Jump to content

phpsurfer

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by phpsurfer


  1. Hi,

     

    I have STS and SSL. I cant get them to work well together. A security alert appears, it talks about secure and non secure items. If i click No, the images dont appear, and the padlock appears. If i click YES, the images appears, but the padlock dont.

    How can i solve this problem, for the padlock appears with the images?

     

    Hope you understand my poor english

    Thanks

    phpsurfer


  2. "Enable automatic redirects?

    Default Setting: true

    This setting enables/disables the automatic 301 header redirect logic. This sends a moved permanent header for all old URLs to the new ones. This setting is highly recommended for stores that have already been indexed by spiders. "

     

    I have a new shop. Should i set automatic redirects to true?

     

    thanks

    phpsurfer


  3. Hello,

     

    How do i install 'On The Fly' Auto Thumbnailer, after installing STS? Im having problems to change the code in html_output.php Is there a simple thumbnailer contribution to install with STS?

     

    Thanks

    Miguel


  4. Hello,

    Im new to oscommerce and php. Im trying to install 'on the fly' Auto Thumbnailer using GG library. Im having a problem on "step#4 Verify config settings".

     

    Step#4 says;

    In catalog/includes/configure.php

     

    Verify the following code exists (21, 22, 23)

     

     

    define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');

    define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');

    define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

     

    Note: Check this configuration file to make sure the path is set correctly for both your catalog directory and your images directory.

     

    With the above example, the DIR_WS_HTTP_CATALOG value should be /catalog/ and the DIR_WS_IMAGES value images/. (Notice that it doesn't have a leading slash)

     

    My fyle in catalog/includes/configure.php line 21,22 e 23 says:

     

    define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

    define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

    define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

     

    What should i do? I tryed lots of things that didnt work.

     

    Thak you

    Miguel

×