Jump to content

ukracer

Members
  • Content count

    269
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ukracer

  1. ukracer

    [contribution] Simple Template System (sts)

    I am in the same boat. I have read and read but I just do not understand what to do. I searched for column_left.php as I wish to add a link to my forum. But found 5 versions. One I disregarded as its in another install on my server but D:\Documents and Settings\Andys\My Documents\mistatees-rc\catalog\includes D:\Documents and Settings\Andys\My Documents\mistatees-rc\catalog\admin\includes D:\Documents and Settings\Andys\My Documents\mistatees-rc\catalog\includes\modules\sts_inc D:\Documents and Settings\Andys\My Documents\mistatees-rc\upload\templates\freeoscommerce_086\content\index SO I have not got a clue which one needs altering and more importantly why> ?
  2. ukracer

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Well not really. :) Although you can see how confused I am I posted a link to the wrong site. It should be http://www.mistatees-rc.co.uk/catalog/index.php and this is the text I can not alter the size of. "Mistatees-RC is here to provide a service. NOT to take over the world or become the next Bill Gates so if you want anything just ask. Our prices are fair and realistic but we still pride ourselves on personal service." I can alter the text but can not find which style to alter!
  3. ukracer

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi I am sorry if I seem dumb but I have tried my hardest to help myself to no avail. I have installed a template and also STS but can not see how to alter the text in the main image section. http://www.mistatees-rc.co.uk Can any body point me to wards some docs I can follow. The ones I have seen assume too much prior knowledge. Thanks in advance
  4. ukracer

    Source for v3 Templates?

    Hi again When i say support I mean the useful replies such as yours. (not being sarcastic) But if you see my point the guy asked a month ago and no one replied . Saying what you said was useful. You might not think so but I appreciate the rules prevent you "advertising" even inadvertently but if your reply had of been a month ago...or someone had replied...do you see what I am saying! As for developers waiting I had version 3 for some time now on the basis it seemed point less installing version 2 only to relearn version 3 when it went live. Version 3 will suit be as |i am not going to be doing online transactions until some time in the future. I felt version 3 would have been out of Alpha by the time I was ready to go live. But I do know what you mean though! ;)
  5. ukracer

    Source for v3 Templates?

    Not at all mate. I have just installed a free template and it suits me just fine. My comment was based on the fact during my search for info on where the tax rates have been hidden in version 3 I felt that I came across many unanswered questions from others with the same questions as I had. Hence it looks to the newbie that support is not that forthcoming. I realise people have lives and are not expected to sit here all night in case I post once in 12 months BUT some posts have not been replied to since August and beyond. A brilliant product.....I used it many years ago! It would be sad to see it die through lack of user support....and that includes new users saying if their problems have been solved.
  6. ukracer

    Source for v3 Templates?

    seems not. Is this software dying or is support just slow for version 3??
  7. ukracer

    Tax rates

    I am having the same problem but you asked this question in August. No one know the answer yet??
  8. ukracer

    Template install

    There should be. I started using oscommerce some 4 years ago and I remember what I had the most problems with now.....layout and templates. I can understand some resentment when some people charge for what other do for free but if editing the main page was made easier and CSS changes easier to access I am sure many more people would be able to use the software.
  9. Hi I have been trying for weeks now to get UK shipping working./ Some people who I have contacted have tried to help but their stuff only works on pre Nov snapshots. SO I have two questions can you have both UK Postal Rates Contribution.zip and uk_special_delivery.zip at the same time. The First one is made for the pre NOV snapshot but I have updated files however it still does not work it displays figures far higher than listed in the contrib Can we get some semblance of order what contribs for the UK actually do work with the new checkout procedure please....
  10. ukracer

    [contribution] "Live Customer Support"

    Yep that sorted it thanks denis! What parts change can we change it ourself?? Also were any of those links any good to you?
  11. ukracer

    [contribution] "Live Customer Support"

    Anyone else not able to get the status online working any more??
  12. ukracer

    [contribution] "Live Customer Support"

    You can see a fair bit about this in search engines but I am not sure how technical the info you require is. http://5679soft.virtualave.net/status.html The guy in the text file of his download might know. I will also carry on looking and post more URLS if they look hopeful. http://www.ykwong.com/statufaq.html http://javascript.internet.com/miscellaneo...icq-status.html (the one above says that the servers get overloaded and do not show the image perhaps thats whats happening to me :) http://www.zend.com/codex.php?id=216&single=1 http://www.eksperten.dk/spm/93933 http://www.faqchest.com/prgm/php-l/php-00/...1314_20240.html http://www.phpbuilder.com/mail/php-general...000071/2321.php http://www.hereintown.net/~wink/ (This one looks a little cranky but I like the way their ICpage updtes the status of ICQ so perhaps they know something to help you never know!) http://www.beginnersphp.co.uk/icqstatus.php that should do for now. Not sure if any of it is any good as I dont understand what you need to know but there might be something there.
  13. ukracer

    [contribution] "Live Customer Support"

    Hi denis I have been really busy in the past two seeks and I have not checked the site much but I just logged in and I notice the images are not showing. IS this due to the ICQ status problems or corrupted or missing files my end? I will have a look around but if its down to status problems I am stumped. thanks in advance
  14. ukracer

