Jump to content

wormington

Members
  • Content count

    94
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wormington

  1. wormington

    Europe Cookie Laws

    I was looking for a solution to the cookies issue and came across the following website that has a solution that will work on both php and non php sites http://www.cookiesdirective.com I hope this of some use to you.
  2. wormington

    wysiwyg editor for index page in 2.3.1

    Thanks for the comprehensive reply, some interesting thoughts there. I think for the moment I'll probably just get the owner to email me any updates and implement them myself as this would avoid him messing the page layout etc up. Thanks again for your help.
  3. Hi Is there an wysiwyg editor for osCommerce 2.3.1 that will allow me to edit the homepage and I also Shipping & Returns, Privacy Notice, Conditions of Use etc? There is an add on for osCommerce 2.2 but that is table based not CSS based. There are also plenty of editors that allow you to edit your products description for 2.3.1. Thanks Mark
  4. wormington

    wysiwyg editor for index page in 2.3.1

    This is the add on for 2.2 http://addons.oscommerce.com/info/7255/v,22
  5. wormington

    wysiwyg editor for index page in 2.3.1

    It is the content of the homepage that I need to be able to edit. I can do it myself easily in notepad, dreamweaver etc as I have some html experience. The solution I want is for the store owner to be able to update his home page with news updates, etc. As I said earlier there is an add on for osCommerce 2.2 for editing the homepage, conditions of use etc pages but it is table based and not CSS. Thanks for your reply Mark
  6. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    Is there anyone there who has had the same problem as me and can help please, I've tried everything I can think of to resolve my problem. Mark
  7. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    I'm still pulling my hair out over this one, why when I set $show_dmcats_as_box = false; in dm_categories.php does the javascript not show in the resulting page. I'm getting the categories listed but no drop down menus. All the relevant code is showing for the categories and the drop down menus at the base of the page. I have checked everything but just can't see why this is happening, can anyone please help. Thanks Mark
  8. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    To add to the above post I am using STS 4.6 and Dynamenu and have followed all the instructions religiously
  9. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    Hi All This add-on is brilliant when it's working. I thought I had resolved my issue in my post above concerning the lack of drop down menus when I had this $show_dmcats_as_box = false; in dm_categories.php by copying and pasting the various javascript files that are before the menu. I then didn't realise that part of it is dynamically generated and when I changed the stores categories it messed it up. I now only get a drop down menu when the $show_dmcats_as_box is set to true, but get the menu all out of line with the site layout, when I set the above setting to false the main categories show but there are no drop down menus due to the fact that there is no javascript files showing above the menu. Everything else is there in the page. Any help on this would be greatly appreciated, thanks Mark
  10. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    Hi Great contribution but it took me days!!! to get it working properly, I am using STS 4.6 and Dynamenu. I wanted to have a horizontal menu without the box around it - so to display the menu output only. Could I get this to work - yes eventualy, my problem was that if I had $show_dmcats_as_box = true; in boxes/dm_categories.php the menu worked fine but there was a box around the menu that didn't fit in with the design. If I set it to $show_dmcats_as_box = false; the main categories were displayed correctly but now drop down menus appeared whatever I tried. I eventually copied the following and pasted it just before the $dmbox$ in my design and all is fine, for some reason when the $show_dmcats_as_box = was set to false the javascript did not appear. <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- // PHP Layers Menu 3.2.0-rc (C) 2001-2004 Marco Pratesi - http://www.marcopratesi.it/ DOM = (document.getElementById) ? 1 : 0; NS4 = (document.layers) ? 1 : 0; // We need to explicitly detect Konqueror // because Konqueror 3 sets IE = 1 ... AAAAAAAAAARGHHH!!! Konqueror = (navigator.userAgent.indexOf('Konqueror') > -1) ? 1 : 0; // We need to detect Konqueror 2.2 as it does not handle the window.onresize event Konqueror22 = (navigator.userAgent.indexOf('Konqueror 2.2') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror/2.2') > -1) ? 1 : 0; Konqueror30 = ( navigator.userAgent.indexOf('Konqueror 3.0') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror/3.0') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror 3;') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror/3;') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror 3)') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror/3)') > -1 ) ? 1 : 0; Konqueror31 = (navigator.userAgent.indexOf('Konqueror 3.1') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror/3.1') > -1) ? 1 : 0; // We need to detect Konqueror 3.2 and 3.3 as they are affected by the see-through effect only for 2 form elements Konqueror32 = (navigator.userAgent.indexOf('Konqueror 3.2') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror/3.2') > -1) ? 