Jump to content

Dragos

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Hello, What can you tell me about integrating PHPBB-OSCOMMERCE Bridge with the Admin Access contribution ? Did anyone integrate those two ?
  2. Hello, What can you tell me about integrating PHPBB-OSCOMMERCE Bridge with the Admin Access contribution ? Did anyone integrate those two ?
  3. Yes, you are correct, I am using VISTA and IIS7. I had an operational shop under XP, IIS6, PHP 4 and mySQL 4 . Now I have to fix it in the new conditions. The test method you suggested is exactly what I had in mind for seeing the path followed by EasyPopulate. Normally, I am using a little diferent approach for testing. I am inserting into the code more messages indicated where I am in the code. When I am running the code I can see where the problem is located and where I have to focus onto. Thank you for your time.
  4. Thank you for your answer. PHP globals are on. error_reporting = E_ALL I tried the suggested modifications from url=http://forums.oscommerce.com/index.php?s=&showtopic=162244&view=findpost&p=982309]this post[/url. Same results. I read post 5554, I left only a few products into the file then I tried to upload the data. Same results. The database is empty and nothing apear on the screen when importing data (new product or updated) I am working locally, so I modified php.ini regarding the time and memory for the script.
  5. Check this http://www.oscommerce.com/community/bugs,3...;+Configuration
  6. Hi, I got the same problem with Easy Populate 2.76 MS2. I switched from PHP 4 and MySQL 4 to PHP 5 and MySQL 5. Under previous configuation RasyPopulate worked fine. Now I can not import anything. I think it is related to PHP5. Did anybody solved this problem ?
×