Jump to content

bkochis

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bkochis

  1. bkochis

    OsCommerce Download Feature

    Bill, I am going to try the download items suggested on the first page but I have a different situation. I am running a repair service for electronics, the downloaded item is only a packing instructions for the purchaser of the product. I do not need to check validity of credit cards, etc. If they don't pay for it and send it to me I now have 'free' product! :lol: (just kidding). Can this be setup so the user pays and immediately gets the download? Thank you, Bob
  2. bkochis

    [CONTRIBUTION] PDF Customer Invoice

    All, When I try to access the customer's invoice from the admin panel a new http tab is opened and I am asked to login as the customer. I have double checked all of the programming and cannot figure it out. I do see this in my Apache server access log: 127.0.0.1 - - [20/Jan/2008:06:23:10 -0500] "GET /catalog/pdfinvoice.php?order_id=9&passthruID= HTTP/1.1" 302 - "http://localhost/catalog/admin/orders.php?cID=9" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.10) Gecko/20071213 Fedora/2.0.0.10-3.fc8 Firefox/2.0.0.10" The customer ID is set correctly but the passthruID is blank. What is wrong here? Thank you, Bob
  3. All, I added the 'PDF_Customer_Invoice_Admin' contrib along with PDF invoces 1.1' and everything seems to be working fine from the customer side When I access the PDF invoice for a customer from the Admin panel, I am forced to login as the customer and can then get the invoice. In my Apache access log I get: 127.0.0.1 - - [08/Jan/2008:09:59:52 -0500] "GET /catalog/pdfinvoice.php?order_id=9&passthruID= HTTP/1.1" 302 - "http://localhost/catalog/admin/orders.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.10) Gecko/20071213 Fedora/2.0.0.10-3.fc8 Firefox/2.0.0.10" NOTICE the passthruID is blank. Where did I go wrong here? I am using Eclipse w/PHP module and cannot figure out where this is Broken!! blush.gif PS> If you are running your own apache server to test like I am, a nice gentleman instructed me to modify the LoGLevel value in httpd.conf to 'debug' from 'warn' and it will capture everything that is being sent/received including the values inside an SSL session!! The PayPal_IPN was driving me INSANE until I was able to read the actual data being sent. Thank you (in advance) BOB *********** Chris: Really nice contribution! Well documented and professional! ************* thumbsup.gif
  4. All, I added the 'PDF_Customer_Invoice_Admin' contrib along with PDF invoces 1.1' and everything seems to be working fine from the customer side When I access the PDF invoice for a customer from the Admin panel, I am forced to login as the customer and can then get the invoice. In my Apache access log I get: 127.0.0.1 - - [08/Jan/2008:09:59:52 -0500] "GET /catalog/pdfinvoice.php?order_id=9&passthruID= HTTP/1.1" 302 - "http://localhost/catalog/admin/orders.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.10) Gecko/20071213 Fedora/2.0.0.10-3.fc8 Firefox/2.0.0.10" NOTICE the passthruID is blank. Where did I go wrong here? I am using Eclipse w/PHP module and cannot figure out where this is Broken!! :blush: PS> If you are running your own apache server to test like I am, a nice gentleman instructed me to modify the LoGLevel value in httpd.conf to 'debug' from 'warn' and it will capture everything that is being sent/received including the values inside an SSL session!! The PayPal_IPN was driving me INSANE until I was able to read the actual data being sent. Thank you (in advance) BOB *********** Chris: Really nice contribution! Well documented and professional! ************* :thumbsup:
  5. Fatal error: Call to undefined function: tep_encrypt_password() in /home/b4coin5/public_html/catalog/admin/customers.php on line 203 I am now getting this error in customers.php. I used a file difference utility and I cannot find any differences between the original source downloaded and the code I am running. Where is this function defined?? Thanks in advance, Bob
  6. bkochis