1 : 0; Konqueror33 = (navigator.userAgent.indexOf('Konqueror 3.3') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Konqueror/3.3') > -1) ? 1 : 0; Opera = (navigator.userAgent.indexOf('Opera') > -1) ? 1 : 0; Opera5 = (navigator.userAgent.indexOf('Opera 5') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Opera/5') > -1) ? 1 : 0; Opera6 = (navigator.userAgent.indexOf('Opera 6') > -1 || navigator.userAgent.indexOf('Opera/6') > -1) ? 1 : 0; Opera56 = Opera5 || Opera6; IE = (navigator.userAgent.indexOf('MSIE') > -1) ? 1 : 0; IE = IE && !Opera; IE5 = IE && DOM; IE4 = (document.all) ? 1 : 0; IE4 = IE4 && IE && !DOM; // --> </script> <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="includes/functions/dynamenu/libjs/layersmenu-library.js"></script> <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="includes/functions/dynamenu/libjs/layersmenu.js"></script> <!-- beginning of menu header - PHP Layers Menu 3.2.0-rc (C) 2001-2004 Marco Pratesi - http://www.marcopratesi.it/ --> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- menuTopShift = 0; menuRightShift = 4; menuLeftShift = 4; var thresholdY = 1; var abscissaStep = 140; toBeHidden = new Array(); toBeHiddenLeft = new Array(); toBeHiddenTop = new Array(); listl = ['L1','L10','L14']; var numl = listl.length; father = new Array(); for (i=1; i<=20; i++) { father['L' + i] = ''; } father_keys = ['L2','L3','L4','L5','L6','L7','L8','L9','L11','L12','L13','L15','L16','L17','L18','L19','L20']; father_vals = ['L1','L1','L1','L1','L1','L1','L1','L1','L10','L10','L10','L14','L14','L14','L14','L14','L14']; for (i=0; i<father_keys.length; i++) { father[father_keys[i]] = father_vals[i]; } lwidth = new Array(); var lwidthDetected = 0; function moveLayers() { if (!lwidthDetected) { for (i=0; i<numl; i++) { lwidth[listl[i]] = getOffsetWidth(listl[i]); } lwidthDetected = 1; } if (IE4) { for (i=0; i<numl; i++) { setWidth(listl[i], abscissaStep); } } var catmenuTOP = getOffsetTop('catmenuL1'); var catmenuHEIGHT = getOffsetHeight('catmenuL1'); setTop('L1', catmenuTOP + catmenuHEIGHT); moveLayerX1('L1', 'catmenu'); setTop('L10', catmenuTOP + catmenuHEIGHT); moveLayerX1('L10', 'catmenu'); setTop('L14', catmenuTOP + catmenuHEIGHT); moveLayerX1('L14', 'catmenu'); } back = new Array(); for (i=1; i<=20; i++) { back['L' + i] = 0; } // --> </script> I hope this tip helps others in the same position.
  11. No it wasn't but once I had made it so all uploaded correctly. I got slightly confused over the numbering of the field in the table. Many many thanks Mark
  12. I'm sure I did here is the following part of easypopulate.php that refers to the custom fields:- $custom_fields[TABLE_PRODUCTS] = array(); // this line is used if you have no custom fields to import/export $custom_fields[TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION] = array( 'short_desc_1' => 'Short Description'); // this line is used if you have no custom fields to import/export I tried commenting out the first line but it threw up an error that is linked to this line: foreach ($custom_fields[TABLE_PRODUCTS] as $key => $name) { The error being: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/c/h/charlesellis/public_html/admin/easypopulate.php on line 472 and each product throws out 2 error warnings about that line in the code at line 2213 and line2751. I did read through the document at the beginning of the easypopulate file to make sure I had everything else right. Can I supply any more info that might point to where I am going wrong. Thanks Mark
  13. Hi I have a field in the products_description table called short_desc_1 and while it appears that easypopulate is uploading all the fields when I ask it to this field is not appearing in the database Here are a few lines of the updating of products in the database, the field I am having problems with is the 5th one in, everything else is fine. | 636 | Active | Vinca mino | Lesser Per | | A mat-form | | 3.95000004 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Shrubs | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated | 308 | Active | Vinca mino | Lesser Per | | A mat-form | | 0.20000000 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Shrubs | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated | 309 | Active | Viola rivi | A dense sp | | A dense sp | | 3.95000004 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Perennials | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated | 821 | Active | Viola soro | Northern W | | A stemless | | 3.95000004 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Perennials | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated Here is the Settings and Info Settings & Info EP vers: 2.76g-MS2 osCommerce Online Merchant v2.2 RC2a OS: HTTP: Apache/1.3.33 (Unix) mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7d DB: MySQL 4.1.19-standard-log PHP: 4.4.1 (Zend: 1.3.0) Temp Directory: /home/c/h/charlesellis/public_html/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: on Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: comma Excel safe output: true Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: true SEF Froogle URLS: false More Pics: false Unknown Pics: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: false Any advice would be greatly appreciated as I want to add more custom fields that I can then incorporate into the product_info.php page Thanks Mark Warren
  14. wormington

