Latest News: (loading..)

MaNoLiA

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaNoLiA

  1. you did a mistake with replacing... look the . before the } sais that there should come something more but it doesn't... so there should be a ; to say that that was it! maybe you just pasted it in the wrong order... If it doesn't work now, just try to change the order of the catalog.php in your first post so the ; is at the end! try for example this: <?php $heading = array(); $contents = array(); $heading[] = array('text' => BOX_HEADING_CATALOG, 'link' => tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'selected_box=catalog')); if ($selected_box == 'catalog') { $contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_MANUFACTURERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_MANUFACTURERS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_REVIEWS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_REVIEWS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SPECIALS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_SPECIALS . '</a><br>' . // define_mainpage '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFINE_MAINPAGE, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_DEFINE_MAINPAGE . '</a><br>' . // define_mainpage_eof // define_bestseller '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_BESTSELLERS2, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . 'Best Sellers' . '</a><br>' . // define_bestseller '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a>'; } $box = new box; echo $box->menuBox($heading, $contents); ?>
  2. before I solved the problem I had because of register_globals=off I programmed a little extra point to "Change points into money."... so if a customers had 1000 points valued $10 he had the possibility to request his money by sending a email with bankkonto... if you can't solve your problem you should think about this solution ;P
  3. no... its useless unless you are able to understand english... a sitemap is just a collection of links... you dont need any language for it... its just for the admin. the last update.... contains english german... if you use english admin, this is enough for you, if not, add the other language files.
  4. grrrrr still not working cause Strato disabled the ftp_connect function: Call to undefined function: ftp_connect() Someone got a solution for this?? :(
  5. Ok I added the language option for product title and description: lines 119-140 WHERE products.products_id=products_description.products_id AND products.products_id=products_to_categories.products_id AND products_to_categories.categories_id=categories.categories_id AND categories.categories_id=categories_description.categories_id //add this: AND products_description.language_id=2 // end ORDER BY products.products_id ASC "; $catInfo = " SELECT //add this: categories_description.language_id, // end categories.categories_id AS curCatID, categories.parent_id AS parentCatID, categories_description.categories_name AS catName FROM categories, categories_description WHERE categories.categories_id = categories_description.categories_id //add this: AND categories_description.language_id=2 // end "; you should change this to a $language var that is editable by users in the next update? ;)
  6. ok fixed the problem now... for $productURL = '../product_info.php?products_id='; use the full http:// address... I have a problem with the language... I have 3 languages... and there is a mix of english and spain :(
  7. hmm hi... dont know why in the readme it says... $imageURL = 'CHANGEME-http://www.yourwebsite.com/yourimagesdirectory/'; if my admin folder is http://www.yourwebsite.com/catalog/admin/ I have to change this http wrapper to $imageURL = '../images/'; ../ means I go one folder back out of admin and into /images/ maybe someone has the same problem... my configuration looks like this now: $OutFile = "../feeds/froogle.txt"; //"CHANGEME-full-path-to-file-with-777-dir-and-file-permissions-your-outfile.txt"; $destination_file = "froogle.txt"; //"CHANGEME-filename-to-upload-to-google.txt"; $source_file = $OutFile; $catalogURL = '../'; $imageURL = '../images/'; $productURL = '../product_info.php?products_id='; $already_sent = array(); its working with this configuration but the codes that are made include the wrong link....
  8. jasonabc: there is no possibility to use only some points... you have to use all... but as you think about the sense of redeeming only some points you will get to see that there is no reason why someone should redeem only some points... chooch: register globals= on is not that safe as off... and on later versions of php... php 6 or something it will be deactivated so the script won't work no more.
  9. hmm ok everything is working with this register globals on... but I am a bit scared because I have the register_globals=off patch for oscommerce and the autor of this patch wrote that I MUST deactivate register globals, because there would be bad consequences if I dont... and don't try to use my code please, it's just working for confirmation page and only for register_globals=off, so if you put this on a register_globals=on page there will be mistakes... maybe someone could write a solution for register_globals= off?
  10. hey... I sad to inform you that there is another problem... there are no points subtracted in the email when you order something with register_globals=off; and no points substracted on the my_points page... In checkout_process.php I found this: // customer shoppping points account balanced if ($customer_shopping_points_spending) { tep_redeemed_points($customer_id, $insert_id, $customer_shopping_points_spending); } } it's the function of functions/redemption.php and I think it is responsible for substracting the points... I tried to replace $customer_shopping_points_spending with $_POST['customer_shopping_points_spending'] again... but no effect this time... I think it is the same problem as before but now I really need help please... :(
