piou

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About piou

Profile Information

  • Real Name
    piou flame
  • Gender
    Male
  1. hey, how to insert a link to a product int such a textbox? just inserting the following into the href doesn't work ( tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=123') thx 4 any help
  2. Hi, i have found a error in my source-code caused by header tags seo: ADD ABOVE it: <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ ?> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" align="center"><?php echo TEXT_VIEWING; ?> <?php echo '<a title="' . $header_tags_array['title'] . '" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $product_info['products_id'], 'NONSSL') . '"/# ' . $header_tags_array['title'] . '">' . $header_tags_array['title']; ?></a></td> </tr> <?php /*** End Header Tags SEO ***/ ?> in this step the part: . '"/# ' . $header_tags_array['title'] . '"> is not clear to me. It causes a source like this: <a title="here goes the title" href="link goes here"/# here goes the title">here goes the title</a></td> what is the /# good for? greetz
  3. Hi and thanks for fast replying! The canonical is working fine and removes the parameters from the url. anyhow i find indexed parameter-urls at big G. thats why i thought of redirect. could it be that it takes some time for this urls to vanish?
  4. Hi Robert, first: thanks for this grat contribution! is it possible to modify usu5 so that a redirect (301) is created if an incoming url has parameters in it? e.g. .../my-great-product-p-123.html?language=en to be redirected to .../my-great-product-p-123.html this would be nice to prevent multiple indexing of one site due to all the parameter options. regards piou
  5. How to disallow indexing of review pages via robots.txt? Will the following block review-Urls from being indexed: User-agent: * Disallow: /shop/*-pr- Disallow: /shop/*-pri-
  6. Hi Spooks, thank you for this great contribution! I have a highly modified shop where i am using the contrib family-product (http://addons.oscommerce.com/info/1697). Could you please tell me why you remove the following part from the product_info.php? $product_check_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); $product_check = tep_db_fetch_array($product_check_query); without this peace of code the family_products cannot be displayd in the front-end. with this code both seems to work: family_products and your wonderful add-on. greetz
  7. bad news! thank you anyway.
  8. i use the osC Affiliate contribution in my shop. unfortunately the generated affiliate links are not SEO Urls! this means that a affiliate link always leads to a 301 header, what probably isn't that good from a SEO side seen. the links are created like this: $link = '<a href="' . HTTPS_SERVER . DIR_WS_CATALOG . FILENAME_PRODUCT_INFO . '?ref=' . $affiliate_id . '&products_id=' . $individual_banner_id . '&affiliate_banner_id=1" target="_blank"><img src="' . HTTPS_SERVER . DIR_WS_CATALOG . FILENAME_AFFILIATE_SHOW_BANNER . '?ref=' . $affiliate_id . '&affiliate_pbanner_id=' . $individual_banner_id . '" border="0" alt="' . $affiliate_pbanners['products_name'] . '"></a>'; is there a easy way to change this to produce SEO Urls? greetz
  9. hi and thanks for ur reply! no change at all :(
  10. by the way; in my multi language shop the canonical for index.php is the same for every language! which means that only one language will be indexed! bug or missing feature?
  11. hi jack, i had this problem with a double slash in the canonical for the catalog/index.php. the generated canonical was: ..../catalog// removing the following lines in functions/header_tags.php results in: ..../catalog/index.php if ($cnt == 1 && basename($_SERVER['PHP_SELF']) === FILENAME_DEFAULT) //home page { return StripSID(tep_href_link('/')); } i think it's better to have index.php instead of double slashes!?! what do you think about this solution? thanks 4 help
  12. Thanks Silus! this was really helpful!
  13. hi, i've installed KissER Error Handling & Debugging contrib (http://addons.oscommerce.com/info/7217)! KissER has found the following errors produced by oscAffiliate: Error: Constant AFFILIATE_KIND_OF_BANNERS already defined File: includes/affiliate_configure.php Line: 17 Error: Constant AFFILIATE_SHOW_BANNERS_DEBUG already defined File: includes/affiliate_configure.php Line: 19 Error: Constant AFFILIATE_SHOW_BANNERS_DEFAULT_PIC already defined File: includes/affiliate_configure.php Line: 22 Error: Constant FILENAME_AFFILIATE_LOGOUT already defined File: includes/affiliate_application_top.php Line: 92 Error: Undefined variable: HTTP_SESSION_VARS File: includes/affiliate_application_top.php Line: 107 Error: Undefined index: ref File: includes/affiliate_application_top.php Line: 110 Error: Undefined index: affiliate_ref File: includes/affiliate_application_top.php Line: 152 Error: Use of undefined constant breadcrumb - assumed 'breadcrumb' File: includes/affiliate_application_top.php Line: 164 maybe one should correct this in an upcoming version. greetz piou
  14. hi jack, thank you for your time! i've checked carefully and the admin/include/application_top.php is the same as the one from a naked RC2 shop. i've also re-uploaded all the catalog/admin files from the actual version. --> no change! <meta http-equiv="Content-Language" content="de-de" > stays the same when changing language. the explain button also still generates a pop-up with the error message. please answer: is the language parameter in my explain link correct? javascript:parent.openNewWindow("header_tags_seo_popup_help.php?language=english",%20"WINDOW_NAME",%20640,%20500) i mean, oscommerce always uses 2 character parameter for language selection. another thing i've just noticed, is that the canonical of my index.php is: ..../catalog// which is one "/" to much!?!?
  15. hi jack_mcs, i've copied the included language files to every language folder in admin! the error is: Warning: require(includes/languages/.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/.sites/123/site123/web/sandbox2/admin/includes/application_top.php on line 163 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/.sites/123/site123/web/sandbox2/admin/includes/application_top.php on line 163 and this is 163 in application_top.php: require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php'); installed is V 3.1.8 updated to V 3.1.9 and then to 3.2.1 after the error occurred, the admin is not working at all until i manually add "?language=de" to the url. regards