Jump to content

High Sports

Members
  • Content count

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by High Sports


  1. Hi,

     

    well i installed the contrib and see the "Save Product before adding options" message, when i try to add an article.

     

    But when i try to edit an already saved article, nothing happens. Atrribute manager is missing. No errors, nothing. PHP error reporting is enabled.

     

    However, in my local xampp installation, i see the attribute bar - everything works fine. But i am getting the

     

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated 

     

    error message. Well this message doesn't apper on my product server, too.

     

     

    Well i tried to fix it and changed line 55 from:

    		$attributeManager =& new attributeManagerAtomic(amGetSessionVariable(AM_SESSION_VAR_NAME));

    to

    		$clone = attributeManagerAtomic(amGetSessionVariable(AM_SESSION_VAR_NAME));
    	$attributeManager = clone $clone;

     

    I don't know, if that is the correct way! I tried to replace "=& new" with the "clone-function". It seems to work with line 55. But line

    		$attributeManager =& new attributeManagerInstant($_GET['products_id']);

     

    isn't so simple?!? "$test = attributeManagerInstant($_GET['products_id']);" for example does not work. I am not really a coder. But i think to disable error reporting isn't even a correct way...

     

     

    But at the moment my problem is, that the ajax attribute manager section is blank!

     

    greetz Crusher

     

    Same issue, Anyone got a fix?


  2. Hi,

     

    Great contribution, it's come in extremely handy in the past and I've been using it for quite a while now, so cheers!

     

    Would anyone like to take a guess at how hard it would be to convert this to be used with manufacturers instead of categories? I've just had a quick look and although I don't see any reason why it wouldn't be doable it seems like a lot of work would be involved. Can anyone who knows more about php than I do comment?

     

    Thanks,

     

    Sam


  3. Hi - I just had a glance through the last few pages but to be honest this thread is almost 100 pages long and I don't really know where to start!! I get the following error mesage:

     

    Warning: fopen(http://www.highsports.co.uk/catalog/feeds/hsbase.txt) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in /home/fhlinux176/h/highsports.co.uk/user/htdocs/catalog/admin/googlefeeder.php on line 313

     

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/fhlinux176/h/highsports.co.uk/user/htdocs/catalog/admin/googlefeeder.php on line 314

     

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/fhlinux176/h/highsports.co.uk/user/htdocs/catalog/admin/googlefeeder.php on line 315

     

    Warning: fopen(http://www.highsports.co.uk/catalog/feeds/hsbase.txt) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in /home/fhlinux176/h/highsports.co.uk/user/htdocs/catalog/admin/googlefeeder.php on line 321

     

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/fhlinux176/h/highsports.co.uk/user/htdocs/catalog/admin/googlefeeder.php on line 322

     

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/fhlinux176/h/highsports.co.uk/user/htdocs/catalog/admin/googlefeeder.php on line 323

    File completed: hsbase.txt

     

    Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/fhlinux176/h/highsports.co.uk/user/htdocs/catalog/admin/googlefeeder.php on line 325

     

    Is this something that is disable on my server and is stopping some of the functions such as fwrite working?

     

    Thanks in advance!


  4. Anyone still keeping an eye on this contribution to convert the whole database to a Google Base format?

     

    Google Base

     

    This isn't something I wanted to spend a great deal of time on as I had more important things to do but I thought if I could get it working quickly it might be worth it. I had quite a few different problems with it.

     

    Has anyone else used it in the past or been involved with it? The last update was over a year ago. It seems to me like it was created a company called edgeio but they don't seem to exist in the same form any more.


  5. Having a weird sort of problem at the moment - I'm not sure where it's come from but this is the only contribution I've installed recently.

     

    When I go to a manufacturer page it works fine and the URL is as follows (sid removed from the end for clarity):

     

    http://www.asdfasdf.co.uk/catalog/index.php?manufacturers_id=48

     

    However, when I click on the 'Next' button at the bottom of the page to see the next 20 results it goes back to the front end of the shop and the URL is as follows:

     

    http://www.asdfasdf.co.uk/catalog/index.php?page=2&sort=2a&mName=patagonia

     

    I've been trawling through the code but I can't seem to find where the problem is. Has anyone else experienced anything like this? I've had SEO URLs on for a while now but have only just noticed this little bug! The first thing that springs to mind for me is that the first page (which works) uses the manufacturer id whereas the next page (showing the home page) uses the manufacturer name, which in this case is patagonia.

