Jump to content

darrenultra

Members
  • Content count

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darrenultra

  1. Hi, I have deicided it is about time I turned Register Globals off on my site, and so have been trying to do this on my local version. I have made the necessary changes according to this mod: osCommerce 2.2ms2-060817 Register Globals Off Workaround for PHP4 and PHP5 This mod was created by Jiri Stavinoha from magic seo url. Upon turning Register Globals off everything worked fine until I turned my Ultimate SEO URLs package on. When I do this the category and product pages display the error: FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it! It is only the pages that have had their urls modified by the Ultimate SEO URLs package that come up with this error. What really baffles me is that a site wide source code search for "FATAL ERROR: register_globals" reveals no matches. It is also worth mentioning that I first used a different contribution to make my site compaitible with Register Globals off. The other contribution resulted in exactly the same errors. My head is going scabby from all the scratching and so if anyone can help me out it would be much appreciated.
  2. Ok, I think I will probably be able to throw the dirtiest of all hacks together to get this ship back afloat. I'll post here if I get everything working.
  3. Same problem here. This module would be perfect, however if there is no way to include VAT in the price then I will need to find another solution. I would be happy to pay if someone can fix this.
  4. Hi, I installed the Ultimate SEO package back in 2008. Wow I feel old. I deicided it is about time I turned Register Globals off on my site, and so have been trying to do this on my local version. I have made the necessary changes according to this mod: osCommerce 2.2ms2-060817 Register Globals Off Workaround for PHP4 and PHP5 This mod was created by Jiri Stavinoha from magic seo url. Upon turning Register Globals off everything worked fine until I turned my Ultimate SEO URLs package on. When I do this the category and product pages display the error: FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it! It is only the pages that have had their urls modified by the Ultimate SEO URLs package that come up with this error. What really baffles me is that a site wide source code search for "FATAL ERROR: register_globals" reveals no matches. It is also worth mentioning that I first used a different contribution to make my site compaitible with Register Globals off. The other contribution resulted in exactly the same errors. My head is going scabby from all the scratching and so if anyone can help me out it would be much appreciated.
  5. darrenultra

    CCGV discount for products with attributes

    OK ...i was a bit hasty with my post ...it seems that just changing the one line of code as suggested in the linked post does the trick.
  6. Hey, I use both CCGV and QTPro. I would like to apply a discount specifically to one product (which happens to have product attributes). I do this by entering the products ID when creating the discount voucher. Unfortunately when I test this voucher no discount is applied. However, if i do it for a product without attributes then discount is applied. I found a post here: http://www.oscmax.com/forums/new-oscommerce-contributions/22211-ccgv-trad.html ...in which someone claims to have found a fix to the problem. He suggests changing 2 lines of code. However, there is no difference in the before and after code for the first suggested change. As a result this fix is not working for me. Does anyone know how I can make this work? Many thanks, Daz
  7. darrenultra

    Facebook Connect Support Thread

    Hey, I've got the same problem as kahlo. I get this message whenever I hit the Facebook button: My website is on a shared server, so the login page looks like this: https://sslrelay.com/mywebsite.co.uk/login.php?osCsid=455a291ab433f2e1113a2d6a32cb7571 I have told Facebook that my url and domain are: http://www.mywebsite.co.uk mywebsite.co.uk Could it be that the sslrelay.com part of my shared server login page is causing Facebook to reject my website? If so is there a way around this? Cheers, Daz
  8. Hi, A customer has recently reported that when using the 'Straight to Checkout' option in the Purchase Without Account contribution, that the checkout_shipping_address.php page shows the addresses of previous PWA customers. Instead of being given the option to enter a new address he is presented with a list of PWA customers addresses and asked to choose one. Strangely enough this only happens on my live website. On my local server PWA works as it should. This leads me to believe that something about my live (SSL) url is causing the PWA malfunction: Live Website https://sslrelay.com/mywebsite.co.uk/checkout_shipping_address.php?osCsid=81ddf75b056a71f7eb249a2e92875163 Local Server http://www.localdevelopmentserver.com/mywebsite/checkout_shipping_address.php I have triple checked and my checkout_shipping_address.php pages are identical on my local and live websites. Anyone have any idea what is going on? Any help will be much appreciated.
  9. darrenultra

