) Requested url: /shop/admin/fckeditor/editor/filemanager/connectors/php/connectors.php?Command=GetFoldersAndFiles&Type=Images&CurrentFolder=%2F&uuid=1182618460093 Response text: <br /> <b>Parse error<b>: syntax error, unexpected'='in<b>/home/zimmerm1/public_html/shop/admin/fckeditor/editor/filemanager/connectors/php/config.php<b>on line <b>41</b><br />
  6. i added the catalog folder inside my shop directory is this the right location for the installation? /home/zimmerm1/public_html/shop/catalog/ or should it be inside my public_html Directory and thank you for your response earlier
  7. Need help... I am tring to login to my admin and I get this warning meesage: Warning: require(fckeditor/fckeditor.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zimmerm1/public_html/shop/admin/includes/functions/html_output.php on line 13 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'fckeditor/fckeditor.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/zimmerm1/public_html/shop/admin/includes/functions/html_output.php on line 13 Please help! I see that there was a post earlier about this but I did what they did and had no luck. Thank you before hand for your help.
×