Jump to content

DMaster

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Adam
  1. I believe these two are all you need: 09/25/2003 - Header Tags Admin MS 2.2 09/05/2003 - Header Tags Controller v2.1 THe Header Tags Controller 2.1 Tags are Iconsistant as noted in the description. I recomend trying out the software below. I just used it to integrate my last mod and it worked great. (It definately helps if the tags are inconsistant) MergeandCompare Good Luck, Adam
  2. DMaster

    Guest Accounts v. 2.0 for MS2

    Updated Guest Accounts v. 2.0, 2.1, 2.1a to Guest Accounts 2.2: - 2.1a had error in catalog/login.php - Replaced with v. 2.1 - 2.1a missing lines in /catalog/includes/languages/english/login.php - Merged with 2.1 - Added sql file + Updated instructions - Updated instructions because all changed code wasn't marked with // guest account tag Resolved issue: that 2.1a would install without errors but not fuction Also - If errors appeared after install it is likely due to the miss lableing of the comments: I updated the instructions to indicate this. Some examples of improper tags are: I hope this helps you guys out it took me a while to figure it out - (5 days). New Download:
  3. Second Problem Solved: I mixed up the edits from: Add Metta Tags to Product Pages with Header Tag Controller Admin MS 2.2i Re-Edited my original file: catalog/admin/categories.php and updated with changes required by Header Tag Controller Admin MS 2.2i and the problem was solved. Not a database issue, just need to be more attentive to the directions. Good luck to the rest of you, nice contrib.
  4. This problem has been resolved: Restored all original files All-Prods-v2.61 had me modify in it's installation process and it fixed the problem. I then altered the files to the All-Prods Specs and the system works properly again. Now I will remove and re-edit Controller Files to attemt to resolve problem below. This problem remains unresolved:
  5. I installed Header Tags Controller and the Admin. I have two major issues. I've gone through all the posts in this thread and many others. I've tried the suggested solutions and still having challenges getting them fixed. When ever I click on any individual product or category I get the following: Here is an example of the address it goes to when I click a product: Second when I am in Admin and go to edit a product, the Meta Tags forms look correct but after previewing upon clicking to update product info I go the the following screan: I've got the entries in my database under products_descriptions as required. They do not show on the main list of fields but they do show under products_descriptions. I've played with the null values, turning on and off, droped and re-added to DB with no success. Possible relevant Code: I've been working for over 100 Hours on these two problems. Hopefully I didn't miss the answer somewhere. I will post the results of any suggestions given so others will know if they worked for this and will post a final recap when issues are solved to help others. osCommerce 2.2ms2 Contribs: Header Tag Controller Admin MS 2.2i Header Tags Controller v2.1 All-Prods-v2.61) Thanks, Adam
  6. I installed Header Tags Controller and the Admin. I have two major issues. I've gone through all the posts in this thread and many others. I've tried the suggested solutions and still having challenges getting them fixed. When ever I click on any individual product or category I get the following: Here is an example of the address it goes to when I click a product: Second when I am in Admin and go to edit a product, the Meta Tags forms look correct but after previewing upon clicking to update product info I go the the following screan: I've got the entries in my database under products_descriptions as required. They do not show on the main list of fields but they do show under products_descriptions. I've played with the null values, turning on and off, droped and re-added to DB with no success. Possible relevant Code: I've been working for 48 Hours on these two problems. Hopefully I didn't miss the answer somewhere. I will post the results of any suggestions given so others will know if they worked for this and will post a final recap when issues are solved to help others. Thanks, Adam
×