    undefined tep_encrypt_password

    I never did find out where this function was defined in the programming but I determined my problem. configure.php in admin/includes was set to localhost while includes/configure.php was set for my hosting service. So programming would start normally and build all of correct webpages from the hosted location and once I tried to modify a customer account the programming would come back to the localhost thereby causing the error. Thanks, Bob
  7. Okay, this is strange. My webhosting installation gives me an 'invalid turning number entered' while my local installation works fine. I uploaded the modified Osc code from my computer to the hosting company, all directories and files. I looked in the error logs at the hosting company and did not see anything. Any ideas? Thanks, Bob :huh:
  8. Hi all, I installed the Paypal IPN v2.3.3 and have been testing it. When the setting in Payment modules is set to 'per item' I have tested it completely but am returned to the OSC login page. When this setting is changed to 'aggregate' I get the proper completion page from OSC. I have tested this multiple times and can recreate the problem at will. Can someone take a look at it? Thanks, Bob
  9. I found in customers.php at lines 1157, 1499 a 'maxlength' variable set to 8, I changed it to 10 and every thing is good. Bob
  10. Hi, I went to edit a customer under Admin-Customer (customers.php) and the postal code field is too short. I manually created a customer account with the postal code of 19605-3271 (in the United States referred to as Zip Code). When I went to edit this account the last 2 digits were stripped off and the record was saved that way. I am going to look at customers.php but wanted to raise the flag. Yes, I am using version 2.11 Thank you, Bob
  11. bkochis

    Active Countries

    Silverado, I am getting the same error after install. What did you do to repair it??
  12. bkochis

    Anyone Willing To Help?

    Please do not send any money but .... You need to set the module to production instead of testing. Make sure you get an ID from USPS and that it is set for production. Enter the ID in the module and enter anything for password, USPS no longer checks for password. I had the same problem. I emailed them back with my ID and stated that I was using oscommerce. They immediately set me for Production and it is all working happily. Thanks, Bob
  13. I have seen one contrib to add First Class mail but it is from 2002 and I cannot figure it out. Does anyone know how to add First Class mail as a choice? I am using the USPS module that came with OSC MS2 Thanks!
  14. bkochis

    USPS Shipping Module Error

    I changed my shipping module for USPS from test to production and it works! :thumbsup: Obviously, I had already called them and had them switch me to production. Thanks, Bob
  15. bkochis

    USPS Shipping Module Error

    I emailed USPS regarding the password. Their response was they no longer use or accept a password for this so just enter anything in the password field. Thanks, Bob
  16. bkochis

    Official PayPal IPN Support Thread

    Terra, I need some help with my installation of IPN then. I am self-hosting on a Linux server. I did the chmod 755 and 644 as noted in the installation docs, I added a php.ini file in the directory with ipn.php. My test orders are marked as paid by paypal on their website using the sandbox. My orders in OSC are never updated. According to my SSL access log: 192.168.1.10 - - [04/Jun/2007:20:36:54 -0400] "GET /images/ HTTP/1.1" 200 25881 66.135.197.164 - - [04/Jun/2007:20:37:43 -0400] "POST /ext/modules/payment/paypal_ipn/ipn.php HTTP/1.0" 200 - 192.168.1.10 - - [04/Jun/2007:20:37:56 -0400] "GET /checkout_process.php?txn_type=web_accept&payment_date=17%3A37%3A43+Jun+04%2C+20 07+PDT&last_name=testb&residence_country=US&item_name=BOBbing+for+coins&payment_ gross=5.25&mc_currency=USD&business=admin%40b4coins.com&payment_type=instant&pay er_status=verified&verify_sign=AB72LZS8QW61-LOwE8Mv-psRHNipA5YzYP77nJ15l8n.IBHUf mfiDzQI&test_ipn=1&payer_email=usertestb%40comcast.net&tax=0.00&txn_id=7RT12750V 6430705M&quantity=1&receiver_email=admin%40b4coins.com&first_name=user&invoice=K 42&payer_id=DGQVJNAF8XYK4&receiver_id=9DJ3AXTM4NMNC&item_number=&payment_status= Completed&payment_fee=0.45&mc_fee=0.45&shipping=0.00&mc_gross=5.25&custom=3&char set=windows-1252¬ify_version=2.1&merchant_return_link=Complete+your+Order+Con firmation HTTP/1.1" 302 - It looks like I am getting 'verified' status for the transaction back from PayPal Where do I go from here? Thanks in advance.
  17. bkochis

