Jump to content

JosephPrice79

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Joe Price
  1. JosephPrice79

    UPS XML Rates & Services v1.2.4 Error

    This is the error I am getting when I enable the cURL: Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [which curl] in ******\*******\shipping\upsxml.php on line 808 - joe
  2. JosephPrice79

    UPS XML Rates & Services v1.2.4 Error

    Thanks for the fast reply Jan. I enabled the logging and got this : 2007-01-30 00:03:15 cURL Error [60]: SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Details: error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed 3 2007-01-30 00:03:15 TimeInTransit : 3 2007-01-30 00:03:15 cURL Error [60]: SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Details: error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed 3 2007-01-30 00:03:15 Rates Rating and Service 1.0001 0 An unknown error occured while attempting to contact the UPS gateway: Rating and Service 1.0001 0 An unknown error occured while attempting to contact the UPS gateway 3 I also enabled the cURL and got more errors... I am guessing this is some sort of SSL problem. I am using a shared certificate through my ISP. If you could shed any light on these errors I would appreciate it - joe
  3. Hello, I am new to osCommerce and I am very pleased overall. Except for one thing. My installation was missing a UPS module. I read in the documentation that UPS was an included module but I don't see it in my admin section. I have downloaded the package a number of times directly from the site and it is version 2.2 so it is the most up-to-date version. But this is not my main concern, since I have found the UPS XML module contributed by some of you wonderful OS'ers... But alas, I have encountered an error with this module. I set it up using all of the credentials provided by UPS (Developers Key, XML Access Key, etc) and I am getting the following error when I get to the checkout page: Rating and Service 1.0001 0 An unknown error occured while attempting to contact the UPS gateway : Rating and Service 1.0001 0 An unknown error occured while attempting to contact the UPS gateway I am assuming that there is some sort of problem with the credentials I am providing. Do I use the login information that I use to login to the UPS site for the UPS Service User/PWD fields in the module administration? Is there a way I can test my Access and Developer key to make sure they aren't causing the problem? Thanks for any and all help, - joe :-"
×