Jump to content

SpoolMotorsports

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Erik Rexach
  • Gender
    Male
  • Location
    Kersey PA
  1. SpoolMotorsports

    RSS News Feed v0.9

    This is your code to insert needed tables into a MySQL database... while PHPMyAdmin is one of the tools from your host (usually) for this purpose... Ask your host what they use to admin your MySQL database. Hope this helps...
  2. SpoolMotorsports

    [Contribution] SEO-G

    C.R.E. Loaded is actually free... It saved me tons of time with the contribution already installed, all contributions are from osCommerce contributors like yourself, the only down side is that since you personally didn't install then it is hard to understand the process... I have not had any problem with the other parts of this version of osCommerce, actually it saves you tons of time.... The only problem is the that the pages, just like osCommerce are dynamic... bad for search engines... that is why I am trying to incorporate this awsome contribution. Well I feel like a total jackass... I found the problem and it is working excellently... OH SO CLOSE! While the pages are being shown... I try to add items to my shopping cart nothing happens... just resets Now my last problem is the timing out while validating (again I have over 90,000+ items) I know I have broken the cardinal rule but any help would be greatly appreciated! Thanks, Erik "Rex" Rexach Owner and Modifier Spool Motorsports
  3. SpoolMotorsports

    [Contribution] SEO-G

    Enigma1: Thanks for this contribution, I think it will make all the difference with my ratings, but I am having some problems with the contribution, Any help will be greatly appreciated. I do not have a vanilla osCommerce system but have implemented C.R.E. Loaded... a version with over 40+ pre installed scripts. My website is: http://www.spoolmotorsports.com I have read through all 19 pages of forum work and I have not come to an solution for this. After reinstalling over 5 times I can not get the contribution to work. Everything seems to work in the admin section. The tables are being written and when I turn the Master switch on, the index page is there fine, I can see in the status bar the link and it seems to be correctly up but when I click it I get a "PAGE NOT FOUND" error. One difference that I have seen is the .htaccess, first it is dot.htaccess... if I change it too .htaccess I get a 500 error. I have included the code I am using which allready has some attributes added: # $Id: .htaccess,v 1.2 2003/09/24 13:57:00 wilt Exp $ # # This is used with Apache WebServers # # For this to work, you must include the parameter 'Options' to # the AllowOverride configuration # # Example: # <Directory "/usr/local/apache/htdocs"> AllowOverride All </Directory> # # 'All' with also work. (This configuration is in the # apache/conf/httpd.conf file) # The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet # Explorer browsers <IfModule mod_setenvif.c> <IfDefine SSL> SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \ nokeepalive ssl-unclean-shutdown \ downgrade-1.0 force-response-1.0 </IfDefine> </IfModule> # If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the # following Apache configuration parameter AcceptPathInfo On # PHP configuration values <IfModule mod_php5.c> php_flag register_long_arrays On php_value register_globals On php_flag display_errors Off </IfModule> <IfModule mod_php4.c> php_value session.use_trans_sid 0 php_value register_globals 1 php_flag display_errors Off php_flag track_errors On </IfModule> # The following RewrtieRules have been added as additional # security enhancement. These are not required for the # normal operation of the cart and may optionally be turned off. # RewriteEngine On # RewriteBase / # prevent any php code from direct execution in these open folders RewriteRule admin/backups/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule admin/images/graphs/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule debug/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule images/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule includes/key/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule includes/languages/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule pub/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule temp/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule tmp/(.*)\.php $1.html [L] # This is an example - Do not blindly copy this file to your catalog folder - Follow the manual instructions and change the RewriteBase to match your store #-MS- SEO-G Added Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^(.*).html$ root.php?$1.html&%{QUERY_STRING} #RewriteRule ^(.*).html$ root.php?%{QUERY_STRING} #-MS- SEO-G Added EOM I have to assume it is a .htaccess problem, and I don't think that the name is really the problem... I have tried every trick in the book to include not using Dreamweaver... which is my main modifier. I have used Notepad for this. One thing I don't have a clue on is the comparison between application_top.php and root.php Another question is while validating and establishing the tables I have a problem with timeouts... (I have over 90,000+ items in stock)... Any Help Would Be Greatly Appreciated! Thanks, Erik "Rex" Rexach Owner and Modifier Spool Motorsports
  4. I do not have a vanilla osCommerce system but have implemented C.R.E. Loaded... a version with over 40+ pre installed scripts. My website is: http://www.spoolmotorsports.com I have read through all 19 pages of forum work and I have not come to an solution for this. After reinstalling over 5 times I can not get the contribution to work. Everything seems to work in the admin section. The tables are being written and when I turn the Master switch on, the index page is there fine, I can see in the status bar the link and it seems to be correctly up but when I click it I get a "PAGE NOT FOUND" error. One difference that I have seen is the .htaccess, first it is dot.htaccess... if I change it too .htaccess I get a 500 error. I have included the code I am using which allready has some attributes added: # $Id: .htaccess,v 1.2 2003/09/24 13:57:00 wilt Exp $ # # This is used with Apache WebServers # # For this to work, you must include the parameter 'Options' to # the AllowOverride configuration # # Example: # <Directory "/usr/local/apache/htdocs"> AllowOverride All </Directory> # # 'All' with also work. (This configuration is in the # apache/conf/httpd.conf file) # The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet # Explorer browsers <IfModule mod_setenvif.c> <IfDefine SSL> SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \ nokeepalive ssl-unclean-shutdown \ downgrade-1.0 force-response-1.0 </IfDefine> </IfModule> # If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the # following Apache configuration parameter AcceptPathInfo On # PHP configuration values <IfModule mod_php5.c> php_flag register_long_arrays On php_value register_globals On php_flag display_errors Off </IfModule> <IfModule mod_php4.c> php_value session.use_trans_sid 0 php_value register_globals 1 php_flag display_errors Off php_flag track_errors On </IfModule> # The following RewrtieRules have been added as additional # security enhancement. These are not required for the # normal operation of the cart and may optionally be turned off. # RewriteEngine On # RewriteBase / # prevent any php code from direct execution in these open folders RewriteRule admin/backups/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule admin/images/graphs/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule debug/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule images/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule includes/key/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule includes/languages/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule pub/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule temp/(.*)\.php $1.html [L] RewriteRule tmp/(.*)\.php $1.html [L] # This is an example - Do not blindly copy this file to your catalog folder - Follow the manual instructions and change the RewriteBase to match your store #-MS- SEO-G Added Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^(.*).html$ root.php?$1.html&%{QUERY_STRING} #RewriteRule ^(.*).html$ root.php?%{QUERY_STRING} #-MS- SEO-G Added EOM I have to assume it is a .htaccess problem, and I don't think that the name is really the difference... I have tried every trick in the book to include not using Dreamweaver... which is my main modifier. I have used Notepad for this. Another question is while validating and establishing the tables I have a problem with timeouts... (I have over 90,000+ items in stock)... Any Help Would Be Greatly Appreciated! Thanks, Erik "Rex" Rexach Owner and Modifier Spool Motorsports
  5. SpoolMotorsports

