Jump to content

RSprinkel

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

  1. RSprinkel

    Header Tags SEO

    Please disregard my post above. After a half a pot of coffee and waking up I finally got to playing in the admin section and figured out what my issues were. I do apologize for my previous post :(
  2. RSprinkel

    Header Tags SEO

    Hi Jack, AWESOME Contribution that I have seen so far and am in need of alittle assistance to one issue I have . Since installing the latest vers of this on my site my breadcrumbs have become broken. I am currently also using the STS Contrib with the Modern Template theme. But I have disabled that to check to see if the issue still shows up and it does. But here is what I am seeing: When at Homepage I See - Top > Catalog When at a Top Level Category such as Hardware for instance I see - Top > Catalog > When at a Secondarly Level Category such as Graphic Cards I see - Top > Catalog > > So I am not really sure as to where to start looking for the mistake. I have looked in application-top.php and all looks good from what I can tell. Any help on this is greatly appreciated. I have searched about 20 pages here in this thread and couldn't find anything really resembling the issue or a correction. Thanks much in advance. Ron
  3. RSprinkel

    [Contribution] STS v4

    UPDATE... I found the issue. Since I wasn't using the flyout menu I didn't remove this code from the sts.template.html. <script type="text/javascript"> //SuckerTree Vertical Menu (Aug 4th, 06) //By Dynamic Drive: [url="http://www.dynamicdrive.com/style/"]http://www.dynamicdrive.com/style/[/url] var menuids=["suckertree1"] //Enter id(s) of SuckerTree UL menus, separated by commas function buildsubmenus(){ for (var i=0; i<menuids.length; i++){ var ultags=document.getElementById(menuids[i]).getElementsByTagName("ul") for (var t=0; t<ultags.length; t++){ ultags[t].parentNode.getElementsByTagName("a")[0].className="subfolderstyle" ultags[t].parentNode.onmouseover=function(){ this.getElementsByTagName("ul")[0].style.display="block" } ultags[t].parentNode.onmouseout=function(){ this.getElementsByTagName("ul")[0].style.display="none" } } } } if (window.addEventListener) window.addEventListener("load", buildsubmenus, false) else if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", buildsubmenus) </script> Once I removed that the Javascript went away. Not sure if this was the proper way of removing the error but at least it worked for now. Now I need to figure out why the Link at the bottom of the RapidSSL image does not work. But now when I click that link I get another Javascript Error it says Error: Object Expected. So now I got to figure this one out or just remove the link all together. ROn
  4. RSprinkel

    [Contribution] STS v4

    Hi Bill, Thanks for your prompt reply. After posting this I went back into the template where I added the boxes and started to remove the ones I added starting with the RapidSSL and saved the template and uploaded to see what was causing the error. Well after removing each one individually, saving and uploading back to the server none of them that were removed, removed the javascript Error. Probably another error on my part, LOL. I will look into it more though. But the Error is as such: Line: 49 Char: 3 Error: 'document.getElementById[...]' is null or not an object Code: 0 URL: http://www.mydomain.com/ Now every page I go to produces the same error so I am sure something isn't right on my end and will let you know how I made out. If anyone has ever received this error in the past would you be so kind in posting what you did to correct it? Thanks much and Again Bill thanks for the prompt reply. Ron
  5. RSprinkel

    [Contribution] STS v4

    Ok back again now that Bill has straightened me out with my previous stupid and I mean stupid post earlier as I did overlook an important aspect. THANK YOU very Much Bill for your patinece, very much appreciated ;) But anyways here is my situation. I have been able to successfully install everything STS and the Modern Template for STS without issue and got my other Category box resolved. I have also been able to successfully add 3 new boxes to the Modern Template. Now I have tried using the format listed in the Manual and on several posts I found in the forum for 1 other Contribution but having some issues with it. RapidSSL Box by olsonsp4c - I have this displaying on the home page just fine but have 2 javascript errors which I believe is coming from this issue - when I click on the link under the RapidSSL image nothing happens. I know there is a place to put the javascript code, just not sure where though. $sts->start_capture(); // RapidSSL Infobox require(DIR_WS_BOXES . 'rapidssl.php'); $sts->stop_capture('rapidssl', 'box'); I have searched Google sing this format to help me locate issues pertaining to this issue using the format of [Contribution] sts v4 Radpidssl but nothing showed in relevance as to this situation. Thank you very much in advance. Ron
  6. Sorry for the delay in replying Todd. Been real busy on other stuff. This method helped, worked great. Again thanks for the help on this. Ron
  7. RSprinkel

    [Contribution] STS v4

    Yup and I read the docs as I have for the last 18 Contributions I have installed without issue and when I went to the script catalog/includes/modules/sts_inc/sts_column_left.php and searched for the string in the sts_column_left.php script for $category_cssmenu since you made mention of this and thought that is what I needed to search for in EditPlus and I got this: Cannot find string "$category_cssmenu" I also searched for "categories_cssmenu.php" to get another direction and this is all I found include(DIR_WS_BOXES . 'categories_cssmenu.php'); Thats my reasoning for asking this question. Sorry for not being as script savvy as some, but I did put forth the effort ;).
  8. RSprinkel

