Jump to content

blessed

Members
  • Content count

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by blessed

  1. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I'm ready to just scrap this altogether. i've compared ALL the files, they are the same, with the exception of no right columns, which doesn't affect anything. I'm frustrated to the point of tears here, i've gone over everything with a fine tooth comb. compared each of the files in the ccgv(trad). The files are the same, but the error is still there! I've spent hours combing google to find a common error, I do find it, but the response there is always you've installed it wrong try again, which I've done 3 times. HOW? when all the files are identical? What am I missing?
  2. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    That's what I've been doing all morning is comparing the files, I've now compared each one and no luck. The ones you mentioned are identical. When I do a search for others with the error, it's usually a general.php and add_ccgvdc_application_top issue, this one is both in the add_ccgvdc_application_top so I really have no idea what the problem is or even find a fix, which I do do, I've been at this since 9:30 pm last night.
  3. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Ok, that resolved, I copied and pasted a few files as opposed to uploading them and overwriting, not sure why that worked, but it did. However I'm getting this error: Fatal error: Cannot redeclare create_coupon_code() (previously declared in /home/cheyenne/public_html/includes/add_ccgvdc_application_top.php:35) in /home/cheyenne/public_html/includes/add_ccgvdc_application_top.php on line 35 I've checked but don't see any duplication. Can you indicate where the error lies? I've reviewed the file mentioned and am getting no where.
  4. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Yes the CCGV(trad) the version posted november 2006
  5. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    the gift voucher model number is GIFT25 and doesn't appear.
  6. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    This is an older post, however it addresses what I'm experiencing :( I can send out a voucher and it can be redeemed, however when one is purchased, it doesn't queue, I checked the database, and it seems to have been created just fine, however, there are no vouchers appearing there. Nor is there a place to redeem them on the customer side of things. Can you direct me in the right direction to get this going? I'd really like ot be able to use this contribution, but each time I install I end up with this issue and just end up deleting it all. There has to be something I'm missing. I've just did an install of the contribution and a fresh osc, and it is not showing up. Help please.
  7. blessed

    Information Pages Unlimited v1.0

    Add adown changes to following files ================================ ## ADMIN AREA ## includes/configure.php: // Module: Information Unlimited require(DIR_WS_MODULES . 'information/configure.php'); -------------------------------------------------------------- includes/application_top.php: // Module: Information Unlimited require(DIR_WS_INFORMATION . 'application_top.php'); ------------------------------------------------------------- includes/column_left.php: // Module: Information Unlimited require(DIR_WS_INFORMATION . 'boxes/information.php'); -------------------------------------------------------------- includes/languages/english: Add this: //INFORMATION define('BOX_HEADING_INFORMATION', 'Info system'); define('BOX_INFORMATION_MANAGER', 'Info manager'); // do this for every other language file in your "languages" folder. -------------------------------------------------------------- includes/application_top.php: // include local general functions used application-wide require(DIR_WS_INFORMATION . 'functions/information_html_output.php'); // include local language translations require(DIR_WS_INFORMATION . 'languages/' . $language . '.php'); //INFORMATION define('TABLE_INFORMATION', 'information'); define('FILENAME_INFORMATION_MANAGER', 'information_manager.php'); --------------------------------------------------------------------- includes/configure.php define('DIR_WS_INFORMATION', DIR_WS_MODULES . 'information/'); ---------------------------------------------------------------------- ## CATALOG AREA ## includes/application_top.php: // Module: Information Unlimited require(DIR_WS_MODULES . 'information.php'); =============================== The first 2 areas I'm not sure if I'm adding, changing, all I know is it causes errors. There's no mention of changes to the database_tables file, which I find off, am I missing files somehow?
  8. blessed

