Jump to content

wi-fi

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. wi-fi

    Article Manager v1.0

    Hi, I updated article manager in my shop and now i get an error that I think is conected to header thags contribution Error: Fatal error: Call to undefined function getbasefiles() in /var/www/virtual/0000000000/htdocs/admin/includes/modules/articles_pseudo.php on line 25 i get it when adding a topic or a article on page: /admin/articles.php?tPath=2&action=insert_article I found code mentiond here: http://74.125.77.132/search?q=cache:bpUzk6yG0UIJ:forums.oscommerce.com/topic/298099-header-tags-seo/page__st__1101+oscommerce+GetBaseFiles&cd=3&hl=sl&ct=clnk&gl=si I am not using that heder tags contribution... is this tha case? best regards, David
  2. wi-fi

    Ultimate Seo Urls 5 Pro

    Hi, I have updatet SEO urls to the lat version, when I change the aplication_top.php (Update Instructions (r96 to r119)) it didn't work, now when I tryed -> Update Instructions (r119 to r141) this error ocured: Fatal error: Cannot redeclare usu5_base_filename() (previously declared in /home/antene/public_html/shop/includes/application_top.php:49) in /home/antene/public_html/shop/includes/functions/compatibility.php on line 192 Can you help me?
  3. Hi I have the same problem in Quick Price Updates 2.8.3 FULL package... did you find any solution? Best regards, David
  4. wi-fi

    [Contribution] U HTML Emails

    Is it possible to add banners to emails? I added $html_email .= '<td><font face="Times New Roman, Times, serif" style="font-size:14px;">' . tep_display_banner('static', BOX_AD_BANNER_TYPE2_2) . '<br />' .'</font></td> but I got an error TEP ERROR! (tep_display_banner(static, banner2_2) -> Banner with ID 'banner2_2' not found, or status inactive ................ banner data is in the database what do I need to add that this will work I use this code for may info box banners <!-- banner-ad-in-a-box //--> <?php if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', BOX_AD_BANNER_TYPE2_2)) { ?> <td> <?php $bannerstring = tep_display_banner('static', $banner); $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'left', 'text' => BOX_AD_BANNER_HEADING5 ); $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'center', 'text' => $bannerstring ); new infoBox($info_box_contents); ?> </td> <?php } ?> <!-- banner-ad-in-a-box_eof //-->
  5. I think that in previus versions all images couldent be delete or removed, but in the newest version only aditional picutre 1 cant be deleted... It delete main picure instead...
  6. I use the lates version of this contribution links tah google found errors are like /-m-.html?filter_id=32&sort=2a /-m-.html?osCsid=06493d8e3705a1527d56026f41d2e7e8&currency=GBP /-m-.html?sort=2a and I get even this kind of links /index.php?currency=SIT&manufacturers_id=&osCsid=c4b1b0c6812401b8fd423bfe6fcd5573 I don't know from where did google got this links.... yesterday I added http://www.oscommerce.com/community/contributions,2819 so I will have less problems with &osCsid should I yout add /-m-.html to robots.txt? do yo know why link /-c-.html put out 404 page and /-m-.html, /-a-.html and others it dosent(only explorer 404)? I know these links are not valid... But it should work, right?
  7. Hi, Tis contribution is great in several cases, but in other I dont knov if it is only my problem or general problem... Look this gogle found not found errors variation of pages like this If I try to open it I get explorer error 404... /-m-.html (453 is not in cataloq) this variation is ok, and it opens 404 page of validation contrib /-m-453.html But c (categories) are vorking properly -> it opens 404 page of Independent SEO URL Validation /-c-.html Anyone elese noticed this problem?
  8. wi-fi

    Article Manager v1.0

    I allready added this for my cuntrys special charecters.... echo "<?xml version='1.0' encoding='windows-1250'?><rss version='2.0'><channel>\n But I get errors like this: Whitespace is not allowed at this location. Line: 326 Character: 57 and: Reference to undefined entity 'nbsp'. Line: 21 Character: 2 FCK editor uses this to go to another line... How do I make this work? Any idea?
  9. I use STS version 2.01.... I have installed seo, SPPC, header tags controler.... When I install Google Duplicate Content Manager it dosen't make any difernce... it dosent work... I have tryed adding code to sts files lihe I at google analytics and other contributions.... it dosent make any dieference.. Any idea?
  10. wi-fi

    OSC XML Feed - Help & Discussion

    Hy, I've installed this contribution, it's great.... I need to add product description to the XML output... I've tryed sevral thing but nothing worked... Did anyone done this succesfuly ? or does anyone know how to do that? tnx in advance
  11. Hello, I've installed this contribution, it's great, works perfectly... But I have one small problem... In picture box, next to the picture is blank spase that colors black... I want it to colors white... I allready tryed settings (255,255,255) in the administrator but it dosen't change anything... Take a look here http://www.novodom.si/index.php I hope someone will have a solution for my problem.. Best regards, David
×