    Images Subdirectories Problem!

    Thanks Bushmaster! but I need more, I don't want to add pics one by one, I would like to do it in batch... somehow change the PHP to look at the subdirectory while still keeping the standard directory for the images set up at install Thanks eveyone I need all the help I need
  6. SpoolMotorsports

    Images Subdirectories Problem!

    :'( Ok so no one is answering me in the installation forum, so I am going to cross post to see if I can get at answer: My config: osCommerce 2.2 MS2 Easy Populate 2.79d Simple Template System v4.4 Clean install, deleted all categories and products... All 90,000+ products are ready to upload in a temp directory. Images for the site are uploaded at the standard folder of /images. I got all the 30,000+ images in the /images/mimo/ subdirectory. So... I would like the support images for the site to stay the same in /images/, but would like to link the images from the products to the subdirectory /images/mimo/. Yes I have gone around and searched and they have given me some hope but most are talking about individual inputs... when I am talking about such a large amount of images, I would like to have an easier way, hopefully through programming to take care of this. Again as always, TIA Webmaster Spool Motorsports www.spoolmotorsports.com
  7. SpoolMotorsports

    Newb Problem, Tried 2 Research

    I tried looking at the 277 pages here but I couldn't find an answer and I appreciate the sweat, blood and tears that surfalot and others have put to this release. I have tried Easy Populate 3.0 and 2.7b and the same things happen. Since the latest data feed is 178 megs + I have uploaded the data feed to the server and tried to get them from the temp directory... k I don't know if there is a debug program, but the page reloads and all it shows on top is the txt file (osCommerce30.txt) and that is all... no upload, no completion statement. I return to the catalog and the old categories and such are still there... I have followed all the procedures in the 1srReadme text and the Docs folder. Curently EP v2.7b, STS 4.4, OSC 2.2 MS2... temp file is correct. THANKS
×