Jump to content

Starseeker

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Sebastian Wiehl
  1. Well, I just installed the latest version of More_Pics. I didn't know there was a version without the pretty lightbox ;). But anyway, I fixed the problem. This is how the swf file is included now (bold parts fixed the problem!!): <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="986" height="200" hspace="0" vspace="0"> <param name="movie" value="images/header.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="wmode" value="transparent" /> <embed src="images/header.swf" wmode="transparent" width="986" height="200" hspace="0" vspace="0" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> </object> The first one (param) is for IE and the embed attribute works for Mozilla. Looks pretty good now in all browsers. Thx for your help. Sebastian
  2. The normal popup appeared on top of the flash banner. When the More_Pics popup appears the rest of the page is shaded but the flash banner is ignored and appears on top of everything else. :'(
  3. Hi. Thx for this contribution. But unfortunately I have a problem that makes using this contrib impossible for me at the moment: In my page there's a flash banner in the header and the More_Pics Image Popup appears BEHIND this flash banner. Does anyone have a tweak for this problem or any idea how to solve it?? Sebastian
×