Jump to content

robv61

Members
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

  1. robv61

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Hi all, Just want to know, can a customer who is buying a product, use the awarded points at once. So it will already, before paying, reduces the price with the awarded point/money? Thank you, Regards, Rob
  2. Hi all, Great contrib, but i cant seem to get it work on the shop. I am getting this error everytime when i press the built product button: 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values (NULL, '930', '1', '1', '0', '+') No i have checked my database and see i have 9 fields in "products_attributes", but where do i have to make changes to fix above problem? Seems "Custom product builder" misses some of the fields and can't match them with my database.?? Anyone any ideas? Thank you in advance, With best regards, Rob Veraar
  3. robv61

    [Contribution] CSS Buttons Everywhere

    Hi all, I have a small problem with the css buttons, the v-alignment is not correctly in every button. Please see following link: http://www.hitnrun.be/opzet/conditions.php?language=EN Here you can see the "Continue" button is nicely centered v-align, but the other button with "search" (under header) is not nicely v-aligned. Does any know how to fix this? Thank you in advance, Rob
  4. robv61

    Contribution Issue

    Hi all, I just installed Extra pages-info box w-admin 4.6.1 and cant get the other languages to funtion correctly. Dutch is ok English and other languages i got following messages on my index of the webshop: Index page for English pages...This text can be changed from the admin section... I already tried following: Somebody told me that on php 5.x this contribution is not working. And he found the resolution: He said he replaced $bInfo_array = array_merge($pages, $info); with: $bInfo_array = array_merge($pages, (array) $info); in the scripts and everything worked fine.. I have not tried this myself but it worths checking if you use PHP 5.x and having problems. But this doesn't solve the problem for me.. Does anybody know how to fix this problem? Thank you in advance, Rob Veraar
  5. robv61

    Text Input for item from customer

    Hi there, Just want to let know i am also looking for a input field in the product_info page, so customer can add a short text with the product when he orders. I need this so customers can give a text to print for there t-shirts they can order at my shop. Regards, Rob
  6. robv61

    Basic Design Pack Support

    Hi Toyicebear, Thanks for your response. I have managed to figured out and have the buttons in the header I want. But not like you told like above. I have the exact same problem for my box tell a friend, i can't get the orignal "mail" image in the tell a friend box. Here is the code in boxes/tell a friend $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('form' => tep_draw_form('tell_a_friend', tep_href_link(FILENAME_TELL_A_FRIEND, '', 'NONSSL', false), 'get'), 'align' => 'center', 'text' => tep_draw_input_field('to_email_address', '', 'size="10"') . ' ' . tep_image_submit('button_tell_a_friend.gif', BOX_HEADING_TELL_A_FRIEND) . tep_draw_hidden_field('products_id', $HTTP_GET_VARS['products_id']) . tep_hide_session_id() ); How or what code do i have to use to get the "oscommerce default image back" the button tell a friend.gif. (the mail icon!). I have tried many things, but i just cant make it happen for some reason. I only get the buttons made by the basic design pack. Hope you can help me. Thank you in advance, Rob Veraar
  7. robv61

    Basic Design Pack Support

    Hello Toyicebear, Thank for your great basic desgin pack, i use it with great pleasure. Could you please let me know how to put back the shopping cart image back in the header.php, i also want to put 2 more pictures next to the shopping cart image as well. I tried to put this back in the header: <td align="right" valign="bottom"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_account.gif', HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_cart.gif', HEADER_TITLE_CART_CONTENTS) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_checkout.gif', HEADER_TITLE_CHECKOUT) . '</a>'; ?> </td> But then it doesnt show in the shop. Could you please help me with this. Thank you in advance. Regards, Rob Veraar
  8. Hello Toyicebear, Thank for your great basic desgin pack, i use it with great pleasure. Could you please let me know how to put back the shopping cart image back in the header.php, i also want to put 2 more pictures next to the shopping cart image as well. I tried to put this back in the header: <td align="right" valign="bottom"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_account.gif', HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_cart.gif', HEADER_TITLE_CART_CONTENTS) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_checkout.gif', HEADER_TITLE_CHECKOUT) . '</a>'; ?> </td> But then it doesnt show in the shop. Could you or anyone else please help me with this. Thank you in advance. Regards, Rob Veraar
  9. Hello Toyicebear, Thank for your great basic desgin pack, i use it with great pleasure. Could you please let me know how to put back the shopping cart image in the header.php, i also want to put 2 more pictures next to the shopping cart image as well. I tried to put this back in the header: <td align="right" valign="bottom"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_account.gif', HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_cart.gif', HEADER_TITLE_CART_CONTENTS) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_checkout.gif', HEADER_TITLE_CHECKOUT) . '</a>'; ?> </td> But then it doesnt show in the shop. Could you or anyone else please help me with this. Thank you in advance. Regards, Rob Veraar
  10. Hi all, I have installed the contributie Product Cost/Margins Mod 1.0 and come to the following problem. If I edit a a product and fill in my product cost and then enter preview and update, is doenst save the price I filled in at product costs. See image for the module: Does anyone know this problem? Or can help me with the solution. I can send the categories.php by e-mail if someone wants to take a look at it. Thank you in advance, Rob Veraar
  11. Hi all, Installed 25categoriesand it works fine, but; - I have made a new category box and can only put 10 categories in the box, if i select a 11th categorie and click update, it goes back to the ten categories i already had. Does anyone know why i cant put the 11th category in the box?? Thank you in advance, Rob Veraar
  12. robv61

    Basic Design Pack Support

    ok toyicebear, you are right, i was littering the forum. Sorry for this, you already gave me the answer! Thank you, I have made it working now. But could you please help me with this last problem; www.prohippo.nl On my index page, the new product module, you see the images are not aligned very nice, i think i like it better if it is one alignment, now it looks like 3 different heights. It seems like the images are aligned top of the box, can this also be set to bottom? Thank you in advance, Rob
  13. robv61

    Basic Design Pack Support

    Thanks for the given options, but i am sorry, i do not understand what to do right now. I think option 1 is good for me, but how or what do i have to change in styleshees.ccs. You mean this? ; .fixcenter { width: 850px; and then change this to e.g. 1000px? But if I do this, then people with lower screenresolution have to scroll from left to right, so how can we fix it, that people don't have to scroll and that background right-top-header and right-top-nagivation-header is filled automaticly with the background color given in the stylesheet? So for examle, the header background will fill white color automaticly and navigation below header automaticly fill blue color. (www.prohippo.nl) Hope you understand what i am saying, because i dont know how to explain it correctly.(my english s*cks) ---------- Then also if you see on my index page, the new product module, you see the images are not aligned very nice, i think i like it better if it is one alignment, now it looks like 3 different heights. It seems like the images are aligned top of the box, can this also be set to bottom? ------ Well thats all, hope you can help me once more toyicebear or anybody else. With kind regards, Rob Veraar
×