    Custom fields issue

    Hi I have a field in the products_description table called short_desc_1 and while it appears that easypopulate is uploading all the fields when I ask it to this field is not appearing in the database Here are a few lines of the updating of products in the database, the field I am having problems with is the 5th one in, everything else is fine. | 636 | Active | Vinca mino | Lesser Per | | A mat-form | | 3.95000004 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Shrubs | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated | 308 | Active | Vinca mino | Lesser Per | | A mat-form | | 0.20000000 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Shrubs | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated | 309 | Active | Viola rivi | A dense sp | | A dense sp | | 3.95000004 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Perennials | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated | 821 | Active | Viola soro | Northern W | | A stemless | | 3.95000004 | 1 | 0 | 30/11/1999 | 03/01/2010 | | Perennials | | | | | | | | | | | | | | --none-- Updated Here is the Settings and Info Settings & Info EP vers: 2.76g-MS2 osCommerce Online Merchant v2.2 RC2a OS: HTTP: Apache/1.3.33 (Unix) mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7d DB: MySQL 4.1.19-standard-log PHP: 4.4.1 (Zend: 1.3.0) Temp Directory: /home/c/h/charlesellis/public_html/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: on Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: comma Excel safe output: true Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: true SEF Froogle URLS: false More Pics: false Unknown Pics: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: false Any advice would be greatly appreciated as I want to add more custom fields that I can then incorporate into the product_info.php page Thanks Mark Warren
  15. I have asked them to do this, let's see what happens, I have also discovered if I do a store backup and then try to restore it I get the following message "Internal Server Error, this is an error with your script, check your error log for more information" if this has any relevance. Thanks
  16. Yes with no problem, it's just the attributes that won't download, even if I try them on their own.
  17. All the products have model no's and there are 740 products, I still can't download the attributes!
  18. There are attributes in the shop, I just can't make a download of the store if I try a complete download or one with attributes selected, I I just try to download the attributes it fails. There are quite a few products, I've just noticed that some don't appear to have model numbers (it's not my store!), would this be the possible cause? The database is configured as 'localhost' Thanks Mark
  19. I also have now found the error logs and they are full of this:- [sat Nov 29 16:35:28 2008] [error] [client 80.52.142.170] File does not exist: /domains/s/p/sportsgolfstores.co.uk/public_html/images/categories/10_00.jpg I have no folder images/categories/ so don't know what this is. I also have No product options with the ID of 0 Cheers
  20. Has anyone had this problem before? Everything is fine except that I can't download anything if I want the attributes in it, if I set the following in easypopulate.php // VJ product attributes begin // **** Product Attributes **** // change this to false, if do not want to download product attributes define ('EP_PRODUCTS_WITH_ATTRIBUTES', false); // default is true all is fine except that I have no attributes. If this is set to true I get the following message:- Internal Server Error, this is an error with your script, check your error log for more information I'm not sure where to find my error log. Here are my EP settings:- EP vers: 2.76g-MS2 osCommerce Online Merchant v2.2 RC1 OS: HTTP: Apache/1.3.33 (Unix) mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7d DB: MySQL 4.1.19-standard-log PHP: 4.4.1 (Zend: 1.3.0) Temp Directory: /home/s/p/sportsgolf/public_html/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: on Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: comma Excel safe output: true Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: false SEF Froogle URLS: false More Pics: false Unknown Pics: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: false I have searched the forums and done a search on google for this searching forums.oscommerc.com but only found one reference to this dated 2004 but no solution. Thanks for any advice.
  21. wormington

    CSS Menu

    Can anyone explain why this menu and Dynamenu don't work in Google Chrome and Safari? I've tried everything on the coding side to no effect. Thanks for an otherwise great contribution. Mark
  22. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    The menu also does not work with Safari which is not very promising. Mark
  23. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    I just followed the instructions on the box as I explained in my post, what type of menu are you after, I looked at your site with Firefox and all appeared OK, I looked at the source code to the homepage and could not see any Dynamenu code there so I assume you are using the default oscommerce menu system. Mark
  24. wormington

    "Dynamenu" for osCommerce

    Hi I've set up the menu with STS following Bill Kellum's intructions and all works well in IE, Firefox and Opera but not in Google Chrome!! Have a look at our development site here it has also messed up the look of the site for the footer links in Chrome. Has anyone experienced this and have a solution. Thanks for wonderful contributions. Mark
×