    PWA reveals previous customers address info

    I've now figured this out. I had to update ec_shipping.php such that it contained PWA modifications (use a file compare program). I also had to update a function in includes/functions/general.php. The modded function is shown below: function tep_count_customer_address_book_entries($id = '', $check_session = true) { global $customer_id; if (is_numeric($id) == false) { if (tep_session_is_registered('customer_id') and $customer_id != '0') { $id = $customer_id; } else { return 0; } } I hope this helps anyone with both PWA and Paypal Express Checkout IPN installed.
  10. darrenultra

    PWA reveals previous customers address info

    Ok ...after taking a closer look at the customer addresses appearing on the checkout_shipping_address.php page I can see that they are not past PWA customers. I assumed that this was the case because each has a customer_id of 0. However, they are actually Paypal Express Checkout IPN customers (who are also given the customer_id of 0). Any ideas how I might adapt PWA such that these customer addresses do not appear?
  11. darrenultra

    PWA reveals previous customers address info

    Hey Chris, Thanks for the help. My session settings are ok in admin ...so I guess I'm missing the code to end the session. I've googled for similar problems but i'm not coming up with much. If you have any ideas let me know. Many thanks Nick
  12. darrenultra

    Express Checkout IPN: Error 10413

    Hey, I have installed Paypal Express Checkout IPN V0.4.1. After being directed back from google and coninuing with an order I am prestented with the following error message: An error occured when we tried to process your payment. Please contact the store owner for assistance. Error #1: Invalid Data (10428) Handling total is invalid. Error #2: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details. (10413) The totals of the cart item amounts do not match order amounts. I checked my emails for the Paypal Error Dump ... In function: before_process() Response from PayPal: [security] = N/A [RequesterCredentials] [0] [Credentials] [0] [username] = N/A [Password] = N/A [subject] = N/A [DoExpressCheckoutPaymentResponse] [0] [Timestamp] = 2011-03-22T21:35:15Z [Ack] = FailureWithWarning [CorrelationID] = 1750102bbcf6 [Errors] [0] [shortMessage] = Invalid Data [LongMessage] = Handling total is invalid. [ErrorCode] = 10428 [severityCode] = Error [1] [shortMessage] = Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details. [LongMessage] = The totals of the cart item amounts do not match order amounts. [ErrorCode] = 10413 [severityCode] = Warning [Version] = 2.0 [build] = 1783668 [DoExpressCheckoutPaymentResponseDetails] = N/A From this request: (WARNING!!) DO NOT expose your API Username/Password to the public!! [?xml version="1.0" encoding="utf-8"?] [soap:Envelope xmlns:soap=http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema] [soap:Header] [RequesterCredentials xmlns=urn:ebay:api:PayPalAPI] [Credentials xmlns=urn:ebay:apis:eBLBaseComponents] [username]support_api1.mywebsite.co.uk[/username] [Password]MYPASSWORD[/Password] [/Credentials] [/RequesterCredentials] [/soap:Header] [soap:Body] [DoExpressCheckoutPaymentReq xmlns=urn:ebay:api:PayPalAPI] [DoExpressCheckoutPaymentRequest] [Version xmlns=urn:ebay:apis:eBLBaseComponents]2.0[/Version] [DoExpressCheckoutPaymentRequestDetails xmlns=urn:ebay:apis:eBLBaseComponents] [PaymentAction]Sale[/PaymentAction] [Token]EC-0PG96129ND043584U[/Token] [PayerID]UZYR3UVM82FWQ[/PayerID] [PaymentDetails] [OrderTotal currencyID=GBP]23.99[/OrderTotal] [OrderDescription]Order placed on March 22, 2011, 10:34 pm by JOHN SMITH (ID: 7073)[/OrderDescription] [itemTotal currencyID=GBP]19.99[/itemTotal] [shippingTotal currencyID=GBP]4[/shippingTotal] [HandlingTotal currencyID=GBP]-4[/HandlingTotal] [TaxTotal currencyID=GBP]4[/TaxTotal] [NotifyURL]https://sslrelay.com/mywebsite.co.uk/ext/modules/payment/paypal_ec/ipn.php?language=[/NotifyURL] [Custom]Phone: 01600123123 -- Email: nicknicknick@nicknicknick.com[/Custom] [shipToAddress] [Name]John Smith[/Name] [street1]A Place[/street1] [street2][/street2] [CityName]Another Place[/CityName] [stateOrProvince]Wilhamptonshire[/stateOrProvince] [PostalCode]GR5 8RP[/PostalCode] [Country]GB[/Country] [/shipToAddress] [PaymentDetailsItem][Name]Smith Ad Alti T-Shirt-Size-Large-T-Shirt Colour-Tidepool[/Name][Number]758{2}162{24}341 (Ad Alti)[/Number][Amount currencyID=GBP]16.66[/Amount][Quantity]1[/Quantity][Tax currencyID=GBP]3.33[/Tax][/PaymentDetailsItem] [/PaymentDetails] [/DoExpressCheckoutPaymentRequestDetails] [/DoExpressCheckoutPaymentRequest] [/DoExpressCheckoutPaymentReq] [/soap:Body] [/soap:Envelope] If anyone knows what is causing this error please let me know. Even blind stabs in the dark appreciated. Thanks
  13. darrenultra