    [Contribution] STS v4

    I would like to know this as well. I have also been searching and reading various threads to another thing I am searching for pertaing to the STS system. I am using the Modern Template for the STS however I don't want the categories/Sub-categories expanding out to the right of the Main Category folder. I would like to have it like the default templates of OSCommerce has ie: Main Cat Sub Cat Sub Sub Cat Any help on this would be appreciated. Thanks in advance.
  9. Ok I have found out that the current vers of Define Content is NOT compatible with this version of OSCommerce oscommerce-2.2ms2-060817. AS I have started from scratch ONCE again. I have since downloaded 1.3b and installed it since it said it was a complete package. FOLLOWED every instruction to the "T" as I have been doing. Downloaded and installed newest vers of TinyMCE and the compressor placed all files in their respective folder. Now everything seems to work other then the fact of the Editor does not show. I have checked the "Use WYSIWYG editor" checkboxes and everything and still no go. I do have a Javascript error in the bottom of IE 7. One states "TinyMCE" is null or not an objsct The other one states - Could not complete the operation due to error 80020101 This is getting very frustrating. PLEASE Help I have been working on getting this contribution going for 2 days now.
  10. OK Update - This has nothing to do with the STS Contribution. What I did was delete the whole directory structure on my server and reverted back to a back up of the original backup I made using the OSCommerce vers of oscommerce-2.2ms2-060817 with the following contributions only: CCGV, Gift Registry, Notify Registry and Manage Registry. I am getting the exact same errors as listed above So I am guessing this Define Content Vers is NOT compatible with the OSCommerce version I am using. Can someone confirm this? Thanks
  11. GREAT Contribution here Has anyone been able to get this working with the STS Contribution? I had installed newest release of OSCommerce and was able to install this very easily on 3 occassions. However I found that one of the Contributions wasn't very compatible with the newest release of OSCommerce so I went back to the oscommerce-2.2ms2-060817 release. Since then I was able to install the 2 main mods I wanted Gift Registry and CCGV(trad). Then realized I needed the Admin Secure Login contribution. Got that and installed it then installed latest release of STS. I installed Define Content last night and now in the admin Panel under the Define Content section I have this error message: Clip from my EditPlus utility I use shows Line 434 code as such: <?php echo tep_draw_form('delete_define_content', FILENAME_DEFINE_CONTENT, '', 'GET') . tep_draw_hidden_field('action', 'define_content_insert') . tep_hide_session_id(); ?><td align="right" class="smallText"><?php echo ($WYSIWYG_on==true||$FCK_WYSIWYG_on==true?str_replace('>',' id="usewysiwyg_insert" style="cursor: pointer;">',tep_draw_checkbox_field('usewysiwyg', 'true', ($_COOKIE['dfusewysiwyg']=='true'?true:false))) . ' <label for="usewysiwyg_insert" title="' . DEFINE_CONTENT_USE_WYSIWYG . '">' . DEFINE_CONTENT_USE_WYSIWYG . '</label>':'') . ' ' . tep_image_submit('button_insert.gif', DEFINE_CONTENT_INSERT_ITEM_TITLE, ''); ?> </td></form> Now if I click on one of the Sections to be edited I do not get the wysiwyg editor and get this error: Line 248 from my EditPlus is: <tr><?php echo tep_draw_form('define_content', FILENAME_DEFINE_CONTENT, ((!empty($_GET['usewysiwyg']))?'usewysiwyg='.$_GET['usewysiwyg'].'&':'') . (($_GET['action']=='define_content')?'define_content_id='.$input_content_id.'&action=save':'action=insert'), 'post', 'enctype="multipart/form-data"') . tep_hide_session_id(); ?> I am not really sure what is generating these errors. Again as stated I was successful in installing this great contribution before on the most current release of OSCommerce, but had to downsize to an earlier release to use the 2 main contributions I Wanted. Thanks for any help on this matter as it is greatly appreciated. ROn
  12. Ok I completely wiped out my site, installed OSCommerce and then the CCGV. Installed theme and then installed security contributions. I then decided to install the GiftRegistry-Redux using WinMerge. Well now I am getting nothing but errors and no site, LOL. Error on home page and nothing else is shown but blank page - Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/mydomain/public_html/includes/application_top.php on line 330 Line 330 has $navigation->add_current_page(); If anyone would be so kind to tell me which is the best way to install the above 3 mentioned things that newtest mentioned without having to spend 4 hours of modifiying code just to get this site up and running. I have spent better part of the day doing all this stuff to get this site up and running and this is what I get, LOL. My store was in existence running Magento and found alot of neat features using OSCommerce that Magento does NOT have and I wanted and I took my site down completely to go with OSCommerce and it seems to be more of a pain then its worth. Heck I will still have over 3500 products to upload once the site is up. So again if anyone would be so kind in telling me how and the easiest way to install these 3 features I want listed above it would be GREATLY Appreciated. Thank you very much in advance and sorry for the rant. I am just AGGRAVATED :(
  13. newtest, Thanks for the info. Much appreciated. WOW wished I had installed the CCGV before making the other Modifications, LOL. Not sure which is worse, starting over and installing the CCGV first or just going into all the code. Guess from the Readme I am gonna need the following: "Needed: asprin, advil, Tylenol 3, COFFEE, Cigarettes, COFFEE, cigarettes and did I mention COFFEE" Guess it is break time... Again thanks for your reply, much appreciated ;)
  14. Hi All, Gift Registry: I have seen a few Gift Registry's in the Contributions section. I downloaded one and after going through the whole setup I found there was no .sql file. I have done major searches to find one that I can work with. I am looking for one that does not have all the standard OSCommerce files in it as I already have a shop up with several modifications to it already, and one that is complete. Gift Certificates: As well I have seen several Contributions on this too. I Would like one that can be either printed and mailed or emailed to the Customer or a person of their choice. One that will keep track of the balance on such certificate/card in the purchasers account if the full amount of the certificate is not used. Any Recommendations on the above? Thanks much in advance.
  15. Ok sounds good. THought maybe I could hyperlink them. Now you say go into the spreadsheet and add the image names. I am not very spreadsheet savvy to say the least as I don't work with them all that often, but is there a quick and dirty way to modify 3600 items with just the image names without having to modify each line individually, LOL? I have the following in the Images section now http:/www.myothersite.com/images/0000.jpg and so on. Thanks much in advance.
×