Jump to content

taboofantasys

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About taboofantasys

  • Birthday 02/17/1972

Profile Information

  • Real Name
    Kevin
  • Gender
    Male
  • Location
    Philadelphia, PA USA
  • Interests
    Learning Web Design (SLOW and GO), Dragracing my Motorcycle, Computers in general.
  • Website
  1. Rich, That worked great! As always your a BIG help. Thank you very very much for quick responce. Kevin
  2. Yea, I got it working, I didn't realize it was in the bonus tips,w but what about the ones on the main /index page? www.taboofantasys.com
  3. Yes, Rich I sure did, but dont see anywhere to change the size?
  4. Hello, I got 2.2 working great. One question tho, when it creates a thumbnail, its smaller than I would like. I was just wondering where or if I can change the settings to the size of the thumbnail. Thanks, Kevin
  5. Read the post abouve yours. That has been the only fix post.
  6. Glad to see its working! lol, I think I tried every thing under the sun, But that! It pays to think out side the box. Good Job.
  7. Rich, Souds good, I will do. As far as the (That indicates that something was wrong with your setup.), I wish I knew...I tried and tried. I guess basic knowledge will only get me so far. Thanks
  8. No, I't didn't make any changes at all.
  9. Hello Rich, Just wanted to update you. I tried everything you ask, with the same result...RED X's (even did another clean install). I did a little research, and installed version 1.5. The install went well with no problems. It is up and running, I even added some multiplyers to up the second image. Went well. I'm just going to run this version (1.5). If anyone figures out 2.2, BE SURE TO POST IT HERE. Rich (MY HERO), Once again THANK YOU, for all your help. :rolleyes: Kevin B)
  10. Rich, Thank you, and I got your pm. I got 1 quick question about this step? Step #8 - Admin image size settings Note: Before you change the settings, write down the current values so you can restore them in case of an error! Go to the admin section of your store (Configuration -> My Store -> Images) and set: all image width and height values to a value greater than zero calculate image sizes to true. What do you set them too?
  11. Ok, Rich I really want to thank you for your help. I guess I'm at a dead end (I've tried it all). I'm going to try to find another Thumb mod. Have a great day, Kevin PS: If anyone gets this figured out look hit me up, or I will keep cking back here. I really like this one.
  12. Rich, After looking at your profile, I realize you do this for a living and that time is money, and stuff isnt free. I would be more than happy to compensate you for your time. This should be the last mod, befor I start to upload items. I going to be over 15000 items, when its all said and done.
  13. Rich, I think it is a path error, because as you saw on my webpage, the the prog worked as far as making the thumb size correct, and it made a thumbnail image in my catalog/images/thumbnail/ ...folder, and when I click the thumb preview in my filemanager it is a perfect little thumb pic. Where is the spot to change/make the path to the thumbnail? In admin/config/thumbnail ? ...as far as the ssl, it must be an auto set, because I didnt change anything. Any idea of where I can disable this? ...You seem like a mature adult, I would be willing to hand over my info so you can log my account, and then I will change it when your done.....That is if you are willing and feel comfortable with that. May you can see whats going on. Till then .ty :thumbsup:
  14. Rich, hmmmmmmm! I just did a clean install of everythig, no other addons but the thumbnailer and oscommerce. I get no error on any part of this installation. All permissions are set to (777). Still same red X. ..This is what I see when I, right click and ck. properties of the Red X image in the store front..... https://st144.startlogic.com/~taboofan/osCo...oduct_thumb.php? ...also ck. here you might see somthingI dont..... http://taboofantasys.com/osCommerce/catalog/ there is only 1 pic /w the red X, I only uploaded 1 to keep it simple.
  15. Rich, Yes, I ran the gdtest.php. I even went over all my steps today, it all looks good. I will try 1 more time (Clean Install), then I guess I will have to uninstall it. If this does'nt work for me, do you have any other recommendations on a Thumbnail Add-on to use? This is the gdtest....... GD is supported by your server! GD Version Yes FreeType Support Yes FreeType Linkage Yes T1Lib Support No GIF Read Support Yes GIF Create Support Yes JPG Support Yes PNG Support Yes WBMP Support Yes XBM Support Yes JIS-mapped Japanese Font Support No Thanks a bunch, Kevin
×