    Official PayPal IPN Support Thread

    Catherine, I am wondering the same thing also. And is this a properly configured system for SSL with Encrypted Web payments OFF? ayPal IPN Enable PayPal IPN Module True Gateway Server Testing E-Mail Address admin@aaaaa.com Sort order of display. 0 Transaction Currency Only USD Payment Zone --none-- Force shipping address? False Set Preparing Order Status Preparing [PayPal IPN] Set PayPal Acknowledged Order Status default Set PayPal Completed Order Status default Transaction Type Aggregate Move tax to total amount True Page Style Debug E-Mail Address admin@aaaaaa.com Enable Encrypted Web Payments False Your Private Key Your Public Certificate PayPals Public Certificate Your PayPal Public Certificate ID Working Directory /tmp OpenSSL Location /usr/bin/openssl
  18. bkochis

    Rights Needed For Paypal Ipn And Ssl

    [30-May-2007 18:14:21] PHP Warning: file_get_contents(/etc/httpd/conf/ssl/server.crt) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/includes/modules/payment/paypal_ipn.php on line 434 I have the directory noted /etc/httpd/conf/ssl chown apache:apache chmod o+r individual files as chmod 400 What am I doing wrong? :'( Thanks in advance
  19. [30-May-2007 18:14:21] PHP Warning: file_get_contents(/etc/httpd/conf/ssl/server.crt) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/includes/modules/payment/paypal_ipn.php on line 434 I have the directory noted /etc/httpd/conf/ssl chown apache:apache chmod o+r individual files as chmod 400 What am I doing wrong? :'( Thanks in advance!
  20. bkochis

    Official PayPal IPN Support Thread

    Thanks for the info. Will give it a try and let you know how I make out. Bob
  21. bkochis

    Official PayPal IPN Support Thread

    EWP_WORKING_DIRECTORY ?? Aologies, but is this the working directory setup in Admin? If so, it is set to c:/tmp and security is set for 'everyone' to have full control to it. How can I write all of the variables to a file to check the values just before I get this error? I am still setup for the PayPal test environment. Here are my settings: Enable Encrypted Web Payments True Your Private Key my-privkey.pem Your Public Certificate www.b4coins.com.crt PayPals Public Certificate paypal_cert_pem.txt Your PayPal Public Certificate ID WGNTEEXXXXXX Working Directory c:/tmp OpenSSL Location c:/apache2triad/opssl/bin
  22. bkochis

    Official PayPal IPN Support Thread

    Sorry, wasn't completely awake when I posted this the first time!! Here is the error message out of PHP error log: [28-Apr-2007 10:32:35] PHP Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0. in C:\apache2triad\htdocs\catalog\includes\modules\payment\paypal_ipn.php on line 466 I have checked various permission, etceteras as noted in other posts and I am at a loss here. How do I add a statement to either display the parameters to the screen or to the PHP error log so I can figure out what is crashing? I am using Apache2triad on WinXP SP2. I am ready to go live with my store and this contribution is the only thing stopping it. Thank you for any advice and/or help. Bob
  23. bkochis

    Official PayPal IPN Support Thread

    >_< I am getting an fread() length parameter must be greater than 0 on line 466. I checked the priveleges to c:\tmp which is my working directory and a couple of other suggestions but no luck. Any ideas?
  24. bkochis

    Ultrapics error?

    Hey all, Maxi this contribution ROCKS! :thumbsup: I do have a problem though. When I use the 'copy to' button under Products I get an 1136 error from SQL. :blush: Any ideas? Thanks in advance, Bob
  25. I get this error when I send any invoices to PayPal IPN. 'This invoice has already has been paid' comes back no matter what I do. I tried searching for the error message, but the volume of posts related to this contribution is immense. Thanks in advance. :blink:
×