    Express Checkout IPN: Error 10413

    Ok I found the solution in another thread: You have to hardcode the following variables on line 355 and 356 of paypal_ec.php $tx_total = 0.00; $ha_toatl = 0.00; ...sorry about double-posting the first message. I did so by accident whilst trying to post this solution. I'm not the aggressive sort.
  14. darrenultra

    Express Checkout IPN: Error 10413

  15. darrenultra

    Accepting Euros with Sagepay Direct

    Hi peeps, In addition to my UK website I am looking to develop a European website. I want to price all my products in Euros (so the customer knows exactly how much they are paying rather than a rough conversion). I have spoken to sagepay and it seems that there won't be a problem in accepting payment in Euros. My new website will be based on my existing one, however the default currency will be Euros. Will the Sagepay Direct module pass on this information to Sagepay, or is Sagepay Direct coded in such a way that it always specifies that the payment is in GBP? Will I need to make some coding changes to Sagepay Direct such that it sends the payment in Euros? Thanks in advance for any help that comes my way.
  16. darrenultra

    Sagepay with Paypal Integration

    Thanks, I'll take a look at the paypal IPN module. Was really hoping that someone had updated the sagepay module though! ...and if anyone fancies putting the moon on a stick for me ...
  17. darrenultra

    Sagepay with Paypal Integration

    Hey guys, I was just wondering if anyone has managed to integrage Sagepay Direct with Paypal yet? I'm currently using the Protx Direct v4.4 (with updated sagepay urls) but dream of having Paypal integration. If anyone has updated their version, or has a guide on how to do it please let me know. I'm fairly good with code ...but not good enough to do the integration by myself. Nick
  18. darrenultra

    Sagepay with Paypal Integration

    That link shows how to set Paypal up on my Sagepay account, however it doesn't explain how to make the necessary code changes such that I can offer Paypal as an alternative payment method on my website.
  19. darrenultra

