Jump to content

tomtom98

Members
  • Content count

    59
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Thomas Stallings
  1. tomtom98

    [Contribution] STS v4

    well almost ready to roll, got everything the way I want it, just in the test phase at the moment, so what I got from testing is, that when I click on a product and click on the "click to enlarge" it never opens up with the bigger image, the IE7 shows at the bottom left when I click it "error on page" I am using the full folder of STS and was wondering what is up with why it is not showing up...
  2. tomtom98

    QBI Quickbooks Import

    Adam, thanks for the quick reply. I tried every possible thing I could try in the configurationg, can could not come up with the correct accounts to not get the errors, below in the codebox in the account list I exported from QuickBooks and then after codebox, is how te QBI is set up in the configuration, where did I do wrong? Account Type Pioneer Bank Bank Accounts Receivable Account Receivable Inventory Asset Other Current Asset Prepaid Inventory Other Current Asset Undeposited Funds Other Current Asset Petty Cash Other Asset Accounts Payable Accounts Payable MasterCard Credit Card Visa Credit Card Payroll liabilities Other Current Liability Sales Tax Payable Other Current Liability SBA Loan Payable Long Term Liability Sales Income Income Cost of Goods Sold Cost of Good Sold Invoice Account=Accounts Receivable Sales Receipt= Income Item Asset Account=Other Current Asset Thanks for the help too!
  3. tomtom98

    [contribution] Simple Template System (sts)

    I decided to take a screenshot to show you what I mean, if you look at my catergories, everything fits ok, but when you look at my new products, privacy, etc on the right column, its cuts off a little bit to the right, does anyone know how to make this fit?? And also see the blue background on the new products and serach, how do I change the color of that, I change the stylesheet and when I goto actual products, it is white, but the other still has that background, any suggestions??
  4. tomtom98

    QBI Quickbooks Import

    Adam, I am getting the following errors when I goto import the iif file into quick books (program) 1. "Quickbooks has detected that one of your items not have an account associated with it. Go to the Item List to mkae sure all items are associated with accounts" 2. "Error on line 10: Can't record transaction" Now I double checked the item number in quick books and online and both item numbers are correct. I am putting in the code I received from excel when I opened the iif files, obviously I deleted the name and address I was using for security issues:-p !CUST NAME BADDR1 BADDR2 BADDR3 BADDR4 BADDR5 SADDR1 SADDR2 SADDR3 SADDR4 SADDR5 PHONE1 PHONE2 FAXNUM EMAIL NOTE CONT1 CONT2 CTYPE TERMS TAXABLE TAXITEM LIMIT RESALENUM REP COMPANYNAME SALUTATION FIRSTNAME LASTNAME CUST IceCreamWa-2 Ice Cream Warehouse Ice Cream Warehouse Ice Cream Warehouse !TRNS TRNSID TRNSTYPE DATE ACCNT NAME CLASS AMOUNT DOCNUM MEMO CLEAR TOPRINT ADDR1 ADDR2 ADDR3 ADDR4 ADDR5 SADDR1 SADDR2 SADDR3 SADDR4 SADDR5 NAMEISTAXABLE TERMS SHIPVIA REP FOB INVMEMO PAYMETH PONUM !SPL SPLID TRNSTYPE DATE ACCNT NAME CLASS AMOUNT DOCNUM MEMO CLEAR QNTY PRICE INVITEM TAXABLE PAYMETHOD EXTRA !ENDTRNS TRNS INVOICE 5/9/2007 Accounts Receivable IceCreamWa-2 12.13 7 Online Order N Y Method not set Thank you for your order!! 7 SPL INVOICE 5/9/2007 -6.04 I. Rice - Syrup - Banana N -1 6.04 IR01-SRTBAN00-E N SPL INVOICE 5/9/2007 N SPL INVOICE 5/9/2007 -6.09 N -1 6.09 Ice Cream Warehouse N ENDTRNS Now I just triple checked the item number IR01-SRTBAN00-E and it is correct on shopping cart and quick books, I used the export from Quick books orginally to set-up my products anyways using easy populate. Can you help me figure out the problem?? Thanks again for this awesome contrib
  5. tomtom98

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey Bill thanks for the help, got it a ok now, just one quick question if you can answer this, I have made a flash and html template and I used the tags this contribution uses and got it all working, just one problem for instance, I have the $content on one of my pages and it is not word wrapping correctly, same with products, privacy etc. If I move my borders just a little to the right to make room for the little it misses, it just moves over more but not slove the ( I would say .5 inches) of text and pictures I missing. Is there anyway to set width to the $content??
  6. tomtom98

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bell, yep you were right, I missed one code in my stylesheet. I think I am done and just want to thank everyone who made this contribution, works very good. Just one last question with that flash banner, I made the banner a little small for the resolution of most computers, and I was wondering who do I center that on the page?? Do I need to change the banner code like before and have a center align or something. I will still play around with it, but I am sure it is a simple thing.
  7. tomtom98

