Jump to content

angelkelly

Members
  • Content count

    74
  • Joined

  • Last visited

  1. angelkelly

    Really Need Help !

    Hey Coopco, I have been experiencing the same problem as the OP. My site worked fine for 3 or 4 days after installing featured products and has only just come up with the same error message (except where the OP's says natureut_boutique - mine has the name of my database) I have re-run the mysql as suggested but it came back with this: I was wondering if you / anyone else might have any other suggestions as to what the root of the problem may be? Thank you very much for taking the time to read this, And a hearty thank you in advance for anyone who could possiby take the time too reply! cheers, K
  2. Just added this contrib and just thought I'd comment how easy an clear the instructions were. Out of all the contributions I've installed this had the most detailed instructions and easy to follow format. THANK YOU!!! I had the problem above to, but everything else went in like a dream. Your a real credit to the community, thank you so very much!
  3. How much will you charge me to fix this? Post on here or PM me
  4. Hi guys, I installed the latest featured products contribution and it went in like a dream with no error messages in my store BUT... when I go to my adminto add the products it comes upwith the following message: Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in /home/sites/www.mysite.co.uk/public_html/mycat/admin/includes/functions/database.php:13) in /home/sites/www.mysite.co.uk/public_html/mycat/admin/includes/functions/database.php on line 13 Bit of a pain as without fixing this I have no products on my home page. Anyone able to help? Doesnt appear to be anything much wrong with the line it mentioned ,I've checked out the contribution threads and theres nothing there, I have also consulted the knowledge base which says; "The following error message is shown when a main code file has been uploaded to the languages directory by accident" Yet all I did was follow the instructions word for word. Anyone else had this problem, or anyone know how to fix it please?
  5. angelkelly

    Featured Product Support v1.5.4

    Hi, just installed the latest complete package version and I have an error message in place of the page where I add the featured products. Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in /home/sites/www.jewelleryfountain.co.uk/public_html/jewelry/admin/includes/functions/database.php:13) in /home/sites/www.jewelleryfountain.co.uk/public_html/jewelry/admin/includes/functions/database.php on line 13 Does this mean I have added it to the wrong database? Or that theres a probem with my code - yet I havent edited this part of the file... Confused.... Please help
  6. 'What is the maximum amount of products for easy Populate, my text sheet is about 25MG should this sheet be split?' Hi, the default is about 300 products (although it can also depend upon your default time out settings) I have found the easiest thing to do is just put 300 products in the spreadsheet at a time and upload them - although you can play about with the code in easypopulate.php the easypopulate manual in the download details which parts to modify if you prefer to do it this way.
  7. Hi Guys, I installed Easy Populate and added another contribution (which lets me put a different image in my enlarged version of the thumbnail) link: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=137713 The problem I have now is that when I click on 'enlarge image' I just get an empty pop up box. I know I have to uncomment the bimage code but have tried this in every way I can think of for the last 10 hours but my picture still doesnt show up. See the thread above for my current code - it is the last 2 posts. I am a complete newbie - incase you didnt guess - and so to save me from spending another three days trying to figure this out I am willing to pay someone to help me. All I want is for both my easy populate and my bimage contribution to work together- thats it... It may even be something as simple as a missed path somewhere, but after spending around 30 hours out of the last 48 looking at PHP I'm just desperate for help... My MSN addy is in my profile, let me know how much it will cost. I can upload both files to you first if you prefer to look at them before quoting. Please help...
  8. angelkelly

    Easy Populate - bimage support

    Anyone? I will pay for an answer! I have easy populate and have put in the contribution for a different image to be displayed when you click enlarge - found here: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...=28691&st=0 Heres the page I am having problems with: http://www.jewelleryfountain.co.uk/catalog...;products_id=43 when I click on enlarge I dont get the other picture I uploaded, just a blank pop up box. I cant figure out how to 'uncomment' the bimage part as the easy populate manual suggests. Or it could possibly be a problem with my path? You can get me on MSN (the address is in my profile) or post back to this forum. I can send you the full files or just the parts you want to see. Please help me - quote your price.... Kelly :-)
  9. angelkelly

    Easy Populate - bimage support

    BUMP! I have exactly the same problem! I know which lines I need to modify but I cant fathom out how to 'uncomment' them any PHP gurus out there that can tell me how to make this work?: $query .= '" ,products_mimage="'.$v_products_mimage. '" ,products_bimage="'.$v_products_bimage. '" ,products_subimage1="'.$v_products_subimage1. '" ,products_bsubimage1="'.$v_products_bsubimage1. '" ,products_subimage2="'.$v_products_subimage2. '" ,products_bsubimage2="'.$v_products_bsubimage2. '" ,products_subimage3="'.$v_products_subimage3. '" ,products_bsubimage3="'.$v_products_bsubimage3; Thanks in advance - Kelly.
  10. Hi, I tried to install the mouse over contribution - but as its really written for creloaded and I couldnt work out where the parts were supposed to go, I took out the parts I added (and put in my old ones) but now I'm left with this message on my browser: Fatal error: Call to undefined function: tep_image() in /home/sites/www.jewelleryfountain.co.uk/public_html/catalog/includes/header.php on line 56 I think this is the bit it refers to: <div align="center"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommerce.gif', 'osCommerce') . '</a>'; ?></div></td> can you see anything wrong with this line? Thanks, Kelly
  11. angelkelly

    [Contribution] FCKosc 2.2 Support

    Reagarding my message above - Heres where I think the problem lies: <td class="main"><?php tep_draw_fckeditor('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']','500','300',(isset($products_description[$languages[$i]['id']]) ? $products_description[$languages[$i]['id']] : tep_get_products_description($pInfo->products_id, $languages[$i]['id']))); ?></td> I have tried adding .php to the end of fckeditor but I just get a different error message relating to ()'s I am completley stuck now, can anyone point me in the right direction please? Thanks, Kelly.
  12. angelkelly

    [Contribution] FCKosc 2.2 Support

    Ok... so I've got past the browser problem and now have this instead of a description field when I add a product: Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: fckeditor in /home/sites/www.jewelleryfountain.co.uk/public_html/catalog/admin/includes/functions/html_output.php on line 259 will post the answer when i find it - meanwhile if theres any geniuses out there who know whats wrong and willing to post the answer I'd appreciate it so very much!
  13. angelkelly

    [Contribution] FCKosc 2.2 Support

    I had exactly the same problem and tried everything this forum mentioned Just letting everyone know that this really works - thank you soooooooooo much tencents! You are a genius! :thumbsup: Guys if your having a browser problem the try this first - it will save you hours!
×