    [contribution] "Live Customer Support"

    yes denis has amde some alterations and it now works for both guido amd myself. Hopefully denis will pick this us if not I can let you try it out at your own risk! The one problem we have found but hjave yet to let denis know is that if one person is on live chat and another tries to come on also it crashes the first conversation......but we have some more testing to do first! hope this helps Same for me :cry: Anyway to solve this problem??
  15. Thanks burt ! so a picture starts to emerge but what I could do with is someone who wishes to install live support or /chat/leave a message to install the following contrib http://www.oscommerce.com/community/contributions,872 and tell me if they have problems running it! If any one does do this could you please post your findings. My problems are occuring on a post Nov snapshot so if I really have to I will have to use MS1 BUT as this will entail much work that I can't even remember WHAT I am have done I am slightly reticent to set off down that route just now. I would prefer to find out what the problem is and get that shop live and set a new one up with a view to switching as and when I get all that sorted.
  16. Hi I have been told that servers running 4.3.x have problems with OS Commerce can any body confirm of deny this please? I also have a problem where and include will just not find a file that IS there but an error message reports it is not there.........could this be down to my host having 4.3.1 installed or is it just a different version/snapshot of OS commerce causing me grief...........? I know there is an update script for MS1 but it would seem its not for version 2.2 and is only for version 2.1. Any comments appreciated!
  17. Nice to know its fine for you. In fact I think mine is also BUT its a problem with one contrib I have , the biggest worry and the reason I am thinking that maybe its down to 4.3.1 is because many others run this contrib along with the Author and they have no such problems. It is the most frustarting thing I have with OS Commerce especially as I dont understand enough to know how to test or fix it.............
  18. ukracer

    PHP 4.3.0 and GV problems

    Hi Ian as you were the only one who manged to solve my last problem after a month of trying I have resorted to you again as I am wondering if my problem could be down to problems with PHP version 4.3.1. What appears to happen is that an include will not happen as it says the file is not there but it is AND the path is shown correct AND the permissions are right. The errors are Warning: main(configure.php) [function.main]: failed to create stream: No such file or directory in /home/dcracing/public_html/catalog/chat2.0/main/chat.php on line 11 Fatal error: main() [function.main]: Failed opening required 'configure.php' (include_path='') in /home/dcracing/public_html/catalog/chat2.0/main/chat.php on line 11 does this sound anything like the same type of erros you have fixed......could it possibly be associated with PHP 4.3.1? Any help appreciated I am going nuts just now!
  19. whats your problem with it mate? My version appears to be 4.3.1 but except for this one problem I cant say I have noticed a lot of problems yet! Anyone else??
  20. ukracer

    NewsDesk v 1.3 Released!

    MS1 is there something I have missed?? Why do we have to keep having so many snapshots all they seem to do is cause problem with contribs......which is the life blood of os commerce.
  21. ukracer

    includes in post nov snapshots

    In an attempt to solve this problem once and for all as its not just me that has it I have been advised to add some info. http://forums.oscommerce.com/viewtopic.php...t=live&start=90 is the thread you can find out what is happening. BUT basically a guy has produced a contrib that seems not to work on some specific snapshots. We cant find out why and also I do not know how to debug......in that I mean step through the script as it gives an error message but we can't see why! A suggestion was made to change include to require but all that does is supress the error messages but the script still has problems finding the file it should BUT the file is most certainly there! Could someone PLEASE give us some other ides how to solve this problem!?
  22. Hi I seem to have a problem with includes in a post nove snapshot has the way the incudes are handles been changed since then. It has been suggested that my problem lies with the server I am on but OScommerce works just fine its just a contrib that fails to worek for me.......others have installed it successfully so what could I be doing wrong and or how copuld I fix it. Many thanks in advance Oh the site is www.dcracing.co.uk/catalog/default.php and try clicking on live chat you will see what I mean!
  23. THanks for that dude. Its more acase of I need to go live with a store and wondering if its worth waiting but given a reasonable time scale its fairly obvious I need to go before they are likely to be ready. BUT thanks for all your hard work anyway I can use them on the sites first makeover :)
  24. ukracer

    [contribution] "Live Customer Support"

    to you mean the php and linux version ? try and look in the php.info in your server panel ( control panel ) from your hosting provider. my one i print out so if i need i get all my information. but try also this sometimes is working https://yourdomain.com/cp/phpinfo.phtml cp is the controlpanel (but in yours) hope this helps Nope :) I meant what version of OS commerce we have installed..i.e snapshot. denis seemed to be able to tell you have a wierd version installed........but I dont know how he did that!
  25. ukracer

    [contribution] "Live Customer Support"

    i have now no include('configure.php'); anymore i change all to require ('configure.php'); and the result is still the same. with the old /login/index.php i get ( online or offline ) only the loginbox to leave a message mine is slighlt different in that if I am online with icq I get leave a message and it works just fine in that I can leave a message ok. If I am online it show the correct picture but when I try to connect using the pop up box that appears. I get: ************************************************ Warning: main(configure.php) [function.main]: failed to create stream: No such file or directory in /home/dcracing/public_html/catalog/chat2.0/main/chat.php on line 13 Fatal error: main() [function.main]: Failed opening required 'configure.php' (include_path='') in /home/dcracing/public_html/catalog/chat2.0/main/chat.php on line 13 ************************************************** so I am pretty sure it is path related but I dont know what different versions of OS have been altered and how this affects paths..... With the new version I get no picture displayed at all. I think it has to be but until we get a few people who are using the contrib to post so we can see what THEY have got and which version of OS commerce they are using we are hardly likely to make much progress and my requests to tell me how the incldudes have been changed has been viewed only 9 times and replied to 0. One thing I would like to know is how you can make out what version of OS you have installed.....when it on the server and the master is unknown.
×