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey thanks to the one that helped me with my flash banner by the way.... Just one more quick question....I have changed most of my colors in the stylesheet and STS, but I can not find where to change the background colors for the product descriptions. The place where you click on a catergory and it displays like this image price decription add to cart It still has the orginal color of the website, and I want to change that, does anyone know what file I need to look into???
  8. OK nevermine, come to find out the 2.76 I downloaded was still the 2.75, so I upgraded, working good so far, just one problem, when I add he products, the prices are showing up before the model number, so you see 0.00 for price and model number for example looks like this [34.04 bbg000-9] any thoughts on that?
  9. OK maybe I am losing it but I read your post 5698 and it said to change the excel output options on line 105 of the easypopulate.php, I have version 2.76, and I do not see that option anywhere on line 105, am I missing something?
  10. tomtom98

    [contribution] Simple Template System (sts)

    OK I hope that I am attaching the correct html code in here. Hope this helps me solve the issue... <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="780" height="175"> <param name="movie" value="icecream.swf"> <param name="quality" value="high"> <embed src="icecream.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="780" height="175"></embed> </object>
  11. Thanks for the reply, have not gave it a shot yet, but just wanted to post to say thank you and I will give it a try tomorrow and let you know.
  12. Ok it me back again lol, ok let me explain that I am exporting my products from my quick books, and then just copying what is in there, to the proper fields in the standard ep.txt I downloaded when I first installed. I have almost 3,000 products so trust me, this is the easiest way I think lol. Anyways I was able to do one or two products, but when I add all of them I get this message. File uploaded. Temporary filename: /tmp/phpVTqzWq User filename: Items List.xls Size: 274684 | Ice Cream | | | | | | | | | | | | | | | Updated | ZZ01-MIXPR | | | IMPORTANT | | 0.00 | PRICING | | | | | | | | | Updated | BA01-00000 | | | * * * * BA | | 0.00 | | | | 0.00 | | Baked Misc | | | | INACTIVE Updated | BA01-00531 | | | Cake - 8' | | 0.00 | 24 each 12 | | | 0.00 | | Baked Misc | Cake | | | INACTIVE Updated | BA01-00532 | | | Cake - 8' | | 0.00 | 24 each 12 | | | 0.00 | | Baked Misc | Cake | | | INACTIVE Updated | BA01-15915 | | | Brownie - | | 0.00 | Half sheet | | | 0.00 | | Baked Misc | Brownie | | | INACTIVE Updated | BA01-15915 | | | Brownie - | | 0.00 | Half sheet | | | 0.00 | | Baked Misc | Brownie | | | INACTIVE Updated | BA01-39220 | | | Cake - Cho | | 0.00 | Half sheet | | | 4.00 | | Baked Misc | Cake | | | ACTIVE Updated | BA01-39440 | | | Cake - Yel | | 0.00 | Half sheet | | | 9.00 | | Baked Misc | Cake | | | ACTIVE Updated | BA01-63003 | | | Brownie - | | 0.00 | Case = 3-9 | | | 4.00 | | Baked Misc | Brownie | | | ACTIVE Updated | BA01-63011 | | | Brownie - | | 0.00 | Case = 3-8 | | | 0.00 | | Baked Misc | Brownie | | | INACTIVE Updated | BA01-82410 | | | Brownie - | | 0.00 | 12'x16' sh | | | 0.00 | | Baked Misc | Brownie | | | INACTIVE !New Product! 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'x16' sheet / Case = 4 each', '0.00', 'NULL')' at line 21 INSERT INTO products ( products_image, products_model, products_price, products_status, products_last_modified, products_date_added, products_date_available, products_tax_class_id, products_weight, products_quantity, manufacturers_id) VALUES ( '', 'BA01-82410000-C', '0', '0', CURRENT_TIMESTAMP, CURRENT_TIMESTAMP, NULL, '', '12'x16' sheet / Case = 4 each', '0.00', 'NULL') [TEP STOP] Now I think if I look at it correctly, it is doing this because I want to have my v_products_weight to show text instead of decimals, so I went into my database and changed that field to text, and size to 34, did I do this incorrectly, or is this an entire different error??? Thanks Tom
  13. tomtom98

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Ok I need a little help and I am sure the answer is simple. I thought I was being smart and I went and edited the index.php.html is the full STS template and just deleted the oscommerce.gif,...well pretty much the entire header and then in dreamweaver, I inserted a flash banner and gave it the proper placement on the site. Problem is, the html shows the correct size of the banner, but I can not get the banner to cut on, what am I doing wrong here?? By the way I did add the flash banner contribution and can't seem to get that to help either. Any ideas?? And your responses are greatly appreciated.
  14. tomtom98

    [Contribution] STS v4

    Well I do appologize for being dumb, I installed the contribution for STS and flash banner. My question is, how do I add a flash banner?? I have it created and uploaded to the site, tried to point index.php to the flash banner, but still no luck and I am lost. Any help is greatly appreciated. I have added the code to imbed and not have the "do you want to use flash" words to not show up. But lost how to link STS to the flash. Thanks Tom
  15. tomtom98

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    LOL, well I think I have it all working, quite a few changes I missed, I missed the language/english/ ones. Thanks for the help
×