    [Contribution] Protx Direct v5 Support Thread

    Hey guys, Just wondering if anyone has updated the module such that it has the Paypal Mark integration yet? I'd do it myself if I wasn't so darn stupid.
  20. Hi, I recently realised that I needed to make a contribution that allows me to add Model Numbers to all my product attributes (e.g. for a size 7 Nike trainer). First I added a column (products_attribute_model) to my products_stock table. I decided the easiest way to update the model numbers would be to clone the stock.php page and then modify it such that it updates products_attribute_model rather than products_stock_quantity. However, it appears that the coding of this page won't allow any non-numerical model number to be entered. I have tried stripping out any code that I thought might be causing this but I wasn't successful. If anyone knows how to modify the following short section of stock.php code such that non-numerical model numbers can be submitted I would be very grateful! require('includes/application_top.php'); if ($HTTP_SERVER_VARS['REQUEST_METHOD']=="GET") { $VARS=$_GET; } else { $VARS=$_POST; } if ($VARS['action']=="Add") { $inputok = true; if (!(($VARS['product_id']) and ($VARS['product_id']==$VARS['product_id']))) $inputok = true; while(list($v1,$v2)=each($VARS)) { if (preg_match("/^option(\d+)$/",$v1,$m1)) { if (($v2) and ($v2==$v2)) $val_array[]=$m1[1]."-".$v2; else $inputok = true; } } if (($inputok)) { sort($val_array); $val=join(",",$val_array); $q=tep_db_query("select products_stock_id as stock_id from " . TABLE_PRODUCTS_STOCK . " where products_id=" . (int)$VARS['product_id'] . " and products_stock_attributes='" . $val . "' order by products_stock_attributes"); if (tep_db_num_rows($q)>0) { $stock_item=tep_db_fetch_array($q); $stock_id=$stock_item[stock_id]; tep_db_query("update " . TABLE_PRODUCTS_STOCK . " set products_attribute_model=" . $VARS['quantity'] . " where products_stock_id=$stock_id"); } else { tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_STOCK . " values (0," . (int)$VARS['product_id'] . ",'$val'," . $VARS['quantity'] . ")"); } } }
  21. darrenultra

    [contribution] Tracking Module

    Hi Guys I downloaded both the DHL tracking modules, however it appears that they will not work with uk tracking numbers (which come in the following format: JD0002297176187364). These tracking numbers can be used at the following page: http://track.dhl.co.uk/tracking/ You just have to enter the code in the 'from ident code' box, and then hit 'submit'. I have started messing about with the 'DHL without account' module to try and make it work for UK users. First I changed the tracking number validation regexp so that it will accept the format of uk tracking numbers. I also changed the DHL Tracking Get URL to "http://track.dhl.co.uk/tracking/", however I do not get any tracking info when I click on the tracking number. Obviously there are more changes that need to be made to get this working properly. If anyone could be of assistance it would be greatly appreciated. I don't know if this is any help but I discovered that you can get info in xml format by including the tracking number in the URL: http://track.dhl.co.uk/tracking/wrd/run/wt...dGB&date%3d Cheers, Nick
  22. In addition to the above I think I should clarify exactly what the problem is. When i adjust the stock level to 0 from the stock.php page the attribute no longer shows up in stats_low_stock_attrib.php. However, if the stock level is reduced to 0 naturally (i.e. as the result of a product sale), the attribute remains present in stats_low_stock_attrib.php with a correctly adjusted stock level of 0. ...so it is only when i manually adjust the stock level of an attribute that it ceases to be present in stats_low_stock_attrib.php .....hmmmmmmm
  23. Thanks for the reply. You guessed correctly - I am changing the stock from the stock.php page via a link from stats_low_stock_attrib.php. I have quite a recent version of QTPro, 4.51, but I still get this problem. Therefore I doubt that upgrading will help me. I don't suppose you know how to fix this bug ...or can direct me to a page that has a fix? Nick
  24. Hey, I recently installed qtpro ...and think i may have discovered a bug. Because I sell through other channels in addition to my oscommerce store, I often find myself changing the quantity of certain items on the low stock report page. I've discovered that if you change the quantity of an attribute to zero, that attribute then disappears from the list of attributes (on the low stock report page). This means that when new stock arrives you can't use the low stock report page to update the quantities. Has anyone else experienced the same problem ...and does anyone have a fix? Great contribution by the way! I have lots of products with attributes and qtpro works a treat. Nick
  25. darrenultra

    Incomplete invoice with PWA

    Yep yep ...all is now good. After using a file compare program I discovered that I had one extra bracket in my modified code in includes/classes/order.php. Exactly how this got there I do not know. I should imagine someone put it there to annoy me. Alternatively I could just be stupid.
×