Jump to content

annaoj

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Joanna Lee
  • Gender
    Female
  1. annaoj

    [Contribution] UPS XML Tracking

    i had solve this problem. however when i enter the track no. at tracking.php, nothing happens. when i'm at account_history.php and click on the track button, the pop up show nothing as well. can some1 tell me what the problem? pls pls pls !!
  2. annaoj

    [Contribution] UPS XML Tracking

    hi i got this error at the tracking page. Can some1 advise. Fatal error: Cannot redeclare class XMLDocument in /*****/includes/classes/xmldocument.php on line 18 I'm on OSC v2.2 RC2 with STS installed, UPS XML Rates and UPS XML Tracking. Any advise is greatly appreciated. Thanks!
  3. annaoj

    UPS Order Tracking XML

    help anyone. any suggestion will be good!
  4. annaoj

    UPS Order Tracking XML

    Hi All I'm facing some problem with the UPS Order Tracking XML module. The module is install on a OSCommerce RC2 version. The few errors I got are; 1: at the webpage tracking.php, I entered the tracking number -> nothing happens. 2: at account_history.php, click on "track" it opens a pop-up but it blank. Someone please advise me.! It urgent.!
  5. annaoj

    UPS XML Time in Transit XML Not Showing

    will you be able to advise how to do that?
  6. annaoj

    UPS XML Time in Transit XML Not Showing

    I haven't thought of that. If this is the case, is it possible to check if the data is pass over or not?
  7. annaoj

    UPS XML Time in Transit XML Not Showing

    I had manage to get the Estimated Delivery Date to show, however, it only show at 1 option. Why is it so? FYI: I'm using fake shipping address.
  8. Hi I'm been reading around and I couldn't fine a solution to my problem. I'll install the UPS contribution, http://addons.oscommerce.com/info/1323. It working all fine except that it not show the Time In Transit (Expected delivery date). Please help!
  9. hi i see that you PM me. However I'm not sure what you asking for. I'm not a programmer however I'll try to help. You might like to explain further more Thanks
  10. annaoj

    STS Infobox Problem

    hi i downloaded the latest STS contribution and it working! Thanks!
  11. annaoj

    STS Infobox Problem

    hi thx for the reply. will download the latest version and try and work with the comment given update if i'll manage to get it work! cheers
  12. Hi I manage to fix this ! .. in admin/includes/configure.php look for define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/'); change it to define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', '../includes/languages/'); This works for me but I'm not sure if it will cause other problems
  13. annaoj

    STS Infobox Problem

    hi guys, recently I installed a latest OSC. I also installed the latest STS. It really a great contribution, it make my life easier but i have a slight problem here. When I "Use template for infoboxes" in the admin section is true with the Template folder pointing to the default "Full" folder that come with STS, my whole website layout went off. Can any one tell me what I had done wrong. Thanks
×