     

    Cheers!

    Sam


  6. Hi,

     

    At the moment I have nearly 1000 products all with small images - this was done intentionally to begin with so all my images are 110x123, but when people click on this thumbnail the image in the pop up is no bigger.

     

    Does anyone know of a contribution that will allow me to add large version of the images without messing with the current thumbs? I've been reading quite a few descriptions of contributions but I can't seem to find anything appropriate.

     

    Anyone know one that could help?

     

    Thanks.

    Sam


  7. Does anyone know how I can do Free shipping option on certain items? Thanks!

     

    You could go to admin - modules - shipping and choose Flat Rate... just set the flat rate to zero and label it 'Free Shipping'. Maybe that isn't as flexible as you would like, but it's the simple solution.


  8. Actually, just to update in case anyone is thinking of using them - I didn't use them in the end.

     

    They require £500 to be held at all times to cover chargebacks and this is something I wasn't too keen on. Paypal don't require this (as I suspect they probably just go straight to your bank account on a chargeback).


  9. Thanks both for your replies.

     

    Not at all, their merchant account is equivalent to Paypal Pro.

     

    Are you sure about that? From what I've seen so far with Nochex you can't integrate on your own site, even with the merchant account. You can customize the payment page on their server a bit though - not as much as I would like. I've yet to speak to someone technical from Nochex, still waiting for a reply.

     

    Decided to go with them for now anyway, I like the cut of their jib :lol: If it goes pear shaped though I'll check out those others toyicebear - thanks!


  10. This will be about as useful as a chocolate teapot, but I'll give it you anyway so you know roughly where you stand:

     

    Assuming Google Checkout works in a similar way to Paypal, once it has finished the transaction it should return a value to OSC letting it know that the transaction has been successfully completed. Obviously something is going wrong at this point and it isn't working. Perhaps your checkout procses is modified. Anyway, for Payal there are some contributions which create an order before the user is transfered off site - I'd suspect there's one for Google too. When the user comes back from Google or Paypal the order is updated to 'cleared' or whatever. Obviously you'd go into Google Checkout and check payment has gone through anyway.

     

    I know that doesn't help you at all, but hopefully it gives you a bit of an understanding as to what's going on. Sorry!


  11. Hello again,

     

    First up sorry for bring this topic up again, but I've posted in several threads which just seem to get buried after awhile with no response.

     

    Does anyone know if Nochex has a service that is comparable to Paypal Payments PRO? I.e. where the customer can pay on my site and remain on my site, with the card verification process taking place entirely behind the scenes. I've been looking into Nochex but their payment page (like Paypal's IPN payment) doesn't allow enough customization and I think it gives an unprofessional look to be taken off site.

     

    So it seems I'm stuck with Paypal or Authorize (I'm UK based, not sure if that'll work yet). Suggestions would be... well... awesome.

     

    Again sorry for what is no doubt repetition.

     

    Sam.

     

    Edit: I'm posting this in contribs because I guess I want to know if there is a contrib - well.... I don't think there is as I've looked in the contrib section.... so info in general would be nice.


  12. Hi,

     

    I can't seem to find a thread for a specific contribution (there's quite a few that seem very similar, it's really confusing!), but the contribution that's found it's way onto my computer uses a php file called allproducts.php and a printable version called allproducts-prn.php. So I think this might be it?

     

    I downloaded it months ago and had a problem with it, no one here could help me so I put it on the backburner, but now I really need to sort it out. The problem is this:

     

    The contribution prints out a list of products with categories, awesome. However, in my shop there are several sub categories with the same name. For example:

     

    Jackets has the subcategories 'Climber', 'Walker' and 'Runner'.

