Jump to content

lordofcb

Members
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

About lordofcb

  • Birthday 04/11/1954

Profile Information

  1. Well, stranger things have happened.. Just for kicks, I figured the problem was in that section near the bottom of \classes\order.php where you add these lines //kgt - discount coupon if( is_object( $this->coupon ) ) { $this->info['total'] = $this->coupon->finalize_discount( $this->info ); } //end kgt - discount coupon I commented out those lines and by some miracle, the calculations and total are all correct now. Go figure
  2. I thought I would add, that if I disable the coupon discount, or if I just don't enter a coupon code.. there are no problems with the total, it shows correctly. Here are the order confirmation screens with and without a coupon for same item. With Coupon: Products (Edit) 1 x Dollar Bling Cap $9.00 Discount Coupon BQ9Z4L applied: -$0.90 Sub-Total: $8.10 AusPOST Parcel Post (Delivery to 6030 - 1 days Estimated Delivery Time*NO INSURANCE COVERAGE AGAINST LOSS OR DAMAGE 1 boxes 0.2kg(s)): $3.95 Total: $0.00 Without Coupon: Products (Edit) 1 x Dollar Bling Cap $9.00 Sub-Total: $9.00 AusPOST Parcel Post (Delivery to 6030 - 1 days Estimated Delivery Time*NO INSURANCE COVERAGE AGAINST LOSS OR DAMAGE 1 boxes 0.2kg(s)): $3.95 Total: $12.95
  3. I have a rather strange problem with this contribution. I installed it, it was working (kind of).. it would calculate the correct discount, but the total was never shown correctly. i.e, if the items cost $10 it would show Items $10.. Discount $1... Shipping $5, total $15 But, if the buyer checked out and went to paypal ipn (yes I added the paypal ipn fixes) they would pay the correct total which was $14, but nowhere does the saved order show any coupon discount.. so, I thought maybe it had something to do with the order total, so I went in and made sure the discount coupon had a sort order number, but as soon as I did that... now the order always shows $0.00 for the total. It will have correct amounts in there.. but no total. So, I figured if I just set the sort order back to the default of 0 it might fix it back to the way it was.. but no, now no matter what I do, when I coupon code is used the order total is shown as $0.00 I am not sure what has gone wrong, I didnt change anything else, no php files, or anything, only the sort order for discount coupon in admin which I have since changed back with no effect. I have no choice now but to disable coupons until I can figure out what has gone wrong. Any help would be appreciated.
  4. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Well that finally worked, I think you could have saved yourself a few headaches by just pointing out the exact instructions earlier though. From the way I read that entry from your link, it sounded as though he was saying to add that tep_not_null function to your seo.class file, not to the googlefeeder file... "I had exactly the same error as this when updating my seo.class.php file and I add this to the end of that file which resolved the error." function tep_not_null($value) { if (is_array($value)) { if (sizeof($value) > 0) { return true; } else { return false; } } else { if (($value != '') && (strtolower($value) != 'null') && (strlen(trim($value)) > 0)) { return true; } else { return false; } } }
  5. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    I am using the versions written by you. GoogleBase v2.3, and Ultimate_SEO_URLSv22d_5, I had already mentioned that previously. As for your reference to an answer in that link, I can only assume you mean the one about adding a dummy tep_not_null function into the bottom of SEO.CLASS? I am not sure about that though, in the message that followed that you said you already included the needed changed in the latest version, which is the 22d_5 version being the latest correct? In any case, I tried adding in that extra tep_not_null funtion in, and it DID fix the googlefeeder issue, unfortunately though, the rest of my website crashed unable to run Ultimate SEO's anymore so I put my backup version od SEO.CLASS back on and all is working again (except Googlefeeder with SEO_ENABLED set to 'true', works ok with it set to FALSE though.
  6. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    I followed your suggestion and read through all the messages shown, but did not really see any clear cut answer to this problem other than suggested changes to the googlefeeder file which are already included in the version i installed.
  7. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Yes, I upgraded per instructions by replacing the seo.class.php file, but you are right, I didn't exactly notice but the error is a different one now... Fatal error: Call to undefined function tep_not_null() in /hsphere/local/home/c148783/pureindollgence.com/oscommerce2/catalog/includes/classes/seo.class.php on line 1006
  8. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Updated, I had 22d4 now 22d5, still getting same error though.
  9. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Updated, I had 22d4 now 22d5, still getting same error though.
  10. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Ok, thanks Jack, I will check which one that is, btw, I did check and the googlefeeder runs ok when I did set SEO_ENABLED to false
  11. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Ok, I finally got them to turn on php error checking and here is the actual error coming from the program: Fatal error: Call to undefined function tep_get_parent_categories() in /hsphere/local/home/c148783/pureindollgence.com/oscommerce2/catalog/includes/classes/seo.class.php on line 1044
  12. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Had em check, they could find no errors. This one really has me stumped, and like you said it is a simple application to. I have your others Ultimate SEO, Header Tags SEO and such installed and all are great and work fine.
  13. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    Took out the http://, no difference, still just get the http 500 error, page cant be found
  14. lordofcb

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I have installed the Order Editor 5.06 for my MS2 shop, and it edits the orders fine, but now I have a big problem which I have been going nuts trying to figure out what happened and where. Since installing the order editor, nobody can enter new orders. I have a test id, and tested it several times myself and everything goes fine until I reach the order: First, I add an item, it goes to shopping cart ok, then I checkout.. It goes to checkout_shipping, next goes to checkout_payment, then finally to checkout_confirmation, all information appears fine, yet as soon as I hit confirm order it goes to an HP500 fail error page saying unable to open the checkout_process.php page, the browser address is all correct with correct Oscid and the page is there. Any idea why it would fail on this page? As I remember, during installation all that was changed was the single line added under 'payment_method' => $order->info['payment_method'], in that file. Any help on this would be greatly appreciated.
  15. lordofcb

    Automatically send data feed to Froogle

    I have installed the googlefeeder into catalog/admin and specified the domain as just my normal domain name http://pureindollgence.com however, whenever I browse to the googlefeeder.php address I get an internally generated http 500 error saying file does not exist or can not be found. i.e. when i browse to http://pureindollgence.com/oscommerce2/cat...ooglefeeder.php my domain is set by directory index to go to http:\\pureindollgence.com\oscommerce2\catalog\index.php for all calls to http://pureindollgence.com strange, i had the old version working fine on prior oscommerce store, and everything else works fine on the new store site. I should also note I tried setting domain name in googlefeeder to http:\\pureindollgence.com\oscommerce2\catalog and that didnt work either.
×