Jump to content

beta

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Michael
  • Gender
    Male
  • Location
    uk
  1. Hi guys, Could this also work with flat rate if no price present? I sell tickets - I want the tickets to be free shipping, so I will set the price to 0.00 BUT everything else, regardles of order size should be the flat rate fee of £6.00. Could this module do it for me? Cheers, Mike
  2. Hi everyone, I require a module that will charge a flat fee for products with x weight but I would like to set tickets as free shipping. Is there any module that would allow charge flat fee if it was not a ticket item? Any help appreciated, Mike
  3. beta

    [Contribution] Mindsparx admin

    Hi, I am interested in using this contribution for one of my stores. I have a large number of contributions, including create order, create account and order editor. I realise I will have to add buttons / links to call Create Order or Create Account but is the current Edit button setup to call the more popular Order Editor contribution? Thanks,
  4. beta

    HSBC XML API Support Thread

    Hi all, Does anyone actually have this contribution working? I am very interested in using this module to replace an exisitng HSBC payment system (due to fraud flags) Mike
  5. beta

    HSBC XML API Support Thread

    Valguss, Many thanks for the information, I assume it already includes Maestro Secure Code integration? I run a small site but currently use a HSBC CPI Payment gateway but this does not include integration of secure code and HSBC are now requesting this to be done immediately. All help appreciated, Mike
  6. beta

    HSBC XML API Support Thread

    Hi, Does this latest update encorporate 3D Secure Integration? Mike
  7. beta

    HSBC XML API Support Thread

    I have actually found HSBC very helpful and did solve some problems when I integrated previously. Though I didnt use this module my HSBC CGI is working fine Mike
  8. beta

    [Contribution] SEO-G

    In regards to my gallery problem, for some reason it just doesn't like it being used. I have copied the code which calls the gallery onto one of the other pages and I still get the same problem, the code which calls the gallery is : <p align="center">Gallery</br><br> <iframe src="http://www.covuni-paintball.co.uk/catalog/images/album/index.html" width="460" height="500"> Please use a browser that supports iframes </iframe> Something to do with a index.html being called? Mike
  9. beta

    [Contribution] SEO-G

    What I meant was that it should be displaying the photos with this contribution http://www.oscommerce.com/community/contri.../search,gallery , was working fine until I added this. Any ideas? Mike
  10. beta

    [Contribution] SEO-G

    The SEO-G contribution is just about working, though in the backend I can't seem to edit the names of links or information, just doesn't work and display the client end, though it does save it the admin end. The link is http://www.covuni-paintball.co.uk/catalog/index.html , it is just a test site I use and all work is backed up. Your see what I mean, look at top left search box. Also now my gallery page isn't working, displays cookie_usage.php for some reason. Mike
  11. beta

    Contribution Issue

    Rename the page, and rename the defintion in filenames and any things that call extra_info_pages.php to the name you changed it to, e.g. samples.php
  12. beta

    [Contribution] SEO-G

    Hi there, After installing the contribution all is working fine, I have just two small problems. Any changes that are made in the admin menu, e.g. / or - prefix for spaces does not take affect , also the changing of product urls, e.g. product-name to productname . It displays no errors, they are just not saved....Any ideas? Also, for some reason, now that I am using this contribution - when you start to navigate the website, my search box top left of my header gets shrunk ...quite amusing but I was wondering if anyone else had this problem? Thanks in advance, Mike
  13. Hi there, I have a slight problem with the contribution. As some have said already, the contribution is fully working but I can't seem to add items to the cart. At first it said I must enable cookies on my browser (which I know they are already) but after trying for a long time to get that working I disabled cookies. That solved that problem, but now when I try and add an item to the can't it says, 'Product Not Found'....is there a fix for this? Many thanks Mike
  14. Hi there, not sure if anyone can help but here goes - I do have the contribution working fully. For some reason when I click on a product it does not display the products parent / sub category, how can I change this so it displays the following: www.test.com/catalog/category/product-name.html .. basically like the Search Enginge Friendly contribution (not using it as I have had problems adding products to cart) Also how can I get rid of the 'c-49' and 'p-23' etc , e.g. http://www.test.co.uk/catalog/gold-ring-p-49.html Any help appreciated, Thanks
  15. beta

    Contribution Issue

    Firstly, Edit the extra_info_pages.php to the correct measurements etc and Secondly, It looks like you don't even have the extra_info_pages.php in /catalog , do that and it will work fine. Mike
×