    Information Pages Unlimited v1.0

    I tried installing this 3 times today, clean install and not once did it work, it causes errors in the admin. The changes in the files are a little ambiguous, can some one clear them up?
  9. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I have no idea why it resolved. I thought it was due to using the 1234 instaed, but that isn't working.
  10. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I realize that. That's fine(well not..lol.) But the function, isn't working as it should, new coupons are issued and a gv purchased, but there's no redeem areas or nothing queued. Since the files weren't changed, then the only difference is the database being fresh. It technically *should* be 100%(less all my customers and other products and previously issued coupons/gc). But it's not. I am have my server restore the old database, and hopefully that resolves, but I was wondering why it wouldn't work with the new database.
  11. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    HI Rhea, I'm not sure you'lll know how to direct me on this. I had the contribution working perfectly :) So I went to clean out my site, and accidently deleted my database. (back up was the wrong one :( dumb of me I know). So I re-installed the database, and ran the sql files. All my php files were untouched. I changed the database info in the configure.php files. The site is back up, however, now the ccgv isn't working now. Download is enabled, permissions set, and gc listed with GIFT in code. Is this a server issue? Database issue? Since the only thing different is the database. I'm going to drop those new tables and recreate them and see if it makes a difference. Do you think I should be looking at new hosting?
  12. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Vger I replaced the products_id_string for products_id then it wouls allow for multiple of one product with the same attributes, but if I wanted to add another of the same product with different attributes it would delete the first. So was I to replace all of them? Or just particular ones?
  13. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Ok, so got things going, using 1_2_3_4_5_6 now. So I was reading messages and some one said they can't add more than one of an item. So I decided to check. I'm having some issues, if there are no attributes and I can have add more and update, but if there are attributes, I can't. So I checked things out on a clean install, just to make sure that's not how it's supposed to work. And i can add more than one of an item. SO i thought let's not do update but add a second one iwth different attributes, and I can not. But on the clean install I can and it lists as 2 items. So it's perfect if your product doesn't require any attributes, but the moment there's a choice, now you can have only one not even a second in a different size. I check for the updates, compared the files, and the files i've installed are fine. Is there a setting somewhere that I'm unaware of?
  14. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I've resolved the issue by removing the CCGV(trad)_1_2_3_4_5_6.zip version and installing the CCGV(trad)_1_2_3_4.zip version and it works 100%. I have NO idea what the differences are, only that the 1234 works fo rme and the 123456 doesn't and 4 different sites now. (tried on different servers to test if it would show to be queued and show up to redeem). Thought you might want to know. I also unzipped them fresh to make sure I hadn't accidently edited or deleted anything and it is the 1234 version that works for me. As long as I remember to change permissions on the download folder..lol
  15. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    No, i can't get to work at all, i've been trying to trouble shoot with a fresh install and compare the differences inthe files manually and it just isn't working.
  16. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    <?php /* osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions [url=http://www.oscommerce.com]http://www.oscommerce.com[/url] Copyright ? 2003 osCommerce Released under the GNU General Public License */ // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'http://domain.com'); // eg, [url=http://localhost]http://localhost[/url] - should not be empty for productive servers define('HTTPS_SERVER',''); // eg, [url=https://localhost]https://localhost[/url] - should not be empty for productive servers define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure? define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'domain.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN' ,''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH',''); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG','' ); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/home/user/public_html/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); // define our database connection define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers define('DB_SERVER_USERNAME', 'user_osc1'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'password'); define('DB_DATABASE', 'user_osc1'); define('USE_PCONNECT', 'true'); // use persistent connections? define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql' ?> This is what I have now, and no difference, the redeem box with the button and tick box still doesn't appear in the payment options. there are valid coupons sent out, and gift vouchers created via mailed out. Still can't get it to queue either. Thanks Rhea, Noella
  17. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    <?php /* osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2003 osCommerce Released under the GNU General Public License */ // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'http://domain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers define('HTTPS_SERVER',''); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure? define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'domain.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN' ,''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH',''); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG','' ); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/home/user/public_html/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); // define our database connection define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers define('DB_SERVER_USERNAME', 'user_osc1'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'password'); define('DB_DATABASE', 'user_osc1'); define('USE_PCONNECT', 'true'); // use persistent connections? define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql' ?> This is what I have now, and no difference, the redeem box with the button and tick box still doesn't appear in the payment options. there are valid coupons sent out, and gift vouchers created via mailed out. Still can't get it to queue either.
  18. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    No ssl or shared ssl being used.
  19. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'domain.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'domain.com'); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/'); This is how it is. I believe that it is correct.(domain being the website in question)
  20. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Test run meaning I just tried it to see if it did what I wanted it to do. Just set it up in a subdirectory and tried it. Then by live, is in the root directory where the site is supposed to. I didn't transfer, just started fresh once again. Really no difference, other than one got deleted and the other was meant to stay up.
  21. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Hello Rhea, I hope you had a wonderful vacation! (well, deserved :) ) I'm still having problems. I have installed into the right areas, even re-installed to be sure. I use the GIFT in the product model/code(whatever the right word is here). The vouchers do not appear in the queued area. I'm not sure why. I've read thru everyones posts, and their"fixes" but none have worked. I've set up a welcome coupon as well, it sends just fine, as do mailing vouchers out. But there are no places to redeem even though there is a balance. What am I missing? Downloads are enabled. This is on a clean install of osc. Could it be a server issue? I'm confused as to why it works perfect when I do a test run then when I tried to do it live it failed for me again. Thank you so mcuh for you patience and support with helping us get this installed. It's a wonderful contribution.
  22. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    HI Rhea, well, i'm back to it not queuing again. I know you're away for a week, i'm going to play with it and see what I can do. It was installed on a clean install, so there should be nothing affecting it. Everything else works. I can send a voucher, install a coupon. But if a voucher is purchased, it doesn't queue. The GIFT_25 is used, i've tried GIFT25 as well. Thanks.
  23. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Thanks Rhea, I had the configure fine. I'm not sure why, but now the main site is fine, the shipping issue resolved and is working. still not sure why my test site wasn't right. Could it be it wasn't in the root, but in a sub directory?
  24. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Thank Chooch and Rhea, I'll look into it. Any idea if it'll be compatible with options as images? Off to try it..lol.
  25. blessed

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I'm still working with this. For trouble shooting purposes I did a clean install of osc. I installed the latest CCGV, enabled the download, made sure the download file was writeable. Added a gc with the product model of GIFT25 I did a test run, purchased it, it didn't go to a shipping page, perfect. But when I go to admin to gift voucher queue. There is no certificates. I also did a test run to purchase a tangible product, no where does it off a coupon/gift voucher redeem. I was doing this test run as the actual site was having issues, it wasn't bypassing shipping for the purchase of a gv, but was offering the coupon/gv redeem. I thought perhaps it was the options as images contribution causing a conflict. Any ideas what I have done here? I"m going crosseyed, it's something silly, I know it is.
×