     

    Trousers has the subcategories 'Climber', Walker' and 'Runner'.

     

    The problem this creates with the contribution is that gets to the first instance of 'Climber' and lumps everything in a 'Climber' category into 'Jackets -> Climber'. So what I need is for it to display every category regardless of whether they have the same names as others. It's like there's a DISTINCT label in the sql query somewhere but I can't find it....

     

    I'm convinced this is something that can be changed in about 10 keypresses but it's alluding me and has done for 3 months. Any help would be brilliant.


  13. Ok found out on my own as usual...

     

    you need to edit product_listing.php which is in /catalog/includes/modules/

     

    Whenever it tries to create a box (two occasions near the bottom) - replace those function calls with:

     

    new noborderbox($list_box_contents);

     

    Then to remove the headings at the top such as product name or price (you can leave them in, I just don't think they're needed)... simply find the following code:

     

    $list_box_contents[0][] = array('align' => $lc_align,

    'params' => 'class="productListing-heading"',

    'text' => ' ' . $lc_text . ' ');

     

    and comment it out.... I haven't seen any problems arrising from this so far.

     

    It's so quiet round here it's like having my own personal forum for myself!


  14. SELECT products_description.products_name, products.products_price

    FROM products_description, products

    WHERE products_description.products_id = products.products_id

    ORDER BY `products_description`.`products_name` ASC

    LIMIT 0 , 30

     

    Ok that basically shows me a list of products (A-Z) with the prices next to them... what I want to do is order them by category (parent category, not one of the sub categories).

     

    Can anyone help me please? I know what I want to do, I just don't know how to write it in SQL. Since no one is able to say whether this would be doable in this contribution I've just tried to do it myself, but to be honest I'm struggling...


  15. Hi,

     

    I have a slight problem with older versions of this contribution and I'd like to know if this version will help me before going all through the install.

     

    I have several 'top level' categories with different names, but within those categories the sub categories often have the same name (I have the same three crop up over and over again). This is at the request of the person I'm building the site for so there's no way round it unfortunately. Looking at the tables in phpmyadmin I see that it doesn't seem to differentiate between the 'level' that they are displayed at in OSC - it just seems gives them a different id number to tell the difference.

     

    My problem is this:

     

    When using older versions, if there are two different categories with the same name it just lumps all the items together. I need to see them seperately, ideally with their main heading and sub heading... e.g. "Footwear -> Climbing" and "Trousers -> Climbing". Is this possible?

     

    This is for internal use only (not for customers), so if anyone has any ideas for an SQL statement that would be sweet. I've been messing around in phpmyadmin trying different statements there but I can't get over the same problem (that and I don't know anything about SQL really).

     

    Cheers!


  16. Right, well I finally got it working - it's always the simple things. Despite reading what seemed like every post on the internet regarding this error, and trying about 100 different variations of the config file, it seems I was using the wrong username!!!!

     

    Typical. Not sure why this would cause the socket error but there you go. In the end I used a simple config file which I'll paste below for anyone that has similar problems to try... (although there seem to be thousands of solutions to this problem out there, good luck with that!).

     

    <?php

    /*

    * Generated configuration file

    * Generated by: phpMyAdmin 2.10.0-rc1 setup script by Michal Cihar <michal@cihar.com>

    * Version: $Id: setup.php 9697 2006-11-13 08:32:28Z nijel $

    * Date: Mon, 26 Feb 2007 10:25:30 GMT

    */

     

    /* Servers configuration */

    $i = 0;

     

    /* Server MySQL server IP (config:highsports) [1] */

    $i++;

    $cfg['Servers'][$i]['host'] = 'MySQL server IP address here';

    $cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql';

    $cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp';

    $cfg['Servers'][$i]['compress'] = false;

    $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config';

    $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'username here';

    $cfg['Servers'][$i]['password'] = 'password here';

    $cfg['Servers'][$i]['only_db'] = 'HSsql';

     

     

    /* End of servers configuration */

     

    ?>

     

    There was a huge cheer from my little office when it worked... quickly followed by a huge grin when I realised what I'd been doing wrong :blush:

×