Jump to content

JasonT

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. the local server is set up with htdocs as the root, and my catalog is in a sub-folder called catalog. Thus the site would be at http://localhost/catalog Here is what I added to the .htaccess file in the catalog folder: # Ultimate SEO URLs BEGIN Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase /catalog/ RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-m-([0-9]+).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-t-([0-9]+).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-a-([0-9]+).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-i-([0-9]+).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING} # Ultimate SEO URLs END Did I do it correctly? Thanks a ton! Jason
  2. can't edit... I've triple checked everything, used both xampp and xamplite, switched PHP versions (site wouldn't even come up in PHP 4... the apache server dies), tried editing the httpd.conf file, the .htaccess file... what am I missing? Also, this isn't a clean osc instal, I've muddled with some of the stuff... does the SEO have to be the #1 thing you have to do? and if so, ist here a *list* of stuff that I will (probably) have to do before I can do other things? ...like designing the site... <_< ANY help would be appreciated! Thanks! Jason
  3. *sigh* I surfed through a bunch of pages and couldn't find what I did wrong. All of the links on the main page look like http://localhost/catalog/-c-2.html?osCsid=.......... but they give 404 page not found errors. I saw several people with the same problem, and maybe I skiped the answer... but what did I do wrong? and how do I fix it!? (small words please! :P I'm brand new to osc, and a newbie to php :blush: ) Sorry if this has already been explained, I couldn't find it. Thanks for your help! Jason
×