  11. YES YES YES I fixed the problem... the solution was the same as I described above.... For all having trouble with register_globals=off; use this code: in catalog\includes\modules\order_total\ot_redemptions.php search for: // if customer is using points to pay if ($customer_shopping_points_spending > 0){ $order->info['total'] = $order->info['total'] - (tep_calc_shopping_pvalue($customer_shopping_points_spending)); $this->output[] = array('title' =>''. MODULE_ORDER_TOTAL_REDEMPTIONS_TEXT . ':', 'text' => '<font color="FF0000">-'.$currencies->format(tep_calc_shopping_pvalue($customer_shopping_points_spending), true, $order->info['currency'], $order->info['currency_value'].'</font>'), 'value' => tep_calc_shopping_pvalue($customer_shopping_points_spending)); } and replace with: // if customer is using points to pay if ($_POST['customer_shopping_points_spending'] > 0){ $order->info['total'] = $order->info['total'] - (tep_calc_shopping_pvalue($_POST['customer_shopping_points_spending'])); $this->output[] = array('title' =>''. MODULE_ORDER_TOTAL_REDEMPTIONS_TEXT . ':', 'text' => '<font color="FF0000">-'.$currencies->format(tep_calc_shopping_pvalue($_POST['customer_shopping_points_spending']), true, $order->info['currency'], $order->info['currency_value'].'</font>'), 'value' => tep_calc_shopping_pvalue($_POST['customer_shopping_points_spending'])); } Thanks all for help!
  12. hmm yes but for register_globals= off; what is in my opinion better it should work too... I think I found the mistake but I have no idea how to fix it... in catalog\includes\modules\order_total\ot_redemptions.php function process() { global $order, $currencies, $customer_shopping_points_spending; // if customer is using points to pay if ($customer_shopping_points_spending > 0){ $order->info['total'] = $order->info['total'] - (tep_calc_shopping_pvalue($customer_shopping_points_spending)); $this->output[] = array('title' =>''. MODULE_ORDER_TOTAL_REDEMPTIONS_TEXT . ':', 'text' => '<font color="FF0000">-'.$currencies->format(tep_calc_shopping_pvalue($customer_shopping_points_spending), true, $order->info['currency'], $order->info['currency_value'].'</font>'), 'value' => tep_calc_shopping_pvalue($customer_shopping_points_spending)); } } I removed the if if ($customer_shopping_points_spending > 0){ } now there is shown this on the checkout_confirmation.php: Points Redeemed: -0.00EUR so $customer_shopping_points_spending seems to be not set or 0... I looked for the worth of the var with phpinfo(); (in checkout_confirmation.php) and it shows this: _POST["customer_shopping_points_spending"] 49.9 so it seems as te function cannot get the var for some reason... As the problem was solvable with register_globals= on; I tried to change $customer_shopping_points_spending to $_POST['customer_shopping_points_spending'] but with no effect... somebody knows how to fix that problem?
  13. hey... just wanted to say, that we found the reason why checkout_confirmation.php didn't show the points redeemed... We set register_globals = Off and it works... now as there are many people with register_globals = off there should be written a fix for this problem... I try to write a fix but I cannot promise to have success with this ;)
  14. skatejunkcom: I don't see the problem with that... This is what checkout_payment.php shows, when I buy something for 2,50EUR + 2,49EUR shipping: "Shopping Points Redemptions You have a credit balance of 8.00EUR ,would you like to use it to pay for this order? The estimated total of your purchase is: 4.99EUR . Tick here to use Maximum Points allowed for this order. (50 points 4.99EUR) ->(check-box)" so it shows the total without points, but I think that's just how it should be. --> But for what, if not for this?
  15. that's strange, you have the same php and mysql version as skatejunkcom... chooch: can you maybe make a screenshot of your settings in configuration of points... and what version do you have? I'm not able to test restriction cause I see nothing on confirmation page ;) hmm I see a way to prevent this negative worth... I think it can be fixed in a non-point-system-file (maybe checkout_confirmation.php or checkout_process.php?)... just use a if ( int.total<0 ) {int.total ==0; } else {do what you usually do}... ask silver to make a fix for this ;) (it's just an idea not a solution)
  16. hmm no don't scratch that, I don't think that everybody has this error... so maybe it's a problem with the checkout process as silver said... I would say it's important and could be the "melting point" (I don't know if thats the correct word^^)
  17. I have version I have version V2.0d ## CORRECTED PHP Version: 4.4.4 <--- same as you, is this a sign?^^ Database: MySQL 5.0.21 I have the latest oscommerce version and no Gift voucher installed, I have "must agree to terms" and "osc Affiliate" @skatejunkcom: I've sent you a pm with some instruction what I tried..... can you maybe try report all errors in checkout_confirmation.php and checkout_payment.php on beginning: with this (error report): <?php error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', TRUE); ?> I get following error on checkout_confirmation.php and checkout_payment.php but I dont know if it has to do something with the problem: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /mnt/ja2/05/792/00000008/htdocs/artesanias/catalog/checkout_confirmation.php:6) in /mnt/ja2/05/792/00000008/htdocs/artesanias/catalog/includes/functions/sessions.php on line 98 so maybe you got a similar error...? @ deep-silver: thank you so much, I've send you an pm with a test-account :)
  18. I think that is not the main problem... I tried it with an article that could be paid with only points and now there is: You have a credit balance of 8.00EUR ,would you like to use it to pay for this order? The estimated total of your purchase is: 4.99EUR . Tick here to use Maximum Points allowed for this order. (50 points 4.99EUR) -> so no red "Total Purchase is greater than the maximum points allowed, you will also need to choose a payment method ." but on confirmation page there is nothing shown as before... can maybe someone of the people for which the points system is working make an screenshot of the admin configuration of their Points/RewardsV2.00? would be very helpful, cause I made some changes before testing it :(
  19. I have the same problem... everything is fine, but nothing is shown at the confirmation page... and there are no points subtracted when ordering a product I have version V2.0d ## CORRECTED Is there any solution?